[Guaranteed] 1z0-808 Oracle download 31-40 (Jun 2016)

1z0-808 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1z0-808/

Examcollection mature Oracle professors and professionals may accept which Examcollection Oracle 1z0-808 exam questions are usually almost appropriate. The particular complete fee regarding Java SE 8 Programmer I had been almost 95 %. Over s, were able to demonstrate how the 1z0-808 examine materials created beneficial reference regarding Oracle candidates. Our own 1z0-808 pdf worth the examinees sparing with out to study. It is possible to bet your own boot you will have optimistic result through the Examcollection Java SE 8 Programmer I exercise assessments.

2016 Jun 1z0-808 real exam

Q31. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. A B C 

B. A B C D E 

C. A B D E 

D. Compilation fails. 

Answer: C 


Q32. Given the fragment: 

String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

// insert code fragment here 

Which code fragment when inserted at line '// insert code fragment here', enables the code to successfully change arra elements to uppercase? 

A. String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

for (int i = 0; i < arra.length; i++) { 

for (int j=0; j < arra[i].length; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

B. for (int i = 0; i < 3; i++) { 

for (int j=0; j < 4; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

C. for (String a[]:arra[][]) { 

for (String x:a[]) { 

D. toUpperCase(); 

E. for (int i:arra.length) { 

for (String x:arra) { 

arra[i].toUpperCase(); 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect: 

not A: arra.length is 3, but the subarrays have 2, 3 and 4 elements. Index will be out of 

bound. 

not B: The subarrys are of different lengths. Index will be out of bound. 

not D: Compile error. 


Q33. Given: 


What is the result? 

A. true:true 

B. true:false 

C. false:true 

D. false:false 

Answer: C 


Q34. Given: 


What is the output? 

A. [21, 13, 11] 

B. [30] 

C. [] 

D. Compilation fails due to error at line 7 

E. Compilation tails due to error at line 10 

Answer: D 

Explanation: 

Option D is the correct answer. 

Code fails to compile as we can't use primitive for collections type, so in this code trying to 

use int at line 7, causes a compile error. We should have use wrapper. Integer there. So 

option D is correct. 

https://docs.oracle.eom/javase/8/docs/api/java/util/ArrayList.html 


Q35. Given: 

public class Equal { 

public static void main(String[] args) { 

String str1 = "Java"; 

String[] str2 = {"J","a","v","a"}; 

String str3 = ""; 

for (String str : str2) { 

str3 = str3+str; 

boolean b1 = (str1 == str3); 

boolean b2 = (str1.equals(str3)); 

System.out.print(b1+", "+b2); 

What is the result? 

A. true, false 

B. false, true 

C. true, true 

D. false, false 

Answer: B 

Explanation: == strict equality. equals compare state, not identity. 


2passeasy.com

Most recent 1z0-808 training:

Q36. Given the following code for a Planet object: 


What is the output? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: C 


Q37. Which two are valid array declaration? 

A. Object array[]; 

B. Boolean array[3]; 

C. int[] array; 

D. Float[2] array; 

Answer: A,C 


Q38. Give: 


What is the result? 

A. 1525 

B. 13 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

E. The program fails to execute due to runtime error 

Answer: D 


Q39. Given: 


What is the result? 

A. Base DerivedA 

B. Base DerivedB 

C. DerivedB DerivedB 

D. DerivedB DerivedA 

E. A classcast Except ion is thrown at runtime. 

Answer: C 


Q40. Given the code fragment: 


Which option can replace xxx to enable the code to print 135? 

A. int e = 0; e < = 4; e++ 

B. int e = 0; e < 5; e + = 2 

C. int e = 1; e < = 5; e + = 1 

D. int e = 1; e < 5; e+ =2 

Answer: B 



see more Java SE 8 Programmer I