Amazing 1z0-062 vce To Try

1Z0-062 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-062/

The actual 1Z0-062 software of Exambible can easily check any testee whether to grasp the Oracle Database 12c: Installation and Administration understanding strongly as well as genuine solutions. The actual Exambible 1Z0-062 goods are include numerous select. Applicant can pick diverse package deal products for your 1Z0-062 pdf or 1Z0-062 vce software based on their particular understand of the 1Z0-062 situation.

2016 Jul 1z0-062 pass4sure:

Q11. Your database is open and the listener LISTNENER is up. You issue the command: 

LSNRCTL> RELOAD 

What is the effect of reload on sessions that were originally established by listener? 

A. Only sessions based on static listener registrations are disconnected. 

B. Existing connections are not disconnected; however, they cannot perform any operations until the listener completes the re-registration of the database instance and service handlers. 

C. The sessions are not affected and continue to function normally. 

D. All the sessions are terminated and active transactions are rolled back. 

Answer: B 


Q12. What is the result of executing a TRUNCATE TABLE command on a table that has Flashback Archiving enabled? 

A. It fails with the ORA-665610 Invalid DDL statement on history-tracked message 

B. The rows in the table are truncated without being archived. 

C. The rows in the table are archived, and then truncated. 

D. The rows in both the table and the archive are truncated. 

Answer: B 

Explanation: You cannot roll back a TRUNCATE TABLE statement, nor can you use a FLASHBACK TABLE statement to retrieve the contents of a table that has been truncated. 


Q13. Identify three valid options for adding a pluggable database (PDB) to an existing multitenant container database (CDB). 

A. Use the CREATE PLUGGABLE DATABASE statement to create a PDB using the files from the SEED. 

B. Use the CREATE DATABASE . . . ENABLE PLUGGABLE DATABASE statement to provision a PDB by copying file from the SEED. 

C. Use the DBMS_PDB package to clone an existing PDB. 

D. Use the DBMS_PDB package to plug an Oracle 12c non-CDB database into an existing CDB. 

E. Use the DBMS_PDB package to plug an Oracle 11 g Release 2 (11.2.0.3.0) non-CDB database into an existing CDB. 

Answer: A,C,D 

Explanation: Use the CREATE PLUGGABLE DATABASE statement to create a pluggable database (PDB). 

This statement enables you to perform the following tasks: 

* (A) Create a PDB by using the seed as a template 

Use the create_pdb_from_seed clause to create a PDB by using the seed in the multitenant container database (CDB) as a template. The files associated with the seed are copied to a new location and the copied files are then associated with the new PDB. 

* (C) Create a PDB by cloning an existing PDB 

Use the create_pdb_clone clause to create a PDB by copying an existing PDB (the source PDB) and then plugging the copy into the CDB. The files associated with the source PDB are copied to a new location and the copied files are associated with the new PDB. This operation is called cloning a PDB. 

The source PDB can be plugged in or unplugged. If plugged in, then the source PDB can be in the same CDB or in a remote CDB. If the source PDB is in a remote CDB, then a database link is used to connect to the remote CDB and copy the files. 

* Create a PDB by plugging an unplugged PDB or a non-CDB into a CDB 

Use the create_pdb_from_xml clause to plug an unplugged PDB or a non-CDB into a CDB, using an XML metadata file. 


Q14. Your multitenant container database has three pluggable databases (PDBs): PDB1, PDB2, and PDB3. 

Which two RMAN commands may be; used to back up only the PDB1 pluggable database? 

A. BACKUP PLUGGABLE DATABASE PDB1 while connected to the root container 

B. BACKUP PLUGGABLE DATABASE PDB1 while connected to the PDB1 container 

C. BACKUP DATABASE while connected to the PDB1 container 

D. BACKUP DATABASE while connected to the boot container 

E. BACKUP PLUGGABLE database PDB1 while connected to PDB2 

Answer: A,C 

Explanation: To perform operations on a single PDB, you can connect as target either to the root or directly to the PDB. 

* (A) If you connect to the root, you must use the PLUGGABLE DATABASE syntax in your RMAN commands. For example, to back up a PDB, you use the BACKUP PLUGGABLE DATABASE command. 

* (C)If instead you connect directly to a PDB, you can use the same commands that you would use when connecting to a non-CDB. For example, to back up a PDB, you would use the BACKUP DATABASE command. 

Reference: Oracle Database Backup and Recovery User's Guide 12c, About Backup and Recovery of CDBs 


Q15. Examine the query and its output executed In an RDBMS Instance: 


Which three statements are true about the users (other than sys) in the output? 

A. The C # # B_ADMIN user can perform all backup and recovery operations using RMAN only. 

B. The C # # C_ADMIN user can perform the data guard operation with Data Guard Broker. 

C. The C # # A_ADMIN user can perform wallet operations. 

D. The C # # D_ADMIN user can perform backup and recovery operations for Automatic Storage Management (ASM). 

E. The C # # B_ADMIN user can perform all backup and recovery operations using RMAN or SQL* Plus. 

Answer: B,D,E Explanation: 

B: SYSDG administrative privilege has ability to perform Data Guard operations (including startup and shutdown) using Data Guard Broker or dgmgrl. 

D: SYSASM The new (introduced in 11g) SYSASM role to manage the ASM instance, variable extent sizes to reduce shared pool usage, and the ability of an instance to read from a specific disk of a diskgroup 

E (Not A): SYSDBA is like a role in the sense that it is granted, but SYSDBA is a special built-in privilege to allow the DBA full control over the database 

Incorrect: 

Not C: SYSKM. SYSKM administrative privilege has ability to perform transparent data encryption wallet operations. 

Note: 

Use the V$PWFILE_USERS view to see the users who have been granted administrative privileges. 


1Z0-062  answers

Renovate 1z0-062 questions:

Q16. Which action takes place when a file checkpoint occurs? 

A. The checkpoint position is advanced in the checkpoint queue. 

B. All buffers for a checkpointed file that were modified before a specific SCN are written to disk by DBWn and the SCN is stored in the control file. 

C. The Database Writer process (DBWn) writes all dirty buffers in the buffer cache to data files. 

D. The Log Writer process (LGWR) writes all redo entries in the log buffer to online redo log files. 

Answer: C 


Q17. Your database supports a DSS workload that involves the execution of complex queries: Currently, the library cache contains the ideal workload for analysis. You want to analyze some of the queries for an application that are cached in the library cache. 

What must you do to receive recommendations about the efficient use of indexes and materialized views to improve query performance? 

A. Create a SQL Tuning Set (STS) that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Tuning Advisor (STA) on the workload captured in the STS. 

B. Run the Automatic Workload Repository Monitor (ADDM). 

C. Create an STS that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Performance Analyzer (SPA) on the workload captured in the STS. 

D. Create an STS that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Access Advisor on the workload captured in the STS. 

Answer: D 

Explanation: * SQL Access Advisor is primarily responsible for making schema modification recommendations, such as adding or dropping indexes and materialized views. SQL Tuning Advisor makes other types of recommendations, such as creating SQL profiles and restructuring SQL statements. 

* The query optimizer can also help you tune SQL statements. By using SQL Tuning Advisor and SQL Access Advisor, you can invoke the query optimizer in advisory mode to examine a SQL statement or set of statements and determine how to improve their efficiency. SQL Tuning Advisor and SQL Access Advisor can make various recommendations, such as creating SQL profiles, restructuring SQL statements, creating additional indexes or materialized views, and refreshing optimizer statistics. 

Note: 

* Decision support system (DSS) workload 

* The library cache is a shared pool memory structure that stores executable SQL and PL/SQL code. This cache contains the shared SQL and PL/SQL areas and control structures such as locks and library cache handles. 

Reference: Tuning SQL Statements 


Q18. Examine the following impdp command to import a database over the network from a pre-12c Oracle database (source): 


Which three are prerequisites for successful execution of the command? 

A. The import operation must be performed by a user on the target database with the DATAPUMP_IMP_FULL_DATABASE role, and the database link must connect to a user on the source database with the DATAPUMP_EXD_FULL_DATABASE role. 

B. All the user-defined tablespaces must be in read-only mode on the source database. 

C. The export dump file must be created before starting the import on the target database. 

D. The source and target database must be running on the same platform with the same endianness. 

E. The path of data files on the target database must be the same as that on the source database. 

F. The impdp operation must be performed by the same user that performed the expdp operation. 

Answer: A,B,D 

Explanation: In this case we have run the impdp without performing any conversion if 

endian format is different then we have to first perform conversion. 


Q19. Which three activities are supported by the Data Recovery Advisor? 

A. Advising on block checksum failures 

B. Advising on inaccessible control files 

C. Advising on inaccessible block change tracking files 

D. Advising on empty password files 

E. Advising on invalid block header field values 

Answer: A,B,E 

Explanation: * Data Recovery Advisor can diagnose failures such as the following: 

/ (B) Components such as datafiles and control files that are not accessible because they do not exist, do not have the correct access permissions, have been taken offline, and so on 

/ (A, E) Physical corruptions such as block checksum failures and invalid block header field values 

/ Inconsistencies such as a datafile that is older than other database files / I/O failures such as hardware errors, operating system driver failures, and exceeding operating system resource limits (for example, the number of open files) 

* The Data Recovery Advisor automatically diagnoses corruption or loss of persistent data on disk, determines the appropriate repair options, and executes repairs at the user's request. This reduces the complexity of recovery process, thereby reducing the Mean Time To Recover (MTTR). 


Q20. Examine the details of the Top 5 Timed Events in the following Automatic Workloads Repository (AWR) report: 


What are three possible causes for the latch-related wait events? 

A. The size of the shared pool is too small. 

B. Cursors are not being shared. 

C. A large number COMMITS are being performed. 

D. There are frequent logons and logoffs. 

E. The buffers are being read into the buffer cache, but some other session is changing the buffers. 

Answer: A,B,E 



see more Oracle Database 12c: Installation and Administration