Jul 2016 updated: Testking Oracle 1z0-808 test questions 121-130

1z0-808 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1z0-808/

Pass4sure older Oracle teachers and also professionals can accept in which Pass4sure Oracle 1z0-808 exam questions tend to be nearly correct. The actual complete fee regarding Java SE 8 Programmer I has been nearly 95 percent. Over s, were able to demonstrate the 1z0-808 examine supplies produced useful reference regarding Oracle applicants. Our 1z0-808 pdf file worth the examinees sparing no effort to review. You are able to guess the trunk you will have a optimistic end result through the Pass4sure Java SE 8 Programmer I practice tests.

2016 Jul 1z0-808 actual test

Q121. Given: 


What is the output? 

A. 2015-03-27 

B. 2015-04-27 

C. 2015-02-27 D. Compilation fails due to error at line 6. 

E. Compilation fails due to error at line 8. 

Answer: A 

Explanation: 

To create we have used following method with LocalDate class; 

public static LocalDate of(intyear, int month, int dayOfMonth) 

Here we need to remember that month is not zero based so if you pass 1 for month, then 

month will be January. 

Then we have used period object of 1 day and add to date object which makes current date 

to next day, so final output is 2015-03-27. Hence option A is correct. 

https://docs.oracle.com/javase/tutorial/datetime/iso/datetime.html 


Q122. Given: 


What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q123. Given the code fragment: 


What is the result if the integer aVar is 9? 

A. 10 Hello World! 

B. Hello Universe! 

C. Hello World! 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q124. Given: 


What is the result? 

A. 400 200 

B. 200 200 

C. 400 400 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q125. Which statement best describes encapsulation? 

A. Encapsulation ensures that classes can be designed so that only certain fields and methods of an object are accessible from other objects. 

B. Encapsulation ensures that classes can be designed so that their methods are inheritable. 

C. Encapsulation ensures that classes can be designed with some fields and methods declared as abstract. 

D. Encapsulation ensures that classes can be designed so that if a method has an argument MyType x, any subclass of MyType can be passed to that method. 

Answer: A 


2passeasy.com

Renewal 1z0-808 free practice test:

Q126. Which statement will empty the contents of a StringBuilder variable named sb? 

A. sb.deleteAll(); 

B. sb.delete(0, sb.size()); 

C. sb.delete(0, sb.length()); 

D. sb.removeAll(); 

Answer: C 


Q127. Given: 

Class A { } 

Class B { } 

Interface X { } 

Interface Y { } 

Which two definitions of class C are valid? 

A. Class C extends A implements X { } 

B. Class C implements Y extends B { } 

C. Class C extends A, B { } 

D. Class C implements X, Y extends B { } 

E. Class C extends B implements X, Y { } 

Answer: A,E 

Explanation: extends is for extending a class. 

implements is for implementing an interface. Java allows for a class to implement many interfaces. 


Q128. Given: 


What is the result? 

A. x: 1 y: 2 

B. 3 y: 4 

C. x: 0 y: 0 

D. 3 y: 4 

E. x: 1 y: 2 

F. 0 y: 0 

G. x: 0 y: 0 

H. 0 y: 0 

Answer: C 


Q129. Given: 


What is the result? 

A. The program prints nothing 

B. d 

C. A StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

D. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

E. A NullPointerException is thrown at runtime. 

Answer: C 


Q130. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Jesse 25 Walter 52 

B. Compilation fails only at line n1 

C. Compilation fails only at line n2 

D. Compilation fails at both line n1 and line n2 

Answer: D 



see more Java SE 8 Programmer I