How to pass Oracle 1Z0-516 Real Exam in 24 Hours [download 251-260]

1Z0-516 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-516/

We have been the very best in introducing one of the most useful 1Z0-516 equipment for the consumers that will undoubtedly help make they succeed in the real Oracle 1Z0-516 test. A great Oracle manual includes a marvelous as well as basic materials which usually works on you totally and gives the actual assurance of the good results that isnt a little thing. Merely obtain the Examcollection 1Z0-516 Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials totally free demonstration features to see the features and also degree of Examcollection goods. Youll be motivated in the 1Z0-516 examine manual pdf file defiantly. In the event you action a 100% victory, using Examcollection 1Z0-516 to your Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials certified preparing is the greatest option.

2016 Jul 1Z0-516 rapidshare

Q251. Payables leverages E-Business Tax to set up, calculate, and manage transaction taxes, such as Sales, VAT and Offset taxes. Which two taxes are NOT calculated and managed by Payables? (Choose two.) 

A. excise 

B. property 

C. customs duty 

D. vehicle license 

E. recoverable tax 

Answer: BD


Q252. Identify three invoice holds that cannot be manually released. (Choose three.) 

A. Acct Hold Reason 

B. Funds Hold Reason 

C. Invoice Hold Reason 

D. Variance Hold Reason 

E. Insufficient Information 

F. Matching Hold Reason 

G. Prepaid Amount Reason 

Answer: AEG


Q253. Revenue accounts can be viewed only by the head of the Finance team, who has a GL Superuser responsibility. She has successfully created a standard Profit and Loss statement for the company. Another member of the department with a General Ledger Supervisor responsibility has been asked to run the standard Profit and Loss statement for Feb-06. The report shows only the expenses accounts. Which two steps should she perform so that the Profit and Loss statement will run successfully? (Choose two.) 

A. Ask to have security removed from her responsibility. 

B. Ask to have the profile option FSG: Enforce Segment Value Security changed to No. 

C. Recreate the Profit and Loss under her own responsibility. 

D. Perform an on-line inquiry to get the revenue balances. 

Answer: AB


Q254. Identify three correct statements regarding Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.) 

A. Can run entirely on the Internet 

B. A minimum of two modules needs to be implemented for an organization 

C. Is engineered to work as an integrated system on a single IT infrastructure 

D. Supports multidirectional flows of business information within an organization 

Answer: ACD


Q255. Identify three true statements regarding Multiple Organization reporting. (Choose three.) 

A. Cross Organization reports and multiple Organization reports are the same. 

B. Cross Organization reports can be submitted for a Reporting Level of Ledger. 

C. Multiple Organization reports can be submitted for a Reporting Level of Ledger. 

D. Multiple Organization reports produce outputs for different Operating Units one at a time from a single responsibility. 

E. Cross Organization reports produce outputs across different Operating Units in a single report from a single responsibility. 

F. Multiple Organization reports produce outputs for different Operating Units in a single report output from a single responsibility. 

Answer: BDE


2passeasy.com

Most up-to-date 1Z0-516 free exam:

Q256. A user has been assigned with five Operating Units in his or her security profile. The user transacts in three of those Operating Units, the remaining two are used occasionally. The user can limit the list of values available to the three Operating Units by _____. 

A. Setting the preferred Operating Units in user preferences 

B. Setting the values for the MO: Operating Unit at the user level profile option 

C. Setting the values for the MO: Default Operating Units at the user level profile option 

D. Requesting the system administrator, to update the Operating Units in the security profile 

E. Requesting the system administrator to set up MO: Default Operating Unit for the responsibility 

Answer: A


Q257. To transmit an electronic payment instruction manually, perform these four steps. 

1. In the Payments Manager, select the Payment Instruction tab. 

2. In the Status field of the Search region, select Formatted - Ready for Transmission and click the Go button. 

3. For the applicable payment instruction, click the Take Action icon. The Transmit Payment Instruction: <number> page is displayed. 

4. From the Actions drop-down list, select Transmit and click the Go button. Arrange the steps in the proper sequence they would be performed. 

A. 1, 3, 2, 4 

B. 1, 2, 3, 4 

C. 1, 3, 4, 2 

D. 2, 3, 4, 1 

Answer: B


Q258. Identify two features of Content Sets when creating reports using Financial Statement Generator (FSG)? (Choose two.) 

A. They cannot be added at the time an FSG is run. 

B. They are required for profit and loss statements. 

C. They provide the ability to override row set definition. 

D. They provide the ability to add calculations. 

E. They enable the generation of multiple similar reports in a single run. 

Answer: CE


Q259. The tables for the Customer Master are owned by _____. 

A. Oracle Receivables 

B. Oracle Order Management 

C. Oracle Trading Community Architecture 

D. Oracle Customer Relationship Management 

Answer: C


Q260. How many data source views can you register for the Lines data source in Bill Presentment Architecture? 

A. Five 

B. One 

C. Nine 

D. Seven 

Answer: B



see more Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials