10 tips on oracle database 11g administration i 1z0-052 dumps

1Z0-878 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-878/

100% Correct of 1Z0-878 simulations materials and resource for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-878 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II exam Today!

2016 Jun 1Z0-878 Study Guide Questions:

Q41. You are configuring a jumpstart server, as part of that configuration you need to add some files after the install completes. Select from the list the file that will contain the name of a script that will run upon completion of the jumpstart installation. 

A. rules file 

B. profile file 

C. sysidcfgfile 

D. postconfigfil 

Answer: C 


Q42. Your x86-based system has a ZFS file system named /files on the c0d1 drive. You want to rename this file system, so that every time the system boots, it is automatically mounted under the name /data. Which answer describes how to change the ZFS file system name from /files to /data? 

A. zfs set mountpoint=/data data 

B. zfs destroy files;zfs create /data 

C. zfs destroy -f files; zpool create data c0d1 

D. Create a directory named /data, then change /files to /data in the /etc/vfstab file. 

Answer: A 


Q43. Which two are necessary to make a valid entry in /etc/inet/hosts? (Choose two.) 

A. loghost 

B. hostname 

C. IP address 

D. localhost 

E. subnet mask 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Improved 1z0-052 exam questions free:

Q44. This option, when used with the ifconfig command, makes the kernel communicate to the network interface and sets up the streams needed by IP to use the device. Which option is it? 

A. start B. plumb C. anycast 

D. broadcast 

Answer: B 


Q45. You have just configured the network interface on systemA. 

The following information is displayed pertaining to the network interface on systemA: 

lo0: flags=2001000849<UP,LOOPBACK,RUNNING,MULTICAST,IPv4,VIRTUAL> mtu 8232 index 1 inet 127.0.0.1 netmask ff000000 

rtls0: flags=1004842<BROADCAST, RUNNING, MULTICAST, DHCP, IPv4> mtu 1500 index 2 inet 192.168.1.31 netmask ffffff00 broadcast 192.168.1.255 ether 0:10:dc:a3:7e:4b What is most likely the problem? 

A. The interface is not plumbed. 

B. The interface is not configured. 

C. The interface is not marked as UP 

D. The interface does not have valid routes configured. 

Answer: C 


Q46. Which of the following items are required when configuring the WAN Boot server? (Choose two.) 

A. Configure the WAN Boot server as a DHCP server. 

B. Solaris 10 SPARC or x86 server platform with a web server supporting at least HTTP 1.1. 

C. The wanboot program and the WAN Boot miniroot file system must be copied from install media to a location under the web server's documents directory. 

D. Solaris 10 SPARC server platform with a web server supporting at least HTTP 1.1 and also supporting HTTPS if digital certificates are used. The x86 platform is NOT supported. 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Exact oracle 1z0-052 dumps:

Q47. Which of the following provides the JumpStart client with the location of the system identification file? (Choose two.) 

A. Name Service 

B. /etc/bootparams file 

C. Specified by the add_install_client command. 

D. Specified by the setup_install_server command. 

E. The system identification file is always located in the /export/config directory. 

Answer: B,C 


Q48. Given the following output: 

# zoneadm list -cv 

ID NAME STATUS PATH 

0 global running / 

-heston-z1 incomplete /export/zones/heston-z1 

-heston-z2 incomplete /export/zones/heston-z2 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. Two zones are booting. 

B. Two zones are currently in use. 

C. Only one zone is currently in use. 

D. There are three zones configured on this system. 

E. There is only one zone configured on this system. 

Answer: C,D 


Q49. You want to set up a centralized server for sysiog messages while also limiting the type of messages sent to that server as follows: 

A) All security related sysiog events should be forwarded to the bigbrother server. 

B) All of the auth messages should be forwarded to the bigbrother server. 

C) All messages above the notice level should be forwarded to the bigbrother server. Do not forward any user messages. 

Which line needs to be added to the sysiog configuration file to make this change effective? 

A. auth.*;* .notice;user.crit @bigbrother 

B. auth.debug;*.not ice;user.none @bigbrother 

C. auth.debug;*.warning;user.none @bigbrother 

D. *.emerg;*.alert;*.crit;*.warning;auth.* @bigbrother 

Answer: C 


Q50. You are preparing to install a number of machines with Solaris 10 OS using JumpStart. You are considering how to configure your JumpStart server to support the new installations. Which three can be provided both in a sysidcfg file and by using a name service? (Choose three.) 

A. netmask B. time zone C. IP address 

D. domain name 

E. security policy 

Answer: A,B,C 



see more Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II