how to pass 70-486 (31 to 40)

1Z0-879 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-879/

Downloadable of 1Z0-879 free exam questions materials and bible for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-879 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2016 May 1Z0-879 Study Guide Questions:

Q31. Given the following entry in /etc/nsswitch.conf: 

hosts: nis [NOTFOUND=return] files 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. If the local files cannot be found, the system will search the NIS map for the host. 

B. If the NIS map gives a "no such entry" response, the system will stop searching for the host. 

C. If the NIS map gives a "no such entry" response, the system will search local files for the host. 

D. If the NIS map does NOT respond or is unavailable, the system will stop searching for the host. 

E. If the NIS map does NOT respond or is unavailable, the system will search local files for the host. 

Answer: B,E 


Q32. You are working on a system connected to the network. You attempt to NFS mount a directory: 

# mount host1:/usr/share/man /usr/share/man 

Your system displays the following message: 

nfs mount: host1: : RPC: Program not registered 

nfs mount: retrying: /usr/share/man 

What can you do to solve this problem? 

A. ensure that nfsd is running on the local system 

B. ensure that mountd is running on the NFS server 

C. send a HUP signal to the rpcbind process the local system 

D. use rpcinfo -p to ensure that the mount command is registered with rpcbind 

Answer: B 


Q33. Which two commands list the profiles assigned to user fred? (Choose two) 

A. profiles fred 

B. profiles -1 fred 

C. profiles —list fred 

D. grep —w fred /etc/security/prof_attr 

E. grep —w fred /etc/securfity/po1icy.conf 

Answer: A,B 


1Z0-879  free exam questions

Renovate test dumps 70-486:

Q34. A server providing only boot services for SPARC systems is configured on your local network. This server does NOT support DHCP. A root/install server is configured on another system. 

You boot a SPARC JumpStart client on the network using the following command: boot net -install For which three protocols must the boot server answer requests, to allow this client to install? (Choose three.) 

A. NIS B. FTP C. DNS D. TFTP 

E. RARP 

F. BOOTP 

Answer: D,E,F 


Q35. One of the primary benefits of zones is the ability to share common executables and data from the global zone with local zones. 

What model is this? 

A. Thin Zone Model 

B. Slim Zone Model 

C. Whole Root Model 

D. Skinny Zone Model 

E. Sparse Root Model 

F. Light Weight Root Model 

Answer: E 


Q36. You run an IT department and are responsible for purchasing hardware within a given budget. You are aware that 70 gigabytes of data housed in a series of traditional disk slices is becoming critical to the business. 

You decide to mirror the data, but have concerns about write performance. You can purchase the disk space to mirror the data. 

What configuration enhancement will achieve the best write performance? 

A. arranging for the mirror to consist of just two disks 

B. using RAID 5 to hold the data in each half of the mirror 

C. striping the data across the disks in each half of the mirror 

D. concatenating the data across the disks in each half of the mirror 

Answer: C 


2passeasy.com

Precise 70-486 self paced training kit:

Q37. Which procedure unconfigures an LDAP client? 

A. run the following command: ldapclient -v uninit 

B. restore the previous /etc/nsswitch.conf file and reboot 

C. run the following command then reboot: ldapclient -v mod 

D. remove any LDAP client files from the /var/ldap directory and kill the ldap_cachemgr process 

Answer: A 


Q38. A department needs a directory that can be used to exchange files between department members without allowing other employees access to the files. The department's employees are part of different UNIX groups and company policy dictates a umask of 007. 

You create a new UNIX group named shareit, and make the department's employees part of this group. You also change the ownership of the directory to this group, and set the mode to 0770. 

What additional setting should you apply? 

A. chmod g+s dir 

B. chmod u+t dir 

C. chmod g+t dir 

D. chmod u+s dir 

Answer: A 


Q39. There has been a PROM patch released and you need to check which revision your SPARC- based systems are currently using. Which two commands tell you the version? (Choose two.) 

A. prtconf -p 

B. prtconf -V 

C. cat /etc/release 

D. uname -a 

E. prtdiag -v 

Answer: B,E 


Q40. A junior administrator is concerned that the root password on a production server is no longer secure. The junior administrator sends you an email with the following text: 

SU 1/25 14:01 + pts/3 root-user2 SU 1/27 09:10 - pts/5 user1-root SU 1/27 09:11 + pts/5 user1-root SU 1/28 21:01 + console root-user3 SU 1/29 21:30 - pts/2 user2-root SU 1/29 21:31 - pts/2 user2-guest3 SU 1/29 21:33 + pts/2 user2-user1 

Which three statements about this output are true? (Choose three.) 

A. user3 knows the root password. 

B. This text is from the /var/adm/wtmpx file. 

C. user2 knows the root password. 

D. This text is from the /var/adm/sulog file. 

E. This text is from the /var/adm/lastlog file. 

F. user1 knows the root password. 

G. user2 knows the password for user1. 

Answer: D,F,G 



see more Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam