10 tips on How to 1z0-050 Test Like a Badass [101 to 110]

1z0-050 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1z0-050/

Exam Code: 1z0-050 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: New Features for Administrators
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-050 Exam.

2016 May 1z0-050 Study Guide Questions:

Q101. You are managing an Oracle Database 11g instance with ASM storage. You lost an ASM disk group DATA. You have RMAN backup of data as well as ASM metadata backup. You want to re-create the missing disk group by using the ASMCMD md_restore command. Which of these methods would you use to achieve this? (Choose all that apply.)

A. Restore metadata in an existing disk group by passing the existing disk group name as an input parameter.

B. Restore the disk group with changed disk group specification, failure group specification, disk group name, and other disk attributes.

C. Restore the disk group with the exact configuration as the backed-up disk group, using the same disk group name, same set of disks, and failure group configurations.

D. Restore the disk group with the exact configuration as the backed-up disk group, using the same disk group name, same set of disks, failure group configurations, and data on the disk group.

Answer: ABC


Q102. You are managing Oracle Database 11g with an ASM storage with high redundancy. The following command was issued to drop the disks from the dga disk group after five hours:

ALTER DISKGROUP dga OFFLINE DISKS IN FAILGROUP f2 DROP AFTER 5H; 

Which statement is true in this scenario?

A. It starts the ASM fast mirror resync.

B. It drops all disk paths from the dga disk group.

C. All the disks in the dga disk group would be OFFLINE and the DISK_REPAIR_TIME disk attribute would be set to 5 hours.

D. All the disks in the dga disk group in failure group f2 would be OFFLINE and the DISK_REPAIR_TIME disk attribute would be set to 5 hours.

Answer: D


Q103. You issued the following command to mount the DATA disk group in restricted mode:

ALTER DISKGROUP data MOUNT RESTRICT;

What is the implication of this command?

A. A disk in a disk group can be taken offline.

B. A new disk cannot be added to a disk group.

C. The client RDBMS instance can access the file as a read-only file.

D. The client RDBMS instance cannot access the files in the disk group.

Answer: D


2passeasy.com

Up to the immediate present 1z0-050 rapidshare:

Q104. You installed Oracle Database 11g afresh. 

Which statements are true regarding the default audit settings in this database? (Choose all that apply.)

A. Auditing is enabled for all privileges.

B. Auditing is disabled for all privileges.

C. The audit trail is stored in the database.

D. The audit trail is stored in an operating system file.

E. Auditing is enabled for certain privileges related to database security.

Answer: CE


Q105. You are managing an Oracle Database 11g instance and an Oracle Database 10g instance on the same machine. Both instances use the ASM instance as storage. 

Which statements regarding the ASM disk group compatibility attributes are true in this scenario? (Choose all that apply.)

A. ASM compatibility controls which features for the ASM will be enabled.

B. RDBMS compatibility and the database version determines whether a database instance can mount the ASM disk group.

C. The RDBMS compatibility settings for a disk group control the format of data structures for ASM metadata on the disk.

D. The database-compatibility version settings for each instance must be greater than or equal to the RDBMS compatibility of all ASM disk groups used by that database instances.

Answer: ABD


Q106. View the Exhibit for some of the parameter settings.


You start a session and issue the following command:

SQL>CREATE INDEX emp_ename ON emp(ename)

TABLESPACE users INVISIBLE;

What is the outcome of the above command?

A. The index is not used by the optimizer but is maintained during DML operations.

B. The index is not used by the optimizer and is not maintained during DML operations.

C. The index is used by the optimizer only if a hint is specified in the query statement and is maintained during DML operations.

D. The index is used by the optimizer only if a hint is specified in the query statement but is not maintained during DML operations.

Answer: A


2passeasy.com

Simulation 1z0-050 questions:

Q107. What is the advantage of setting the ASM-preferred mirror read for the Stretch cluster configuration?

A. It improves resync operations.

B. This feature enables much faster file opens.

C. It improves performance as fewer extent pointers are needed in the shared pool.

D. It improves performance by reading from a copy of an extent closest to the node.

Answer: D


Q108. Which three statements correctly describe the features of the I/O calibration process? (Choose three.)

A. Only one I/O calibration process can run at a time.

B. It automates the resource allocation for the Automated Maintenance Tasks.

C. It improves the performance of the performance-critical sessions while running.

D. It can be used to estimate the maximum number of I/Os and maximum latency time for the system.

E. The latency time is computed only when the TIMED_STATISTICS initialization parameter is set to TRUE.

Answer: ADE


Q109. Which two kinds of failures make the Data Recovery Advisor (DRA) generate a manual checklist? (Choose two.)

A. failures because a data file is renamed by error

B. failures when no standby database is configured

C. failures that require no archive logs to be applied for recovery

D. failures due to loss of connectivity-for example, an unplugged disk cable

Answer: AD


Q110. Which two changes and their effect on the system can be tested by using the Database Replay feature? (Choose two.)

A. multiplexing of the control file

B. database and operating system upgrades

C. adding the redo log member to the database

D. changing the database storage to ASM-managed storage

Answer: BD



see more Oracle Database 11g: New Features for Administrators