10 tips on How to 1Z0-533 Test Like a Badass [11 to 20]

1Z0-533 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-533/

The particular examinees which study the Ucertify Oracle 1Z0-533 places are achievement of very certified professors, dwelling a great lifestyle. Ucertify continues to be dedicated to help make your future safe and start the Oracle 1Z0-533 Oracle Hyperion Planning 11 Essentials examination formulations by the most recent updated Ucertify checks 1Z0-533 test powerplant. The goals should come accurate through begin the 1Z0-533 vce with regard to Oracle Hyperion Planning 11 Essentials examination by means of Ucertify Oracle study guides only. Youll not in a position to shine your talent in the first endeavor of 1Z0-533 test if you use a some other pathway as compared to Oracle. Oracle Oracle 1Z0-533 pdf provides you with beauty thus making you adequate confident in your whole lifestyle.

2016 Jun 1Z0-533 test engine

Q11. Identify the two true statements assuming you are working with a single application with multiple plan types. 

A. A user-defined custom dimension may exist in one plan type but not the other plan types. 

B. A user-defined custom dimension may have members in one plan type but not the remaining plan types. 

C. All members in the entity dimension must exist in all plan types. 

D. All members in the accounts dimension must exist in all plan types. 

E. All periods must exist in all plan types. 

Answer: AE 


Q12. Fragmentation in an underlying Planning Essbase database that is caused by what two actions? 

A. Delete member from a sparse dimension. 

B. Delete member from a dense dimension. 

C. Renaming a member. 

D. Renaming an alias. 

E. Submitting data / deleting data frequently. 

Answer: BE 


Q13. Identify the one Planning component that is not accessible over the Web. 

A. Dimension Editor for Planning 

B. Shared Services 

C. Exchange Rates Definition 

D. Planning Utilities 

E. Create and Manage Database Options 

F. Create Data Sources 

Answer: D 


Q14. Identify the two true statements about Enterprise performance Management Architect. 

A. If you decide to implement EPMA, all Planning applications must be EPMA-deployed applications. 

B. EPMA-deployed applications may either use EAS Business Rules or Calculation Manager in 

11.1.1.3. 

C. You can create Planning, TM, Essbase, and FDM applications in EPMA. 

D. Data can be shared from a Planning application to an FM application within EPMA. 

E. EPMA can be used by end users to manage and update member properties such as hierarchies and aliases. 

F. In the Dimension Library, you can maintain one full dimension (for example. Account) but filter portions of the dimension for different applications (for example, Revenue accounts. Balance Sheet) 

Answer: BD 


Q15. Identify the three true statements about attribute dimensions in Planning. 

A. Aliases are supported for attribute members. 

B. Consolidation properties are supported for attribute members. 

C. Hierarchies are supported for attribute dimensions. 

D. Only Text attributes are supported. 

E. Text, Boolean, Numeric, and Date attributes are supported. 

Answer: ACE


2passeasy.com

Up to date 1Z0-533 free download:

Q16. The budget office analyst needs to enter and plan data, use the Planning spreading feature that allow users to spread budget data based on last year's actuals, and modify data forms. What two roles should be provisioned for this user? 

A. Grid Spread 

B. Planner 

C. Interactive User 

D. Mass Allocate 

E. Offline User 

Answer: BC 


Q17. Identify two true statements about the DATAEXPORT calc script command. 

A. Using DATAEXPORT within the FIX statement of a calc script allows you to export specific data sets from an Essbase database. 

B. DATAEXPORT only exports level zero data. 

C. DATAEXPORT only exports to flat files. 

D. DATAEXPORT only exports entire data blocks. 

E. DATAEXPORT is faster than Essbase Report. 

Answer: AE 


Q18. Identify the three true statements about weekly distribution. 

A. For Weekly Distribution options 445, 454, 544, the quarterly values are treated as if they are divided into 13 weeks and the weeks are distributed via a pattern you specify. 

B. The only valid weekly distribution options are 445, 454, and 544. 

C. If you select the 4-5-4 Weekly distribution option, Planning treats the first month in the quarter as if it has 4 weeks, the second month as If it has 5 weeks, and the third month as if it has 4 weeks. 

D. If you choose weekly distribution for Custom-based time periods. Planning will not distribute the data values across base periods. 

E. Weekly distribution determines how data entered into summary periods should spread to its base periods. 

Answer: ACE 


Q19. Identify two ways that Essbase data load rules cannot manipulate source data files. 

A. Select or reject records based on certain criteria. 

B. Flip the sign for records with a certain member tagged with a comment. 

C. Split or join columns in a source. 

D. Find and replace manipulations on source records. 

E. Map data based on an external table. 

Answer: CE 


Q20. Why is the Create Blocks function in calc scripts and Business Rules important in Planning? 

A. Data may not exist for the combination of dense members so you have to create the block before calculating the data value for the block. 

B. Data may not exist for the combination of sparse members so you have to create the block before calculating the data value for the block. 

C. Data may not exist for the combination of dense members so you have to create the block before block loading data to the block. 

D. Data may not exist for the combination of sparse members so you have to create the block before loading data value to the block. 

Answer: D 



see more Oracle Hyperion Planning 11 Essentials