Tips to Pass 156-215.75 Exam (41 to 50)

156-215.75 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/156-215.75/

The actual Check Point 156-215.75 answers and questions tend to be updated simply by our technical engineers in real time. You will get the most recent simulated test queries which are in step with the current Check Point examination. A lot more importantly, the particular up-date day lengthy to be able to One hundred and eighty nights, showing you will probably have fifty percent the years time and energy to study 156-215.75 dumps.

2016 Jun 156-215.75 brain dumps

Q41. Which of the following statements BEST describes Check Point's Hide Network Address Translation method? 

A. Many-to-one NAT which implements PAT (Port Address Translation) for accomplishing both Source and Destination IP address translation 

B. Translates many destination IP addresses into one destination IP address 

C. Translates many source IP addresses into one source IP address 

D. One-to-one NAT which implements PAT (Port Address Translation) for accomplishing both Source and Destination IP address translation 

Answer: C 


Q42. You are creating an output file with the following command: 

fw monitor -e "accept (src=10.20.30.40 or dst=10.20.30.40);" -o ~/output Which tool do you use to analyze this file? 

A. You can analyze it with Wireshark or Ethereal. 

B. You can analyze the output file with any ASCI editor. 

C. The output file format is CSV, so you can use MS Excel to analyze it. 

D. You cannot analyze it with any tool as the syntax should be:fw monitor -e accept ([12,b]=10.20.30.40 or [16,b]=10.20.30.40); -o ~/output. 

Answer: A 


Q43. You are the Security Administrator for MegaCorp. A Check Point firewall is installed and in use on a SecurePlatform. You have trouble configuring the speed and duplex settings of your Ethernet interfaces. Which of the following commands can be used to configure the speed and duplex settings of an Ethernet interface and will survive a reboot? Give the BEST answer. 

A. cthtool 

B. ifconfig – a 

C. eth_set 

D. mii_tool 

Answer: C 


Q44. A Security Policy installed by another Security Administrator has blocked all SmartDashboard connections to the stand-alone installation of R75. After running the fw unloadlocal command, you are able to reconnect with SmartDashboard and view all changes. Which of the following change is the most likely cause of the block? 

A. A Stealth Rule has been configured for the R75 Gateway. 

B. The Allow Control Connections setting in Policy / Global Properties has been unchecked. 

C. The Security Policy installed to the Gateway had no rules in it 

D. The Gateway Object representing your Gateway was configured as an Externally Managed VPN Gateway. 

Answer: B 


Q45. Match each of the following command to their correct function. Each command has one function only listed. 


A. C1>F2; C2>F1; C3>F6; C4>F4 

B. C1>F6; C2>F4; C3>F2; C4>F5 

C. C1>F2; C4>F4; C3>F1; C4>F5 

D. C1>F4; C2>F6, C3>F3; C4>F2 

Answer: B 


2passeasy.com

Updated 156-215.75 practice test:

Q46. What information is found in the SmartView Tracker Management log? 

A. Most accessed Rule Base rule 

B. Number of concurrent IKE negotiations 

C. SIC revoke certificate event 

D. Destination IP address 

Answer: C 


Q47. Which of the following options is available with the SecurePlatform cpconfig utility? 

A. GUI Clients 

B. Time & Date 

C. Export setup 

D. DHCP Server configuration 

Answer: A 


Q48. You are the Security Administrator in a large company called ABC. A Check Point Firewall is installed and in use on SecurePlatform. You are concerned that the system might not be retaining your entries for the interfaces and routing configuration. You would like to verify your entries in the corresponding file(s) on SecurePlatform. Where can you view them? Give the BEST answer. 

A. /etc/conf/route.C 

B. /etc/sysconfig/netconf.C 

C. /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ethx 

D. /etc/sysconfig/network 

Answer: B 


Q49. In order to have full control, you decide to use Manual NAT entries instead of Automatic NAT rules. Which of the following is NOT true? 

A. When using Static NAT, you must enter ARP entries for the Gateway on all hosts that are using the NAT Gateway with that Gateway's internal interface IP address. 

B. When using Static NAT, you must add proxy ARP entries to the Gateway for all hiding addresses. 

C. If you chose Automatic NAT instead, all necessary entries are done for you. 

D. When using Dynamic Hide NAT with an address that is not configured on a Gateway interface, you need to add a proxy ARP entry for that address. 

Answer: A 


Q50. You want to create an ASCII formatted output file of the fw monitor command. What is the correct syntax to accomplish this task? 

A. fw monitor -e "accept;" > /tmp/monitor.txt 

B. fw monitor -e "accept;" -f > /tmp/monitor.txt 

C. fw monitor -m iO -e "accept;" -o /tmp/monitor.txt 

D. fw monitor -e "accept;" -w /tmp/monitor.txt 

Answer: A 



see more Check Point Certified Security Administrator