Aug 2016 updated: Testking LPI 117-102 test preparation 31-40

117-102 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/117-102/

Want to know Exambible 117-102 Exam practice test features? Want to lear more about LPI lp1 level 1 exam 102 certification experience? Study Exact LPI 117-102 answers to Update 117-102 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass LPI 117-102 (lp1 level 1 exam 102) test on your first attempt.

2016 Aug 117-102 exam answers

Q31. The ______ command is used to setup, view, and modify packet filtering, network and port translation, and other packet mangling rules within 2.4 and later kernel.

A. iptables

Answer: A


Q32. In the output of iptables -L -n is the line ACCEPT all - - 10.69.70.5 0.0.0.0/0 listed under the INPUT chain. 

What does this line mean?

A. That all traffic from 0.0.0.0/0 to 10.69.70.5 is explicitly allowed

B. TCP traffic to 10.69.70.5 with all of the TCP flags is allowed

C. All traffic from 10.69.70.5 to anywhere is allowed

D. The ACCEPT chain is responsible for all traffic from 10.69.70.1 to 0.0.0.0

Answer: C


Q33. How many spare server processes are required by Apache for the typical, low-to-moderate volume website?

A. 1

B. 50

C. 10

D. 200

Answer: C


Q34. Which of the following tools is used to configure CUPS?

A. lpc

B. lpadmin

C. lpr

D. lpd

E. lpctrl

Answer: B


Q35. You decide to use xinetd instead of inetd. Now, you need to transfer information from /etc/inetd.conf to another file. What file?

A. /etc/xinetd.conf

Answer: A


117-102  sample question

Updated 117-102 rapidshare:

Q36. The file /etc/ssh_known_hosts typically contains hosts keys for ______.

A. all hosts that have logged into this server via ssh

B. all hosts that users have logged into from this server via ssh

C. clients allowed to connect to this host via ssh

D. machines the system administrator trusts users to connect to using ssh

Answer: D


Q37. What command is used to view pending jobs for the at command? (Do NOT specify path)

A. atq

Answer: A


Q38. Enter the command/servicename that dynamically assigns ports for Remote Procedure Calls (RPC) services like NIS, NFS and similar.

A. portmap

Answer: A


Q39. Which two of the following Class B IPv4 networks are reserved by IANA for private address assignment and private routing? (Choose two)

A. 128.0.0.0

B. 169.16.0.0

C. 169.254.0.0

D. 172.16.0.0

E. 172.20.0.0

Answer: DE


Q40. What file is typically used to display messages at the login prompt when remote users telnet in to the machine?

A. /etc/issue

B. /etc/motd

C. /etc/net.banner

D. /etc/issue.net

Answer: D



see more http://www.2passeasy.com/dumps/117-102 /