Top 10 training materials 1Z0-879 for IT specialist (61 to 70)

1Z0-879 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-879/

The actual Oracle 1Z0-879 questions are updated by our technical engineers live. Youll get the most recent simulated check concerns that are in keeping with the current Oracle examination. More significantly, the actual update date extended to A hundred and eighty times, exhibiting that you may have 50 percent any years time to examine 1Z0-879 puts.

2016 Jun 1Z0-879 exams

Q61. A host named client12 is having difficulty communicating with a heavily used server named server14. The server14 server has the ce0, ce1, ce4, and qfe4 interfaces active. The client12, admin6, and appserv5 hosts are all on a private network and access the ce4 interface on server14 exclusively and cannot access other network interfaces on server14. The appserv5 and admin6 hosts are currently generating heavy traffic to server14 due to a running batch process. Which two commands can you run on server14 to look at the network traffic generated between only client12 and server14 to assist in troubleshooting the communication issue? (Choose two.) 

A. snoop !admin6 

B. snoop -d client12 

C. snoop -d ce server14 

D. snoop -d ce4 client12 

E. snoop -d ce4 client12 server14 

F. snoop -i ce4 server14 client12 

Answer: D,E 


Q62. You just installed Solaris on your x86 server and you cannot get your system to boot to the Solaris 

Which option can you use to fix the problem? 

A. The boot device priority is fine, your hard drive must be faulty or the boot block is missing. Boot to CDROM, open a shell and run fsck on the Hard Disk. 

B. Change the boot device priority so that the CDROM is the third boot device and the HARD DISK is second. 

C. Make the First boot device = LAN, Second boot device= CDROM, Third boot device = HARD DISK, remove the fourth boot device. 

D. You did not set the fdisk boot partition to ACTIVE and the system cannot boot to the hard disk. Boot from CDROM, open a shell and use fdisk to set the partition to ACTIVE. 

E. The GRUB menu is not correct and Solaris is not pointing to the hard disk that you installed the Solaris OS on. Edit the GRUB menu and. The GRUB menu is not correct and Solaris is not pointing to the hard disk that you have installed the Solaris OS on. Edit the GRUB menu and modify the default boot device so that it points to the correct boot drive. 

Answer: B 


Q63. Which two statements are true about the /etc/syslog. conffile? (Choose two). 

A. Only one action is allowed per line. 

B. Wildcard characters (*) are NOT allowed. 

C. The loghost variable must be defined in this file. 

D. Only one selector, facility, level, is allowed per line. 

E. The file must contain only tabs as white space characters. 

Answer: A,E 


Q64. You registered an x86-based client with the JumpStart server and the following information was displayed on the screen: 

/etc/dfs/dfstab 

copying boot file to /tftpboot/pxegrub.I86PC. Solaris_10-1 

If not already configured, enable PXE boot by creating a macro named 0100E0815BA60E with: Boot server IP (BootSrvA) : 10.1.1.6 

Boot file (BootFile) : 0100E0815BA60E # 

What is this information used for? (Choose two.) 

A. The BootSrvA specifies the IP address of the boot server. 

B. The BootSrvA specifies the IP address of the DHCP server. 

C. The client uses information in the BootFile to answer system identification questions. 

D. The BootFile option specifies the file that the PXE client will use to boot through the network. 

E. The BootFile option specifies the MAC address that the PXE client will broadcast through the network to locate its boot server. 

Answer: A,D 


Q65. Given: # dumpadm 

Dump content: kernel pages 

Dump device: /dev/dsk/c2t3d0s0 (dedicated) 

Savecore directory: /var/crash/wm13w6 

Savecore enabled: yes 

The system administrator assigned a dedicated dump slice. 

Which command did the system administrator run to achieve this? 

A. dumpadm -d c2t3d0s0 

B. coreadm -d c2t3d0s0 

C. dumpadm -d /dev/dsk/c2t3d0s0 

D. coreadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

E. dumpadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

Answer: C 


1Z0-879  test preparation

Down to date 1Z0-879 free exam questions:

Q66. On a SPARC based system two device aliases named bootdisk01 and bootdisk02 have been created. These aliases allow the boot system to boot from two different disks, and currently bootdisk01 is used by default. Which Solaris command amends the boot-device parameter to cause the system to boot from bootdisk02 by default? 

A. eeprom boot-device=bootdisk02 

B. eeprom boot-device bootdisk02 

C. setenv boot-device=bootdisk02 

D. setenv boot-device bootdisk02 

Answer: A 


Q67. Given: 

# svcadm milestone -d svc:/milestone/multi-user:default 

Which two services do NOT start automatically? (Choose two.) 

A. the /etc/rc2_d/S99dtlogin service 

B. the /etc/rc2_d/S10lu service 

C. the /etc/rc3_d/S84appserv service 

D. the /etc/rc2_d/S90wbem service 

E. the /etc/rc3_d/S90samba service 

Answer: C,E 


Q68. You have an x86-based system with mirrored boot drives (cid0p0 and c2d0p0). To enable the system to boot off of the disk (c2d0p0) which holds the secondary submirror when the primary boot disk (cid0p0 ) fails, you need to configure the system to see c2d0p0 as the alternate boot device. Which answer describes the procedure used to configure the alternate boot device? 

A. Edit the /boot/grub/menu. 1st file and add the following information: 

root (hdl,0,a) 

kerne1 /boot/multi boot 

module /boot/s86.miniroot—safe 

B. Edit the bootenv. re file and enter a value for the altbootpath parameter as follows: 

altbootpath=c2d0p0 . 

C. Use the kernel command to edit the boot entries in the GRUB main menu as follows: 

root (hdl,0,a) 

kerne1 /boot/multiiboot 

module /boot/x86.miniroot—safe 

D. Press the space bar when the GRUB menu is visible during the boot process to edit the list of 

commands, and enter the command to boot from the alternate disk drive. 

Answer: A 


Q69. You add SCSI disks to the main server and execute the appropriate commands to attach the disks. Now you need to check the physical paths where the address can be found. 

Which directory contains the physical paths? 

A. /dev 

B. /dsk 

C. /disk 

D. /devices 

Answer: D 


Q70. A database administrator requests additional disk space for database scratch space. The administrator requires the space be protected from a disk failure and wants the space to have a good response time. The database will be writing 70 percent of the time to this file system and reading 30 percent of the time. Which RAID level most efficiently satisfies these requirements? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. simple slice 

Answer: B 



see more Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam