Resources to prometric 1z0-803

1Z0-803 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-803/

Want to know Testking 1Z0-803 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java SE 7 Programmer I certification experience? Study 100% Correct Oracle 1Z0-803 answers to Updated 1Z0-803 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-803 (Java SE 7 Programmer I) test on your first attempt.

2016 Jun 1z0-803 study guide:

Q21. Given: 


What is the result? 

A. 0 

B. 0 1 2 

C. 0 1 2 0 1 2 0 1 2 

D. Compilation fails 

Answer: B 


Q22. What is the result? 


A. 100 210 

B. Compilation fails due to an error in line n1 

C. Compilation fails due to an error at line n2 

D. Compilation fails due to an error at line n3 

Answer: C 


Q23. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 10 12 

B. 2 4 6 8 10 12 14 

C. Compilation fails 

D. The program prints multiple of 2 infinite times 

E. The program prints nothing 

Answer: B 


Q24. Which three are valid types for switch?

A. int

B. float

C. double

D. integer

E. String

F. Float

Answer: ADE


Q25. Given the fragments: 


Which line causes a compilation error? 

A. Line n1 

B. Line n2 

C. Line n3 

D. Line n4 

Answer: A 


1Z0-803  exam cost

Regenerate pdf 1z0-803:

Q26. Given: 


Which approach ensures that the class can be compiled and run? 

A. Put the throw new Exception() statement in the try block of try – catch 

B. Put the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

C. Put the doSomething() method in the try block of a try – catch 

D. Put the doSomething() method and the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

Answer: A 


Q27. Given: 


Which line causes a compilation error? 

A. line x1 

B. line x2 

C. line x3 

D. line x4 

Answer: B 


Q28. Given: 

public class ScopeTest { 

int j, int k; 

public static void main(String[] args) { 

ew ScopeTest().doStuff(); } 

void doStuff() { 

nt x = 5; 

oStuff2(); 

System.out.println("x"); 

void doStuff2() { 

nt y = 7; 

ystem.out.println("y"); 

or (int z = 0; z < 5; z++) { 

ystem.out.println("z"); 

ystem.out.println("y"); 


which two items are fields? 

A. j 

B. k 

C. x 

D. y 

E. z 


Answer: AB 


Q29. Given: 

public class MainMethod { 

void main() { 

System.out.println("one"); 

static void main(String args) { 

System.out.println("two"); 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("three"); 

void mina(Object[] args) { 


System.out.println("four"); 

What is printed out when the program is excuted? 

A. one 

B. two 

C. three 

D. four 

Answer: C 


Q30. Given: 


A. Ym 

Xm2 

B. Ym 

Xm1 

C. Compilation fails 

D. A Class Cast Exception is thrown at runtime 

Answer: B 



see more Java SE 7 Programmer I