10 tips on cisco ccna routing and switching 200-120 pdf

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-120/

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q141. - (Topic 2) 

Which command enables RSTP on a switch? 

A. spanning-tree uplinkfast 

B. spanning-tree mode rapid-pvst 

C. spanning-tree backbonefast 

D. spanning-tree mode mst 

Answer: B 


Q142. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q143. - (Topic 9) 

Which command can you enter to configure a local username with an encrypted password and EXEC mode user privileges? 

A. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 08314D5D1A48 

B. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 PASSWORD1 

C. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 08314D5D1A48 

D. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 PASSWORD1 

Answer: A 


200-120  download

Far out ccna pass4sure 200-120 pdf:

Q144. - (Topic 9) 

Which technology allows a large number of private IP addresses to be represented by a smaller number of public IP addresses? 

A. NAT 

B. NTP 

C. RFC 1631 

D. RFC 1918 

Answer: A 


Q145. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q146. - (Topic 5) 

Which three features are added in SNMPv3 over SNMPv2? 

A. Message Integrity 

B. Compression 

C. Authentication 

D. Encryption 

E. Error Detection 

Answer: A,C,D 


2passeasy.com

Free test 200-120:

Q147. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q148. - (Topic 4) 

Which command shows your active Telnet connections? 

A. show cdp neigbors 

B. show session 

C. show users 

D. show vty logins 

Answer: B 


Q149. - (Topic 5) 

Which two tasks does the Dynamic Host Configuration Protocol perform? (Choose two.) 

A. Set the IP gateway to be used by the network. 

B. Perform host discovery used DHCPDISCOVER message. 

C. Configure IP address parameters from DHCP server to a host. 

D. Provide an easy management of layer 3 devices. 

E. Monitor IP performance using the DHCP server. 

F. Assign and renew IP address from the default pool. 

Answer: C,F 


Q150. - (Topic 5) 

What are two benefits of using NAT? (Choose two.) 

A. NAT facilitates end-to-end communication when IPsec is enabled. 

B. NAT eliminates the need to re-address all hosts that require external access. 

C. NAT conserves addresses through host MAC-level multiplexing. 

D. Dynamic NAT facilitates connections from the outside of the network. 

E. NAT accelerates the routing process because no modifications are made on the packets. 

F. NAT protects network security because private networks are not advertised. 

Answer: B,F 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)