Ultimate Guide: 1z0-804 study guide book

1Z0-804 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-804/

The Oracle technicians are always trying to find a approach to decipher the latest 1Z0-804 on the web answers and questions. It is possible to down load the latest 1Z0-804 puts about our Examcollection web site. All of us not just offer 1Z0-804 pdf exams and also the computer software edition. Examcollection 1Z0-804 examination powerplant produces a simulation of the environment once the 1Z0-804 appears, offers a fantastic opportunity to exercise the particular Oracle examination communicative environment. Based on the examination preparing, you can pick virtually any 1Z0-804 edition to examine overall flexibility. Moving 1Z0-804 examination can become more standard more quickly simply by researching Oracle 1Z0-804 exercise exams.

2016 Jul ocpjp 7 1z0-804 dumps:

Q31. Given the code fragment: What is the result? 

A. Null B D 

B. Null B null D 

C. B D 

D. D 

E. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


Q32. Given the fragment: 

Which two valid alternatives to line 3 would decouple this application from a specific implementation ofCustomerDAO? 

A. CustomerDAO custDao = CustomerDAO(); 

B. CustomerDAO custDao = (CustomerDAO) new Object (); 

C. CustomerDAO custDao = CustomerDAO.getInstance(); 

D. CustomerDAO custDao = (CustomerDAO) new CustomerDAOmemoryImp1(); 

E. CustomerDAO custDao = customerDAOFactory.getInstance(); 

Answer: C,E 

Explanation: 

Note: In software development, the term"decoupling"is used to identify the separation of software blocks thatshouldn't depend on each other. Some building blocks are generic and shouldn't know details of others. Special design techniques allow software designers to have as few dependencies as possible. This typicallyreduces the risk of malfunction in one part of a system when the other part changed. It also forces thedeveloper to focus on one thing at a time. Decoupling lowers or minimizes Coupling. 


Q33. Given: 

What is the result? 

A. Cue sports, Cue sports 

B. Compilation fails at line 9 

C. Compilation fails at line 11 

D. Compilation fails at line 12 

E. Compilation fails at line 13 

Answer: B 

Explanation: 

Class Snooker is public. Should be declared in a separate file. // Line 9 getCategory() >>> GetCategory() Line 13 


Q34. Given: What is the result? 

A. Compilation fails at line 9 

B. Compilation fails at line 10 

C. Compilation fails at line 5 

D. Compilation fails at line 3 

E. Compilation succeeds 

Answer: B 


Q35. Given: 

What is the result? 

A. Pastel Enamel Fresco Gouache B. Pastel *Enamel Fresco *Gouache 

C. Pastel Enamel Fresco Gouache 

D. Pastel Enamel, Fresco Gouache 

Answer: B 

Explanation: 

regex explanation: 

, = , 

\ = masks the following 

\s = A whitespace character: [ \t \n \x0B \f \r ] 

* = Greedy Quantifier: zero or more times Delimiter: comma + zero or more whitespace characters 


1Z0-804  exam price

Renewal ocpjp 1z0-804:

Q36. Given: What is the result? 

A. p001 Widget p002 X-Large Widget 

B. p002 Large Widget p001 Widget 

C. p002 X-large Widget p001 Widget 

D. p001 Widget p002 Large Widget 

E. compilation fails 

Answer: A 

Explanation: Compiles fine. Output is: P001 Widget P002 X-Large Widget Line: partList.put("P002", "X-Large Widget"); >> overwrites >> line:partList.put("P002", "Large Widget"); put V put(K key, V value) Associates the specified value with the specified key in this map (optional operation). If the map previouslycontained a mapping for the key, the old value is replaced by the specified value. (Amap m is said to contain amapping for a key k if and only if m.containsKey(k) would return true.) 

Parameters: key - key with which the specified value is to be associated value - value to be associated with the specified key Returnsthe previous value associated with key, or null if there was no mapping for key. (A null return can alsoindicate that the map previously associated null with key, if the implementation supports null values.) 


Q37. Which code fragment correctly appends "Java 7" to the end of the file /tmp/msg.txt? 

A. FileWriter w = new FileWriter("/tmp/msg.txt"); 

append("Java 7"); 

close(); 

B. FileWriter w = new FileWriter("/tmp/msg.txt", true); 

append("Java 7"); 

close(); 

C. FileWriter w = new FileWriter("/tmp/msg.txt", FileWriter.MODE_APPEND); 

append("Java 7"); 

close(); 

D. FileWriter w = new FileWriter("/tmp/msg.txt", Writer.MODE_APPEND); 

append("Java 7"); 

close(); 

Answer: B 

Explanation: 

FileWriter(File file, boolean append) 

A: clears the file and append "Java7" 

Constructs a FileWriter object given a File object. 

If the second argument is true, then bytes will be written to the end of the file rather than 

the beginning.Parameters: 

file - a File object to write toappend - if true, then bytes will be written to the end of the file 

rather than the beginning 


Q38. Given the code fragment: 

Which two try statements, when inserted at line ***, enable the code to successfully move the file info.txt to thedestination directory, even if a file by the same name already exists in the destination directory? 

A. try (FileChannel in = new FileInputStream (source). getChannel(); FileChannel out = 

new FileOutputStream 

(dest).getChannel()) { in.transferTo(0, in.size(), out); 

B. try ( Files.copy(Paths.get(source),Paths.get(dest)); 

Files.delete (Paths.get(source)); 

C. try ( Files.copy(Paths.get(source), 

Paths.get(dest),StandardCopyOption.REPLACE_EXISTING); Files.delete 

(Paths.get(source)); 

D. try (Files.move(Paths.get(source),Paths.get(dest)); 

E. try(BufferedReader br = Files.newBufferedReader(Paths.get(source), 

Charset.forName("UTF- 8")); 

BufferedWriter bw = Files.newBufferedWriter(Paths.get(dest), Charset.forName("UTF-8")); 

String record = 

""; 

while ((record = br.readLine()) ! = null) { 

bw.write(record); 

bw.newLine(); 

Files.delete(Paths.get(source)); 

Answer: C,E 

Explanation: 

A: copies only, don’t move operation 

B,C,D (no try-with-resource !) syntax change to: try { … 

B: throws FileAlreadyExistsException 

C: correct if syntax change to : StandardCopyOption.REPLACE_EXISTING (before 

REPLACE_Existing) 

D: throws FileAlreadyExistsException 

E: works properly if the sourcefile has the correct format, utf-8 here (else throws 

MalformedInputException) 

AND syntax is corrected to: 

try ( BufferedReader br = Files.newBufferedReader(Paths.get(source), 

Charset.forName(“UTF-8)); 

BufferedWriter bw = Files.newBufferedWriter(Paths.get(dest), Charset.forName(“UTF-8)); 

){ 

String record = “”; 

….. 


Q39. Which is a key aspect of composition? 

A. Using inheritance 

B. Method delegation 

C. Creating abstract classes 

D. Implementing the composite interface 

Answer: B 

Explanation: 

In the composition approach, the subclass becomes the "front-end class," and the superclass becomes the"back-end class." With inheritance, a subclass automatically inherits an implemenation of any non-privatesuperclass method that it doesn't override. With composition, by contrast, the front-end class must explicitlyinvoke a corresponding method in the back-end class from its own implementation of the method. This explicitcall is sometimes called "forwarding" or "delegating" the method invocation to the back-end object.Note: Composition means the same as: 

contains 

is part of Note 2: As you progress in an object-oriented design, you will likely encounter objects in the problem domainthat contain other objects. In this situation you will be drawn to modeling a similar arrangement in the design ofyour solution. In an object-oriented design of a Java program, the way in which you model objects that containother objects is with composition, the act of composing a class out of references to other objects. Withcomposition, references to the constituent objects become fields of the containing object. To use compositionin Java, you use instance variables of one object to hold references to other objects. 


Q40. Which two statements are true about RowSet subinterfaces? 

A. A JdbcRowSet object provides a JavaBean view of a result set. 

B. A CachedRowSet provides a connected view of the database. 

C. A FilteredRowSet object filter can be modified at any time. 

D. A WebRowSet returns JSON-formatted data. 

Answer: A,C 

Explanation: 

A: a JdbcRowSet object can be one of the Beans that a tool makes available for composing an application. Because a JdbcRowSet is a connected RowSet, that is, it continually maintains its connection to a databaseusing a JDBC technology-enabled driver, it also effectively makes the driver a JavaBeans component. 

C: The FilteredRowSet range criterion can be modified by applying a new Predicate object to the FilteredRowSet instance at any time. This is possible if no additional references to the FilteredRowSet objectare detected. A new filter has an immediate effect on criterion enforcement within the FilteredRowSet object,and all subsequent views and updates will be subject to similar enforcement. 

Reference: javax.sql Interface RowSet 



see more Java SE 7 Programmer II Exam