ocjp 1z0-803 [Jun 2016]

1Z0-803 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-803/

Exam Code: 1Z0-803 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java SE 7 Programmer I
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-803 Exam.

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q91. Identify two benefits of using ArrayList over array in software development. 

A. reduces memory footprint 

B. implements the Collection API 

C. is multi.thread safe 

D. dynamically resizes based on the number of elements in the list 

Answer: AD 


Q92. View the exhibit: 

public class Student { 

public String name = ""; 

public int age = 0; 

public String major = "Undeclared"; 

public boolean fulltime = true;  

public void display() { 

System.out.println("Name: " + name + " Major: " + major); } 

public boolean isFullTime() { 

return fulltime; 

Given: 

Public class TestStudent { 

public static void main(String[] args) { 

Student bob = new Student (); 

bob.name = "Bob"; 

bob.age = 18; 

bob.year = 1982; 

What is the result? 

A. year is set to 1982. 

B. bob.year is set to 1982 

C. A runtime error is generated. 

D. A compile time error is generated. 

Answer: D 


Q93. class Overloading { 

int x(double d) { 

System.out.println("one"); 

return 0; 

String x(double d) { 


System.out.println("two"); 

return null; 

double x(double d) { 

System.out.println("three"); 

return 0.0; 

public static void main(String[] args) { 

new Overloading().x(4.0); 

What is the result? 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Compilation fails. 

Answer: D 


1Z0-803  actual exam

Improve 1z0-803 java se 7 programmer i:

Q94. Given: 


What is the result? 

A. 10 : 22 : 20 

B. 10 : 22 : 22 

C. 10 : 22 : 6 

D. 10 : 30 : 6 

Answer: B 


Q95. Give: 


What value should replace kk in line x to cause jj = 5 to be output? 

A. -1 

B. 1 

C. 5 

D. 8 

E. 11 

Answer: E 


Q96. Which statement will empty the contents of a StringBuilder variable named sb? 

A. sb.deleteAll(); 

B. sb.delete(0, sb.size()); 

C. sb.delete(0, sb.length()); 

D. sb.removeAll(); 

Answer: C 


2passeasy.com

Vivid ocjp 1z0-803:

Q97. Given: 


What is the result? 

A. x: 1 y: 2 

B. 3 y: 4 

C. x: 0 y: 0 

D. 3 y: 4 

E. x: 1 y: 2 

F. 0 y: 0 

G. x: 0 y: 0 

H. 0 y: 0 

Answer: C 


Q98. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. An exception is thrown at runtime 

C. There is no result because this is not correct way to determine the hash code 

D. Hash is: 111111, 44444444, 999999999 

Answer: A 


Q99. Given: 


What is the result? 

A. 1 1 1 

B. 1 2 3 

C. 2 3 4 

D. Compilation fails 

E. The loop executes infinite times 

Answer: D 


Q100. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 2 2 

B. 1 2 

C. 3 2 

D. 3 3 

Answer: A 



see more Java SE 7 Programmer I