How to win with exsim-max for cisco 100-101 icnd1

100-101 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/100-101/

Want to know Exambible 100-101 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) certification experience? Study Simulation Cisco 100-101 answers to Far out 100-101 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 100-101 (CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)) test on your first attempt.

2016 Jul 100-101 icnd1 pdf download:

Q121. Refer to the exhibit. 


What is the simplest way to configure routing between the regional office network 10.89.0.0/20 and the corporate network? 

A. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.2 

B. router2(config)#ip route 10.89.3.0 255.255.0.0 10.89.16.2 

C. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.1 

D. router2(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.89.16.1 

Answer: D 


Q122. OSPF is configured using default classful addressing. With all routers and interfaces operational, how many networks will be in the routing table of R1 that are indicated to be learned by OSPF? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. 6 

F. 7 

Answer: C 


Q123. A network administrator is troubleshooting the OSPF configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. 


The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? 

A. The OSPF area is not configured properly. 

B. The priority on R1 should be set higher. 

C. The cost on R1 should be set higher. 

D. The hello and dead timers are not configured properly. 

E. A backup designated router needs to be added to the network. 

F. The OSPF process ID numbers must match. 

Answer: D 


Q124. Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.) 

A. to decrease latency by increasing bandwidth 

B. to reduce routing overhead 

C. to speed up convergence 

D. to confine network instability to single areas of the network 

E. to reduce the complexity of router configuration 

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches 

Answer: BCD 


Q125. Refer to the exhibit. 


A technician is troubleshooting a host connectivity problem. The host is unable to ping a server connected to Switch_A. Based on the results of the testing, what could be the problem? 

A. A remote physical layer problem exists. 

B. The host NIC is not functioning. 

C. TCP/IP has not been correctly installed on the host. 

D. A local physical layer problem exists. 

Answer: D 


Q126. At which layer of the OSI model does the protocol that provides the information that is displayed by the show cdp neighbors command operate? 

A. application 

B. transport 

C. network 

D. physical 

E. data link 

Answer: E 


Q127. How does a switch differ from a hub? 

A. A switch does not induce any latency into the frame transfer time. 

B. A switch tracks MAC addresses of directly-connected devices. 

C. A switch operates at a lower, more efficient layer of the OSI model. 

D. A switch decreases the number of broadcast domains. 

E. A switch decreases the number of collision domains. 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to date ccent 100-101 questions:

Q128. What is the purpose of flow control? 

A. To ensure data is retransmitted if an acknowledgement is not received. 

B. To reassemble segments in the correct order at the destination device. 

C. To provide a means for the receiver to govern the amount of data sent by the sender. 

D. To regulate the size of each segment. 

Answer: C 


Q129. Refer to the exhibit. 


A network has been planned as shown. Which three statements accurately describe the areas and devices in the network plan? (Choose three.) 

A. Network Device A is a switch. 

B. Network Device B is a switch. 

C. Network Device A is a hub. 

D. Network Device B is a hub. 

E. Area 1 contains a Layer 2 device. 

F. Area 2 contains a Layer 2 device. 

Answer: ADE 


Q130. Refer to the exhibit. 


For security reasons, information about RTA, including platform and IP addresses, should not be accessible from the Internet. This information should, however, be accessible to devices on the internal networks of RTA. 

Which command or series of commands will accomplish these objectives? 

A. RTA(config)#no cdp run 

B. RTA(config)#no cdp enable 

C. RTA(config)#interface s0/0 RTA(config-if)#no cdp run 

D. RTA(config)#interface s0/0 RTA(config-if)#no cdp enable 

Answer: D 


Q131. What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C 


Q132. Refer to the exhibit. 


A user cannot reach any web sites on the Internet, but others in the department are not having a problem. 

What is the most likely cause of the problem? 

A. IP routing is not enabled. 

B. The default gateway is not in the same subnet. 

C. A DNS server address is not reachable by the PC. 

D. A DHCP server address is not reachable by the PC. 

E. NAT has not been configured on the router that connects to the Internet. 

Answer: C 


Q133. Refer to the exhibit. 


The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: BDF 


Q134. Which two statements describe the operation of the CSMA/CD access method? (Choose two.) 

A. In a CSMA/CD collision domain, multiple stations can successfully transmit data simultaneously. 

B. In a CSMA/CD collision domain, stations must wait until the media is not in use before transmitting. 

C. The use of hubs to enlarge the size of collision domains is one way to improve the operation of the CSMA/CD access method. 

D. After a collision, the station that detected the collision has first priority to resend the lost data. 

E. After a collision, all stations run a random backoff algorithm. When the backoff delay period has expired, all stations have equal priority to transmit data. 

F. After a collision, all stations involved run an identical backoff algorithm and then synchronize with each other prior to transmitting data. 

Answer: BE 


Q135. Which statements are true regarding ICMP packets? (Choose two.) 

A. They acknowledge receipt of TCP segments. 

B. They guarantee datagram delivery. 

C. TRACERT uses ICMP packets. 

D. They are encapsulated within IP datagrams. 

E. They are encapsulated within UDP datagrams. 

Answer: CD 



see more CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)