[Actual] 1Z0-897 Oracle exams 1-10 (Jun 2016)

1Z0-897 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1Z0-897/

Actualtests older Oracle lecturers and also specialists may say yes to that Actualtests Oracle 1Z0-897 test questions and answers are practically proper. The actual move fee associated with Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam has been practically 95 %. Above ing, we might show that the 1Z0-897 study components made beneficial research regarding Oracle candidates. Our own 1Z0-897 pdf definitely worth the examinees sparing with out to study. You are able to bet your trunk you will have a positive outcome from the Actualtests Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam apply checks.

2016 Jun 1Z0-897 actual exam

Q1. A developer is writing a Web service method that needs to accept multiple types of requests. Based on the request's content, the service performs time-consuming steps, such as verifying the user's account, checking credit ratings, and building a list of offers. Which two approaches are appropriate to use in this situation? (Choose two.) 

A. A synchronous, document-style approach. 

B. A synchronous, procedure-style approach. 

C. An asynchronous, document-style approach. 

D. An asynchronous, procedure-style approach. 

E. HTTP and HTTPS. 

F. SMTP or other asynchronous protocol. 

Answer: CF 


Q2. Where can a developer specify confidentiality or integrity constraints on communications with a Enterprise Bean exposed as a JAX-RS root resource?(Choose one) 

A. As annotations on the EJB exposed as a root resource. 

B. In the deployment descriptor for the EJB exposed as a root resource. 

C. In the deployment descriptor for the web application that is hosting the JAX-RS resource. 

D. In the vendor-specific configuration file for the container that is hosting the JAX-RS resource. 

Answer: C 


Q3. XML Signature and XML Encryption provide the foundation for message level security in Web services. Which statement about XML signature is NOT true? 

A. use detached signatures, where the digital signature covers sibling elements or external data 

B. use enveloping signatures, where the digital signature element encloses the data to be signed 

C. use enveloping signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

D. use enveloped signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

Answer: C 


Q4. An organization has business logic implemented in EJB components. Current clients use container-managed, role-based security to access the business logic using RMI. Management has determined that the business logic must be made available to non-RMI clients using a Web service. Which container-managed Web service security mechanism would the development team?use to allow Web service clients to use the current security model? (Choose one) 

A. XKMS 

B. XACML 

C. XML Digital Signature 

D. HTTP Basic Authentication 

E. annotations mapped to the JAX-WS runtime 

Answer: D 


Q5. What are three best practices that can be implemented when generating WS-I Basic Profile compliant Web services? (Choose three.) 

A. Send arrays of nulls to ensure .NET and Java clients receive the same data. 

B. Define data types early in the integration cycle. 

C. Use complex data types to reduce the number of items exchanged. 

D. Test interoperability at every stage of development. 

E. Insert conformance headers in all SOAP messages. 

F. Keep data types simple for speed and stability. 

Answer: BDF 


1Z0-897  exam prep

Down to date 1Z0-897 exam answers:

Q6. An airline built and deployed a back-end application to manage reservations. To support interoperability with as large a base of standalone client applications as possible, the services provided by this back-end application are exposed as XML-based restful web services. Management just added a new requirement that AJAX-based web application clients be supported, too. One of the developers suggested that it is enough to extend the existing application to support both XML-based and JSON-based restful web services. Assuming the developer is correct, choose the sentence that best describes an attempt to introduce this ability as this developer suggests (Choose one): 

A. The attempt will fail, because JAX-RS does not support both XML- and JSON- based restful services in parallel. 

B. The attempt will be trivial to implement, since JAX-RS just needs for the application to specify that both XML- and JSON-based interaction will be supported. 

C. The attempt can succeed, but it will require a significant amount of new code, since JAX-RS does support both XML- and JSON-based interaction - but not single resource can support both kinds of interaction simultaneously. 

D. The attempt will fail, because there is more to the difference between XML-based and JSON-based interactions than just the data representation used. 

Answer: B 


Q7. A Java EE application contains business logic composed of EJB beans. All current clients are Java applications accessing the business logic using RMI. Some clients are remote (running in different JVMs) and some are local (running in the same JVM). Which of the following two occur if EJB components are exposed as Web services? (Choose two.) 

A. New client applications can be built using the published WSDL to access existing business logic 

B. Current remote clients must switch from RMI to web service access. 

C. New remote clients can access business logic using RMI or web service access 

D. New local clients must access business logic using only RMI 

E. New clients must only be written in java to access business logic 

Answer: AC 


Q8. Which security technologies are not included in WS-Security? 

A. encryption 

B. handshake for credential exchange and session establishment 

C. security tokens 

D. digital signatures 

Answer: B 


Q9. A developer creates a Web service for his company's inventory service. He uses servlet container to deploy the web service and wants to enable basic authentication for all web service invocations. Where does the developer configure security requirements for the above case? 

A. sun-jaxws.xml 

B. web.xml 

C. webservices.xml 

D. domain.xml 

Answer: B 


Q10. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.) 

A. AttachmentPart attachment = 

request.createAttachementPart(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

B. Attachment attachment = 

request.createAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachment(attachment); 

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

AttachmentPart attachment = 

request.createAttachmentPart(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

Attachment attachment = 

request.createAttachment(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachment(attachment); 

E. Attachment attachment = 

request.newAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.setAttachment(attachment); 

Answer: AC 



see more Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam