Ideas to 1z0-053 dumps download

1Z0-053 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-053/

The Pass4sure Oracle examine manuals have been playing a more plus more natural part inside candidates researching life, this save enough time for people steer clear of to go to the course. The Oracle 1Z0-053 dumps likewise incorporate several simulators workout routines concerns. The simulators workout routines concerns are usually mixed into the Oracle Database 11g: Administration II answers of our own Oracle 1Z0-053 manuals. We all assure a person you will get the achievement deffinately providing you work hard with your 1Z0-053 certification examine materials. The greater a person undertake the Pass4sure 1Z0-053 dumps, the higher mark it is possible to achieve. It is possible to get Oracle 1Z0-053 books or the eBooks everywhere as well as when you want within the purpose associated with they all are easily transportable. Pass4sure will make sure the improve advantages of clients due to our high-quality products.

2016 Jun oracle 1z0-053:

Q351. What methods of point-in-time recovery are available? (Choose all that apply.)

A. Change-based

B. Cancel-based

C. Time-based

D. Sequence number-based

E. Transaction number-based

Answer: ABCD


Q352. An online tablespace, TEST_TBS, is full and you realize that no server-managed tablespace threshold alerts were generated for the TEST_TBS tablespace. What could be the reason, if the TEST_TBS tablespace does not include autoextensible data files?

A. TEST_TBS is a small file tablespace.

B. TEST_TBS is a bigfile tablespace (BFT).

C. TEST_TBS is the default temporary tablespace.

D. TEST_TBS is a dictionary-managed tablespace.

Answer: D


Q353. The BACKUP_TAPE_IO_SLAVES parameter is set to FALSE for the database instance. Which statement is true while performing a tape backup in an RMAN session?

A. The tape I/O performed is asynchronous

B. The tape buffer is allocated from the System Global Area (SGA)

C. The tape buffer is allocated from the Program Global Area (PGA)

D. Oracle I/O uses an interrupt mechanism to determine when each I/O completes

Answer: C


Q354. What happens when you run the SQL Tuning Advisor with limited scope?

A. Access path analysis is not performed for SQL statements.

B. SQL structure analysis is not performed for SQL statements.

C. SQL Profile recommendations are not generated for SQL statements.

D. Staleness and absence of statistics are not checked for the objects in the SQL Tuning Advisor.

Answer: B


Q355. What does the DB_FLASHBACK_RETENTION_TARGET parameter configure?

A. An upper limit on how far you can flash back the database, depending on the information in the redo logs

B. An upper limit on how far you can flash back the database, depending on the information in the undo tablespace

C. The amount of time for which the flashback data is to be kept in the flash recovery area, provided that there is enough space

D. The amount of time for which the flashback data is guaranteed to be kept in the undo tablespace, provided that there is enough space

Answer: C


2passeasy.com

Updated oracle database 11g dba 1 1z0-053:

Q356. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance :

SQL> shutdown immediate;

What is the result of executing this command?

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running.

B. It results in an error because other database instances are connected to it.

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode.

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode.

Answer: B


Q357. You have lost all your online redo logs. As a result, your database has crashed. You have tried to restart the database and clear the online redo log files, but when you try to open the database you get the following error.

SQL> startup

ORACLE instance started.

Total System Global Area 167395328 bytes

Fixed Size 1298612 bytes

Variable Size 142610252 bytes

Database Buffers 20971520 bytes

Redo Buffers 2514944 bytes

Database mounted.

ORA-00313: open failed for members of log group 2 of thread 1

ORA-00312: online log 2 thread 1: `/oracle01/oradata/orcl/redo02a.log'

ORA-27037: unable to obtain file status

Linux Error: 2: No such file or directory

Additional information: 3

ORA-00312: online log 2 thread 1: `/oracle01/oradata/orcl/redo02.log'

ORA-27037: unable to obtain file status

Linux Error: 2: No such file or directory

Additional information: 3

SQL> alter database clear logfile group 2;

alter database clear logfile group 2

*

ERROR at line 1:

ORA-01624: log 2 needed for crash recovery of instance orcl (thread 1)

ORA-00312: online log 2 thread 1: `/oracle01/oradata/orcl/redo02.log'

ORA-00312: online log 2 thread 1: `/oracle01/oradata/orcl/redo02a.log'

What steps must you take to resolve the error?

a. Issue the recover database redo logs command.

b. Issue the Startup Mount command to mount the database.

c. Restore the last full database backup.

d. Perform a point-in-time recovery, applying all archived redo logs that are available.

e. Restore all archived redo logs generated during and after the last full database backup.

f. Open the database using the alter database open resetlogs command.

g. Issue the alter database open command.

A. b, a, f

B. e, b, a, f

C. e, b, a, g

D. b, a, g

E. c, e, b, d, f

Answer: E


Q358. Which of the following is not a valid linguistic sort element? 

A. Accent expansion

B. Canonical equivalence

C. Reverse secondary sorting

D. Ignorable characters

E. Character rearrangement

Answer: A


Q359. Which operation requires that you create an auxiliary instance manually before executing the operation? (Choose all that apply.)

A. Backup-based database duplication.

B. Active database duplication.

C. Tablespace point-in-time recovery.

D. No operation requires the creation of an auxiliary instance.

Answer: AB


Q360. Which of these formats represents the correct hierarchy for the ADR?

A. <diagnostic_dest>/rdbms/diag/<dbname>/<instname>

B. <diagnostic_dest>/diag/rdbms/<instname>/<dbname>

C. <diagnostic_dest>/diag/rdbms/<dbname>/<instname>

D. None of the above

Answer: C



see more Oracle Database 11g: Administration II