[Approved] 100-101 Cisco torrent 76-90 (Apr 2016)

100-101 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/100-101/

Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2016 Apr 100-101 Study Guide Questions:

Q76. Which layer of the OSI model controls the reliability of communications between network devices using flow control, sequencing and acknowledgments? 

A. Physical 

B. Data-link 

C. Transport 

D. Network 

Answer: C 


Q77. Which two of the following are true regarding the configuration of RouterA? (Choose two.) 

A. At least 5 simultaneous remote connections are possible 

B. Only telnet protocol connections to RouterA are supported 

C. Remote connections to RouterA using telnet will succeed 

D. Console line connections will nevertime out due to inactivity 

E. Since DHCP is not used on Fa0/1 there is not a need to use the NAT protocol 

Answer: AC 


Q78. A network administrator is connecting PC hosts A and B directly through their Ethernet interfaces as shown in the graphic. Ping attempts between the hosts are unsuccessful. What can be done to provide connectivity between the hosts? (Choose two.) 


A. A crossover cable should be used in place of the straight-through cable. 

B. A rollover cable should be used in place of the straight-through cable. 

C. The subnet masks should be set to 255.255.255.192 

D. A default gateway needs to be set on each host. 

E. The hosts must be reconfigured to use private IP addresses for direct connections of this type. 

F. The subnet masks should be set to 255.255.255.0 

Answer: AF 


Q79. Which of the following statements are TRUE regarding Cisco access lists? (Choose two.) 

A. In an inbound access list, packets are filtered as they enter an interface. 

B. In an inbound access list, packets are filtered before they exit an interface. 

C. Extended access lists are used to filter protocol-specific packets. 

D. You must specify a deny statement at the end of each access list to filter unwanted traffic. 

E. When a line is added to an existing access list, it is inserted at the beginning of the access list. 

Answer: AC 


Q80. Refer to the exhibit. 

Mary is sending an instant message to Robert. The message will be broken into a series of packets that will traverse all network devices. What addresses will populate these packets as they are forwarded from Router1 to Router2? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: B 


100-101 practice exam

Replace 100-101 book:

Q81. A network administrator is trying to add a new router into an established OSPF network. The networks attached to the new router do not appear in the routing tables of the other OSPF routers. Given the information in the partial configuration shown below, what configuration error is causing this problem? 

Router(config)# router ospf 1 

Router(config-router)# network 10.0.0.0 255.0.0.0 area 0 

A. The process id is configured improperly. 

B. The OSPF area is configured improperly. 

C. The network wildcard mask is configured improperly. 

D. The network number is configured improperly. 

E. The AS is configured improperly. 

F. The network subnet mask is configured improperly. 

Answer: C 


Q82. Refer to the exhibit. 


The output is from a router in a large enterprise. From the output, determine the role of the router. 

A. A Core router. 

B. The HQ Internet gateway router. 

C. The WAN router at the central site. 

D. Remote stub router at a remote site. 

Answer: D 


Q83. What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q84. What information can be used by a router running a link-state protocol to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: AC 


Q85. The ip helper-address command does what? 

A. assigns an IP address to a host 

B. resolves an IP address from a DNS server 

C. relays a DHCP request across networks 

D. resolves an IP address overlapping issue 

Answer: C 


100-101 real exam

Download 100-101 guidance:

Q86. What does administrative distance refer to? 

A. the cost of a link between two neighboring routers 

B. the advertised cost to reach a network 

C. the cost to reach a network that is administratively set 

D. a measure of the trustworthiness of a routing information source 

Answer: D 


Q87. How can you ensure that only the MAC address of a server is allowed by switch port Fa0/1? 

A. Configure port Fa0/1 to accept connections only from the static IP address of the server. 

B. Configure the server MAC address as a static entry of port security. 

C. Use a proprietary connector type on Fa0/1 that is incomputable with other host connectors. 

D. Bind the IP address of the server to its MAC address on the switch to prevent other hosts from spoofing the server IP address. 

Answer: B 


Q88. Refer to the exhibit. 


Which default gateway address should be assigned to HostA? 

A. 192.168.1.1 

B. 192.168.1.65 

C. 192.168.1.66 

D. 192.168.1.129 

E. 10.1.1.1 

F. 10.1.1.2 

Answer: B 


Q89. Refer to the exhibit. 


Which two statements are correct? (Choose two.) 

A. This is a default route. 

B. Adding the subnet mask is optional for the ip route command. 

C. This will allow any host on the 172.16.1.0 network to reach all known destinations beyond RouterA. 

D. This command is incorrect, it needs to specify the interface, such as s0/0/0 rather than an IP address. 

E. The same command needs to be entered on RouterA so that hosts on the 172.16.1.0 network can reach network 10.0.0.0. 

Answer: AC 


Q90. What is the effect of using the service password-encryption command? 

A. Only the enable password will be encrypted. 

B. Only the enable secret password will be encrypted. 

C. Only passwords configured after the command has been entered will be encrypted. 

D. It will encrypt the secret password and remove the enable secret password from the configuration. 

E. It will encrypt all current and future passwords. 

Answer: E 



see more CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)