10 tips on ccnax 200-120 study guide

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-120/

100% Guarantee of 200-120 free exam materials and forum for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q71. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q72. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator configures a new router and enters the copy startup-config running-config command on the router. The network administrator powers down the router and sets it up at a remote location. When the router starts, it enters the system configuration dialog as shown. What is the cause of the problem? 

A. The network administrator failed to save the configuration. 

B. The configuration register is set to 0x2100. 

C. The boot system flash command is missing from the configuration. 

D. The configuration register is set to 0x2102. 

E. The router is configured with the boot system startup command. 

Answer: A 


Q73. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem? 

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down. 

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

Answer: D 


200-120  free exam

Update ccna pass4sure 200-120 pdf:

Q74. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C 


Q75. - (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 


Q76. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Guaranteed vce 200-120:

Q77. - (Topic 2) 

What does a Layer 2 switch use to decide where to forward a received frame? 

A. source MAC address 

B. source IP address 

C. source switch port 

D. destination IP address 

E. destination port address 

F. destination MAC address 

Answer: F 


Q78. - (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 


Q79. - (Topic 3) 

What is the alternative notation for the IPv6 address B514:82C3:0000:0000:0029:EC7A:0000:EC72? 

A. B514 : 82C3 : 0029 : EC7A : EC72 

B. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : EC72 

C. B514 : 82C3 : 0029 :: EC7A : 0000 : EC72 

D. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : 0 : EC72 

Answer: D 


Q80. - (Topic 7) 

What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) 

A. Network, Application & User Monitoring 

B. Network Planning 

C. Security Analysis 

D. Accounting/Billing 

Answer: A,C,D 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)