[Precise] 1Z0-879 Oracle exam 361-370 (May 2016)

1Z0-879 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-879/

Download of 1Z0-879 test questions materials and dumps for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-879 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2016 May 1Z0-879 Study Guide Questions:

Q361. You are working on a system connected to the network. You attempt to access a directory, which you know is available to your system using NFS. You have NOT accessed this directory for some time. Your system displays the message: 

Stale NFS file handle 

What is a possible cause of this problem? 

A. The lockd daemon on the local system is no longer running. 

B. The mountd daemon on the local system has out-of-date configuration information. 

C. The automountd daemon has NOT been informed of changes to the automount maps. 

D. The file or directory has been removed on the NFS server without the client's knowledge. 

Answer: D 


Q362. You receive a new UltraSPARC machine with two internal disk drives. You want to install the machine using JumpStart, and you want to mirror the root, /usr, and /var file systems as part of the installation. The beginning of the profile looks like this: 

install_type initial_install cluster SUNWCall partitioning explicit filesys c0t0d0s1 512 swap filesys c0t0d0s7 free /export/home filesys c0t1d0s7 free 

Which additional lines are needed to complete the installation? 

A. filesys c0t0d0s0 free / filesys c0t0d0s5 1024 /var filesys c0t0d0s4 4096 /usr metadb c0t0d0s5 count 2 metadb c0t1d0s5 count 2 

B. filesys mirror:d10 c0t0d0s0 c0t1d0s0 1024 / filesys mirror:d20 c0t0d0s3 c0t1d0s3 4096 /usr filesys mirror:d30 c0t4d0s4 c0t1d0s4 1024 /var 

C. filesys mirror:d10 c0t0d0s0 c0t1d0s0 1024 / filesys mirror:d20 c0t0d0s3 c0t1d0s3 4096 /usr filesys mirror:d30 c0t4d0s4 c0t1d0s4 1024 /var metadb c0t0d0s5 count 2 metadb c0t1d0s5 count 2 

D. filesys mirror:d10 c0t0d0s0 c0t1d0s0 free / filesys mirror:d20 c0t0d0s3 c0t1d0s3 4096 /usr filesys mirror:d30 c0t4d0s4 c0t1d0s4 1024 /var metadb c0t0d0s5 count 2 metadb c0t1d0s5 count 2 

Answer: C 


Q363. A server is reconfigured and has a number of software applications added and some new scripts. They do NOT execute properly at boot. The messages at boot time indicate that SMF considers the repository corrupt. You decide to restore the SMF database file from last night's backup. 

Which file needs to be restored from the backup? 

A. /etc/svc/config/repository.db 

B. /etc/svc/repository.db 

C. /etc/repository.db 

D. /etc/svc/svc_repository.db 

Answer: B 


1Z0-879  test questions

Renew 1Z0-879 pdf exam:

Q364. You are logged in as the root user and you use the following command: 

# snoop 

Which two statements are true about this command? (Choose two.) 

A. You need to manually stop the snoop command. 

B. You hear an audible click for each packet that is detected. 

C. You see one line of output for each packet on the network. 

D. The snoop command exits automatically after 30 minutes. 

E. You see the full contents of every packet, formatted appropriately. 

Answer: A,C 


Q365. You have added an additional internal drive to your x86-based desktop system, and you want to get the Solaris 10 OS to recognize it. 

Which three procedures allow the OS to recognize the new device? (Choose three.) 

A. boot the system then execute # touch /reconfigure, and then reboot the system; confirm that you can see the new drive by executing # format. 

B. boot the system and enter the # devfsadm -v command; confirm that you can see the new drive by executing # format 

C. boot the system, and at the Current Parameters Menu, type b -r; confirm that you can see the new drive by executing # format 

D. from the system menu, select the "Add new hardware" icon; confirm that you can see the new drive by executing # format 

E. boot the system and enter the # reconfigure command; confirm that you can see the new drive by executing # format 

Answer: A,B,C 


Q366. Given: # svcadm milestone -d svc:/milestone/single-user:default Which two statements are true? (Choose two.) 

A. This system will boot to run level 3 at next boot. 

B. This system will boot to run level S at next boot. 

C. This system will have run level S as the default mode. 

D. The svcadm milestone -d svc:/milestone/multi-user:default should be run to return to run level 

3. 

E. This system will not start svc.startd controlling services at the next boot. 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Guaranteed 1Z0-879 class:

Q367. According to company policy, all installations must be done over the network, and network installations must be done using a secure protocol. 

Which installation method must you use? 

A. the Solaris Live Upgrade method using the lu command and a spare disk drive 

B. a WANboot installation 

C. a JumpStart installation 

D. a Flash Archive installation 

Answer: B 


Q368. Your x86-based system is running the Solaris 10 OS. You need to boot into single-user mode to carry out system maintenance. What do you need to do to get the system to boot directly into single user mode? 

A. Reboot the system from the DCA diskette. 

B. When the Boot Interpreter Menu appears, type init -s. 

C. When the Current Boot Parameters menu appears, type b -s. 

D. When the Current Boot Parameters menu appears, type boot -s. 

Answer: C 


Q369. You want to set up individual partitions with file systems for / (root), /usr, /var, /opt, /export/swap, and /tmp, and an individual partition for swap. Which two partitions must  have enough disk space to use the crash dump feature savecore on your system? (Choose two.) 

A. / 

B. swap 

C. /usr 

D. /opt 

E. /var 

F. /tmp 

G. /export/swap 

Answer: B,E 


Q370. Under which two conditions will the automounter automatically mount resources listed in an AutoFS direct map? (Choose two) 

A. only if the unit point has first been created 

B. If the resources are to be mounted read-only 

C. If an entry for the direct map has been added to the master map 

D. If the reference used in the direct map uses relative path names 

E. If the reference used in the direct map uses absolute path names 

Answer: C,E 



see more Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam