How to pass Oracle 1z0-808 Real Exam in 24 Hours [answers 111-120]

1z0-808 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1z0-808/

Oracle certification will be the planets many authoritative worldwide certification. Therefore 1z0-808 is quite required for those who find themselves anxious to go in the particular That company. However it is very difficult for those who are hectic functioning or researching to pass through the particular Java SE 8 Programmer I check. Pass4sure Oracle 1z0-808 study instructions will allow you to saving a large amount of time,power and source within the 1z0-808 check. Youll be able to handle this 1z0-808 check efficiently by the 1z0-808 pdf and check powerplant. We are able to keep the merchandise on time and enable individuals to discover Oracle knowledge very easily. You can even download the particular Oracle 1z0-808 pdf test edition free.

2016 Jul 1z0-808 free practice questions

Q111. Given: 

public class ColorTest { 

public static void main(String[] args) { 

String[] colors = {"red", "blue","green","yellow","maroon","cyan"}; 

int count = 0; 

for (String c : colors) { 

if (count >= 4) { 

break; 

else { 

continue; 

if (c.length() >= 4) { 

colors[count] = c.substring(0,3); 

count++; 

System.out.println(colors[count]); 

What is the result? 

A. Yellow 

B. Maroon 

C. Compilation fails 

D. A StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

Answer: C 

Explanation: The line, if (c.length() >= 4) {, is never reached. This causes a compilation error. 

Note: The continue statement skips the current iteration of a for, while , or do-while loop. An unlabeled.break.statement terminates the innermost.switch,.for,.while, or.do-while.statement, but a labeled.break.terminates an outer statement. 


Q112. Given: 

public class MyClass { 

public static void main(String[] args) { 

String s = " Java Duke "; 

int len = s.trim().length(); 

System.out.print(len); 

What is the result? 

A. 8 

B. 9 

C. 11 

D. 10 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: Java - String trim() Method 

This method returns a copy of the string, with leading and trailing whitespace omitted. 


Q113. Given: 


What is the result? 

A. Marrown 

String out of limits 

JesOran 

B. Marrown 

String out of limits 

Array out of limits 

C. Marrown 

String out of limits 

D. Marrown 

NanRed 

JesOran 

Answer: A 


Q114. Given the code fragment: 


Which two modifications should you make so that the code compiles successfully? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: A,C 

Explanation: 

Add throws clause in both printFileContent and main. 


Q115. Given the code fragment: 


Which code fragment, when inserted at line 3, enables the code to print 10:20? 

A. int[] array n= new int[2]; 

B. int[] array; array = int[2]; 

C. int array = new int[2]; 

D. int array [2] ; 

Answer: A 


2passeasy.com

Refresh 1z0-808 free practice test:

Q116. Given: 


What is the result? 

A. 11, 21, 31, 11, 21, 31 

B. 11, 21, 31, 12, 22, 32 

C. 12, 22, 32, 12, 22, 32 

D. 10, 20, 30, 10, 20, 30 

Answer: D 


Q117. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 7, enables the code print true? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q118. Given: 


What is the result? 

A. 1 

B. 1 

C. 2 

D. Compilation fails 

E. The loop executes infinite times 

Answer: E 


Q119. Given the code fragment? 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Test t = new Test(); 

int[] arr = new int[10]; 

arr = t.subArray(arr,0,2); 

// insert code here 

Which method can be inserted at line // insert code here to enable the code to compile? 

A. public int[] subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

B. public int subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

C. public int[] subArray(int src, int start, int end) { 

return src; 

D. public int subArray(int[] src, int start, int end) { 

return src; 

Answer: A 


Q120. Which two are benefits of polymorphism? 

A. Faster code at runtime 

B. More efficient code at runtime 

C. More dynamic code at runtime 

D. More flexible and reusable code 

E. Code that is protected from extension by other classes 

Answer: C,D 



see more Java SE 8 Programmer I