Tips to Pass 1z0-808 Exam (141 to 150)

1z0-808 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/1z0-808/

The particular Oracle 1z0-808 answers and questions are up to date by our technical engineers live. Youre going to get the latest simulated examination queries which can be in line with the existing Oracle test. A lot more notably, the particular revise time lengthy in order to 180 nights, exhibiting that you will have half the years time and energy to research 1z0-808 dumps.

2016 Jul 1z0-808 exam price

Q141. Given the code fragment


Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 

A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 


Q142. Given: 


What is the result? 

A. Null 

B. Compilation fails 

C. An exception is thrown at runtime 

D. 0 

Answer: C 


Q143. Consider 

Integer number = Integer.valueOff 808.1"); 

Which is true about the above statement? 

A. The value of the variable number will be 808.1 

B. The value of the variable number will be 808 

C. The value of the variable number will be 0. 

D. A NumberFormatException will be throw. 

E. It will not compile. 

Answer: D 

Explanation: 

The Integer class value of 0 returns an Integer from given string. But we need to pass string which has correct format for integer otherwise it will throw a NumberFormatException. In this case we have passed string which is not an integer value (since what we passed is fractional number), so option D is correct. 


Q144. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 10 : 10 

B. 5 : 5 

C. 5 : 10 

D. Compilation fails 

Answer: A 


Q145. Given the code fragment: int[] array = {I, 2, 3, 4, 5}; And given the requirements: 

Process all the elements of the array in the order of entry. 

Process all the elements of the array in the reverse order of entry. 

Process alternating elements of the array in the order of entry. 

Which two statements are true? 

A. Requirements 1, 2, and 3 can be implemented by using the enhanced for loop. 

B. Requirements 1, 2, and 3 can be implemented by using the standard for loop. 

C. Requirements 2 and 3 CANNOT be implemented by using the standard for loop. 

D. Requirement 1 can be implemented by using the enhanced for loop. 

E. Requirement 3 CANNOT be implemented by using either the enhanced for loop or the standard for loop. 

Answer: D,E 


2passeasy.com

Up to date 1z0-808 practice question:

Q146. Consider following interface. 


Which of the following will create instance of Runnable type? 

A. Runnable run = 0 -> {System.out.println("Run");} 

B. Runnable run = 0 -> System.outprintlnfRun"); 

C. Runnable run = 0 > System.outprintlnfRun"); 

D. Runnable run = > System.ouLprintlnfRun"}; 

E. None of the above. 

Answer: A 

Explanation: 

Option A is the correct answer. 

To create we have used following method with LocalDate class; 

public static LocalDate of(intyear, int month, intdayOfMonth) 

Here we need to remember that month is not zero based so if you pass 1 for month, then 

month will be January. 

Then we have used period object of 1 day and add to date object which makes current date 

to next day, so final output is 2015-03-27. Hence option A is correct. 


Q147. Given the following code for the classes MyException and Test: 


What is the result? 

A. A 

B. B 

C. Either A or B 

D. A B 

E. A compile time error occurs at line n1 

Answer: B 


Q148. Given: 

public class Test { 

static boolean bVar; 

public static void main(String[] args) { 

boolean bVar1 = true; 

int count =8; 

do { 

System.out.println("Hello Java! " +count); 

if (count >= 7) { 

bVar1 = false; 

} while (bVar != bVar1 && count > 4); 

count -= 2; 

What is the result? 

A. Hello Java! 8 Hello Java! 6 Hello Java! 4 

B. Hello Java! 8 Hello Java! 6 

C. Hello Java! 8 

D. Compilation fails 

Answer: C 

Explanation: Hello Java! 8 


Q149. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int arr[] = new int[4]; 

arr[0] = 1; 

arr[1] = 2; 

arr[2] = 4; 

arr[3] = 5; 

int sum = 0; 

try { 

for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) { 

sum = sum + arr[pos]; 

} catch (Exception e) { 

System.out.println("Invalid index"); 

System.out.println(sum); 

What is the result? 

A. 12 

B. Invalid Index 

C. Invalid Index 

D. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: The loop ( for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) { ), it should be pos <= 3, causes an exception, which is caught. Then the correct sum is printed. 


Q150. Given the code fragments: 


Which code fragment, when inserted at line ni, enables the code to print Hank? 

A. checkAge (iList, ( ) -> p. get Age ( ) > 40); 

B. checkAge(iList, Person p -> p.getAge( ) > 40); 

C. checkAge (iList, p -> p.getAge ( ) > 40); 

D. checkAge(iList, (Person p) -> { p.getAge() > 40; }); 

Answer: C 



see more Java SE 8 Programmer I