How to pass Oracle 1Z0-518 Real Exam in 24 Hours [real exam 11-20]

1Z0-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-518/

The particular 1Z0-518 computer software associated with Actualtests can check any testee whether or not to learn the actual Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials information firmly and also genuine answers. The particular Actualtests 1Z0-518 products are contain numerous select. Prospect can pick diverse bundle items for your 1Z0-518 pdf file or 1Z0-518 vce computer software according to their particular grasp of the 1Z0-518 circumstance.

2016 Jul 1Z0-518 practice test

Q11. You want an invoice to be due in four stages.

What should you do when creating the invoice to accomplish this?

A. Assign an invoicing rule with four schedules.

B. Assign an accounting rule with four schedules.

C. Assign payment terms that have four payment schedules.

D. Assign payment terms that have four discount periods defined.

E. Create four lines and assign different payment terms to each line.

Answer: C


Q12. Which four transactions are improved by AutoIvoice? (Choose four)

A. invoices

B. deposits

C. guarantees

D. debit memos

E. credit memos

F. on-account credits

Answer: ADEF


Q13. Several fields are required during manual Invoice entry. Which are the fields required at the header level?

A. date, customer, source, type, GL date, legal entity

B. date, legal entity, bill-to, source, type, class, remit-to

C. terms, date, bill-to, source, legal entity, type, remit-to

D. date, customer, source, type, General Ledger (GL) date, class

E. date, source, class, type, GL date, legal entity, bill-to, terms, remit-to

Answer: E


Q14. Select four values that default from profile classes In Oracle Accounts Receivable. (Choose four.)

A. currency

B. legal entity

C. payment terms

D. statement cycle

E. business purpose

F. credit classification

Answer: ACDF


Q15. Company X has three Operating Units: A, B, and C, Each Operating Units has the MO: Security Access profile option called ABC Security assigned, Operating Units A has both MO: Operating Units profile option and the MO: Default Operating Units profile option assigned to it,

Which statement is true?

A. Paul can create transactions for A, B, and C Operating Units.

B. All transactions created by Paul are automatically assigned to Operating Units A.

C. Paul can report on data across A, B, and C Operating Units, but enter transactions only against A.

D. The profile option did not include Operating Unit B and Operating Unit C due to an error by system administrator.

E. The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A by the MO: Operating Unit profile option and can create transactions for that Operating Unit alone.

Answer: A


2passeasy.com

Rebirth 1Z0-518 exam answers:

Q16. Your client is Implementing Oracle Financials and Order Management. The AR team lead has heard about the Tax Reporting Ledger and wants to know which subledger modules are used by the report. Identify three applications that can be reported by the Tax Reporting Ledger. (Choose three.)

A. Treasury

B. Payables

C. Purchasing

D. Receivables

E. General Ledger

F. Cash Management

G. Order Management

Answer: BDE


Q17. Which two statements are true regarding ownership of shared entities? (Choose two)

A. Items is owned by Oracle Purchasing, whereas Locations Is owned by Oracle Receivables,

B. Suppliers is owned by Oracle Purchasing, whereas Units of Measure Is owned by Oracle Inventory.

C. Ledger is owned by Oracle General Ledger, whereas Locations Is owned by Oracle Human Resources.

D. Customers is owned by Oracle Human Resources, whereas Locations is owned by Oracle Receivables.

E. Sales Force is owned by Oracle Order Management, whereas Employees is owned by Oracle Human Resources.

Answer: BC


Q18. Your client has set up Oracle Lease Management (OLM) and Oracle Credit Management (OCM) without scoring models. Which three tasks can be successfully completed by Oracle Workflow in OCM without manual intervention? (Choose three.)

A. creating a case folder

B. calculating a credit score

C. creating a credit application

D. creating a final credit recommendation

E. sending notifications to the credit scheduler

Answer: ACE


Q19. Identify three features of a Balancing Entity. (Choose three.)

A. Balance sheets are prepared for a Balancing Entity.

B. A Legal Entity may comprise one or more than one balancing segments.

C. Multiple Balancing Entities within the same Operating Unit structure is not supported.

D. A Balancing Entity is represented as a balancing segment value in the accounting flexfield structure.

E. Oracle E-Business Suite Release 12 automatically secures balancing segment values within your chart of accounts with specific Legal Entities or Operating Units.

Answer: ABD


Q20. Identify the profile option that Is required to enable Multi-Org Access Control for multiple Operating Units.

A. HR: User Type

B. MO: Operating Unit

C. MO: Security Profile

D. HR: Business Group

E. MO: Default Operating Unit

Answer: C



see more Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials