70-486 dumps free download pdf : May 2016 Edition

1Z0-516 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-516/

Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 May 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q461. Which two options would you use to restrict the functionality provided by a responsibility? (Choose two.) 

A. Creating an appropriate role 

B. Creating an appropriate group 

C. Constructing a new menu hierarchy 

D. Defining rules to exclude specific functions 

Answer: CD


Q462. Sam, the CFO of XYZ Company, finds that in the expenditure budget of the current year, there are many funds available in the stationery account, whereas there is not much amount left for employee travel expenses. Sam instructs the budget analyst John to transfer 80% of the stationery account to the travel expenses account. While transferring the amount, John encountered errors and approached Sam for a resolution. Sam reviews the situation and clarifies it to John. Choose what Sam would have explained to John. 

A. There must be some budgetary control enabled on the travel expenses, and a transfer can be made only after a funds check. 

B. There must be some budgetary control enabled on the stationery account, and a transfer can be made only after a funds check. 

C. There must be some budgetary control enabled on the stationery and travel expenses accounts, and a transfer can be made only after a funds check. 

D. It is not possible to transfer amount from one account to another unless the absolute amount is known. So John should have calculated 80% of the stationery account and then tried to make the transfer. 

Answer: B


Q463. Your manager has asked you to create a period close process that maximizes the efficiency of your two staff members and minimizes the number of closing days. Identify two sets of subledgers that can be closed concurrently. (Choose two.) 

A. Projects and Payables 

B. Order Management and Projects 

C. Payables and Receivables 

D. Inventory and Receivables 

E. Payables and Assets 

Answer: BC


2passeasy.com

Renew exam 70-486 developing asp.net 4.5 mvc web applications:

Q464. Select four mandatory requirements for creating ledgers in Oracle General Ledger. (Choose four.) 

A. Currency 

B. Period types 

C. Operating units 

D. Chart of accounts 

E. Accounting method 

F. Accounting calendar 

Answer: ADEF


Q465. Identify three key accounts to be considered during the implementation of Payables that impacts the reconciliation of the accounts payable liability accounts. (Choose three.) 

A. AP liability account 

B. accrual charge account 

C. receiving accrual account 

D. accrued Payables account 

E. receiving inventory account 

F. expense AP accrual account 

G. inventory AP accrual account 

Answer: AFG


Q466. Sam, the CFO of XYZ Company, finds that in the expenditure budget of the current year, there are many funds available in the stationery account, whereas there is not much amount left for employee travel expenses. Sam instructs the budget analyst John to transfer 80% of the stationery account to the travel expenses account. While transferring the amount, John encountered errors and approached Sam for a resolution. Sam reviews the situation and clarifies it to John. Choose what Sam would have explained to John. 

A. There must be some budgetary control enabled on the travel expenses, and a transfer can be made only after a funds check. 

B. There must be some budgetary control enabled on the stationery account, and a transfer can be made only after a funds check. 

C. There must be some budgetary control enabled on the stationery and travel expenses accounts, and a transfer can be made only after a funds check. 

D. It is not possible to transfer amount from one account to another unless the absolute amount is known. So John should have calculated 80% of the stationery account and then tried to make the transfer. 

Answer: B


2passeasy.com

High value how to pass 70-486:

Q467. The following template has been created: 

D_Region_Asset 

Here, D represents the company segment; the value set is called company. 

Region represents the division segment; the value set is called division. 

Asset represents the natural account segment; the value set is called account. 

You receive this error: 

APP-08820: The rollup group 'Asset' is not defined in the value set: <'Account'>. 

What is the problem? 

A. The natural account segment can have only a T designation. 

B. The asset rollup group has not been assigned to a parent value. 

C. The asset rollup group has been assigned to a parent with no child values. 

D. The asset rollup group should have been aligned with the division segment. 

Answer: B


Q468. The rate variance Gain/Loss accounts specified in the Financial Options - Accounting region are used to account for _____. 

A. exchange rate variance in invoices and payments 

B. invoice price variance in purchase orders and invoices 

C. exchange rate variance for expense items in purchase orders and invoices 

D. exchange rate variance for inventory items in purchase orders and invoices 

Answer: D


Q469. The board of directors of Acme Enterprises decide to float two new ompanies: Acme Construction and Acme Exports. hey want to implement Oracle General Ledger. They want to restrict access across these new companies. Only the Vice President (Finance) must have complete access. 

Identify two correct statements. (Choose two.) 

A. Create one primary ledger for Acme Enterprises. 

B. Create one primary ledger for Acme Enterprises, one for Acme Construction, and one for Acme Exports. 

C. Create only three data access sets: one for Acme Enterprises, one for Acme Construction, and one for Acme Exports. 

D. Create one data access set and provide read and write access to Acme Enterprises, and read only access to Acme Construction and Acme Exports. 

E. Create four data access sets: one with read and write access for all companies and the rest with read and write access for the respective balancing segment values for each company. 

Answer: AE


Q470. In Oracle E-Business Suite Release 12, at which level can you exclude a function from a responsibility? 

A. Menu, submenu, or function 

B. Menu and submenu, but not function 

C. Menu and function, but not submenu 

D. Function and submenu, but not menu 

Answer: A



see more Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials