How to pass Oracle 1Z0-878 Real Exam in 24 Hours [practice 161-170]

1Z0-878 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-878/

Ucertify older Oracle professors and also experts may say yes to that Ucertify Oracle 1Z0-878 examination questions and answers are nearly correct. The actual pass rate of Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II has been nearly 95 percent. Over ing, were able to prove the 1Z0-878 examine supplies created valuable guide regarding Oracle candidates. Our 1Z0-878 pdf well worth the examinees sparing with out to review. It is possible to guess your own shoe you will have good result through the Ucertify Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II practice checks.

2016 Jul 1Z0-878 question

Q161. On a WAN Boot server, which file fulfills client download requests for wanboot and the root file system? 

A. /usr/sbin/wanbootutil 

B. /etc/inet/wanboot.conf 

C. /usr/lib/inet/wanboot/bootlog-cgi 

D. /usr/lib/inet/wanboot/wanboot-cgi 

Answer: D 


Q162. One of the primary benefits of zones is the ability to share common executables and data from the global zone with local zones. 

What model is this? 

A. Thin Zone Model 

B. Slim Zone Model 

C. Whole Root Model 

D. Skinny Zone Model 

E. Sparse Root Model 

F. Light Weight Root Model 

Answer: E 


Q163. A system called renegade is configured to access a CAD application and the man pages using 

automount. The system has the following /etc/auto_master file: # Master map for automounter # /home auto_home -nobrowse /- auto_direct -ro 

The renegade system also has the following /etc/auto_direct file: # Superuser-created direct map for automounter # /tools/cad -ro,soft cadserver:/export/cad,v2 /usr/share/man -ro,soft docserver1,docserver2:/usr/share/man 

Which two statements are true about the renegade system? (Choose two.) 

A. To access the CAD application, the user can type # cd /tools/cad. 

B. Before trying to access the man pages, the user must first run the # automount command. 

C. If the mount of /tools/cad fails for any reason, the system continues to retry until cadserver responds. 

D. The /usr/share/man directory is mounted from docserver1 or docserver2, depending upon availability. 

E. To access the CAD application, the user must type the full path as follows: # cd /net/cadserver/export/cad,v2. 

Answer: A,D 


Q164. The NIS passwd map contains the following entry: 

larry:uysvPo3nanyeo:101:10:Larry Doe:/home/larry:/bin/ksh 

Which three commands return this entry? (Choose three.) 

A. ypcat passwd |grep larry 

B. ypmatch -k 101 passwd.byuid 

C. ypmatch -k 101 passwd.byname 

D. ypmatch -k larry passwd.byname 

E. ypmatch -k Larry passwd.bycomment 

Answer: A,B,D 


Q165. Exhibit: 

install_type flash_install 

system_type standalone 

partitioning default 

filesys c0t0d0s1 128 swap 

filesys c0t0d0s0 free / 

Which statement describes the problem contained in the Flash installation profile file? 

A. Partitioning must be explicit in Flash installation. 

B. The free is NOT a valid keyword in a profile file. 

C. Swap must be at least 256 megabytes in Flash installation. 

D. The system_type must be server in Flash installation. 

Answer: A 


2passeasy.com

Update 1Z0-878 exam:

Q166. Which two sequences of zonecfg commands add a read-write file system to a local zone? (Choose two.) 

A. add device set match=/dev/*dsk/c0t0d0s7 end 

B. add inherit-pkg-dir set dir=/export add options rw end 

C. add fs set dir=/export set special=/export set type=lofs add options rw end D. add fs set dir=/export set special=/dev/dsk/c0t0d0s7 set raw=/dev/rdsk/c0t0d0s7 set type=ufs add options rw end 

Answer: C,D 


Q167. The root (/) file system exists on d10, which is a mirror that contains submirrors dii and di2. 

Which two are true if submirror d12 is taken offline? (Choose two.) 

A. The d10 mirror is in read-only mode. 

B. The d12 submirror is in read-only mode. 

C. The other submirror, d11, can also be taken offline if needed. 

D. Data redundancy is still provided due to the remaining d11 submirror. 

E. Any writes to the mirror are tracked in a dirty region log, so that d12 can be resynchronized when it is brought back online. 

Answer: B,E 


Q168. You have setup the following ZFS file systems: 

NAME USED AVAIL REFER MOUNTPOINT datapool 197K 72.8G 29.5K /datapool datapool/data 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/data datapool/web 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/web 

You want to limit the amount of disk space that the /data/pool/web file system can consume. Which command would set the limit for the /data/pool/web file system so that it would consume no more than 2GB of disk space? 

A. quota datapool/web 2G 

B. set zfs quota 2G datapool/web 

C. zfs set quota=2G datapool/web 

D. zfs set quota -2G datapool/web 

Answer: C 


Q169. Which three statements accurately describe soft partitions? (Choose three.) 

A. Soft partitions are an alternative to Solaris Volume Manager software volumes for organizing disk storage. 

B. An unlimited number of soft partitions can be created from a volume. 

C. A soft partition can be grown to use any available space on a volume. 

D. A soft partition can be included in a volume and directly accessed by an application simultaneously. 

E. Soft partitions can be extended without moving or destroying data on other soft partitions. 

F. Soft partitions provide a mechanism for dividing large storage spaces into smaller, more manageable sizes. 

Answer: C,E,F 


Q170. Your have replaced a server and now you need to move the production zone from the old server to the new server. The zone is currently installed in the /zones/production directory and will be moved to the same directory on the new system. The following describes the process of migrating the production zone from systemAto systemB. Which steps are unnecessary to complete this process? (Choose two) 

A. systemA# zoneadm —z production halts 

B. systemA # zoneadm —z production detach 

C. Use a backup utility to backup the /zones/production directory and then extract the backup to the new directory. 

D. zoneadm —z work—zone uninstall 

E. systemB# zonecfg —z production 

F. systemB# zoneadm —z work—zone attach 

G. zonecfg —z work—zone delete 

Answer: D,G 



see more Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II