10 tips on cisco ccna routing and switching 200-120 pdf

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-120/

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q201. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 

In the Frame Relay network, which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs? 

A. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.10.1 /24 DLCI 99: 192.168.10.2 /24 DLCI 28: 192.168.10.3 /24 

B. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.11.1 /24 DLCI 99: 192.168.12.1 /24 DLCI 28: 192.168.13.1 /24 

C. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.11.1 /24 DLCI 99: 192.168.10.2 /24 DLCI 28: 192.168.11.2 /24 

D. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.10.2 /24 DLCI 99: 192.168.10.3 /24 DLCI 28: 192.168.10.4 /24 

Answer: C 


Q202. - (Topic 9) 

Which condition indicates that service password-encryption is enabled? 

A. The local username password is encrypted in the configuration. 

B. The enable secret is encrypted in the configuration. 

C. The local username password is in clear text in the configuration. 

D. The enable secret is in clear text in the configuration. 

Answer: A 


Q203. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

R1 does not form an OSPF neighbor adjacency with R2. Which option would fix the issue? 

A. R1 ethernetO/1 is shutdown. Configure no shutdown command. 

B. R1 ethernetO/1 configured with a non-default OSPF hello interval of 25: configure no ip ospf hello-interval 25 

C. R2 ethernetO/1 and R3 ethernetO/O are configured with a non-default OSPF hello interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25 

D. Enable OSPF for R1 ethernetO/1; configure ip ospf 1 area 0 command under ethernetO/1 

Answer: B 


200-120  download

Far out ccna pass4sure 200-120 pdf:

Q204. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q205. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses? 

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27 

Answer: C 


Q206. - (Topic 7) 

Which will fix the issue and allow ONLY ping to work while keeping telnet disabled? 

A. Correctly assign an IP address to interface fa0/1. 

B. Change the ip access-group command on fa0/0 from "in* to "out. 

C. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 115 in. 

D. Remove access-group 102 out from interface s0/0/0 and add access-group 114 in 

E. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 104 in. 

Answer: E 


2passeasy.com

Free test 200-120:

Q207. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer: D 


Q208. - (Topic 8) 

It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following procedures are required to accomplish this task? (Choose three.) 

A. Remove the IP address from the physical interface. 

B. Encapsulate the physical interface with multipoint PPP. 

C. Create the virtual interfaces with the interface command. 

D. Configure each subinterface with its own IP address. 

E. Disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks. 

F. Configure static Frame Relay map entries for each subinterface network. 

Answer: A,C,D 


Q209. - (Topic 8) 

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D 


Q210. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)