Why You Need To ccna routing and switching 200-120 pdf?

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-120/

By using Examcollection 200-120 places, you can get a excellent end result merely which can make you complete Cisco check. Furthermore, should you unsuccessful in the 200-120 exam the first time of using our own items, all funds you spend is going to be reimbursement. You only need to send the 200-120 report records since a pdf file to us. Following verifying your details, well reimbursement the cash and also send it back for your accounts as quickly as possible.

2016 Jul test 200-120:

Q41. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

Which path does traffic take from R1 to R5? 

A. The traffic goes through R2. 

B. The traffic goes through R3. 

C. The traffic is equally load-balanced over R2 and R3. 

D. The traffic is unequally load-balanced over R2 and R3. 

Answer: A 


Q42. - (Topic 2) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q43. - (Topic 2) 

Which two states are the port states when RSTP has converged? (Choose two.) 

A. discarding 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. disabled 

Answer: A,D 


Q44. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

An attempt to deny web access to a subnet blocks all traffic from the subnet. Which interface command immediately removes the effect of ACL 102? 

A. no ip access-class 102 in 

B. no ip access-class 102 out 

C. no ip access-group 102 in 

D. no ip access-group 102 out 

E. no ip access-list 102 in 

Answer: D 


Q45. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 


2passeasy.com

Rebirth ccnax 200-120 study guide:

Q46. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q47. - (Topic 8) 

Which two statements about using the CHAP authentication mechanism in a PPP link are true? (Choose two.) 

A. CHAP uses a two-way handshake. 

B. CHAP uses a three-way handshake. 

C. CHAP authentication periodically occurs after link establishment. 

D. CHAP authentication passwords are sent in plaintext. 

E. CHAP authentication is performed only upon link establishment. 

F. CHAP has no protection from playback attacks. 

Answer: B,C 

Topic 9, Mixed Questions 


Q48. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? 

A. Switch3, port fa0/1 

B. Switch3, port fa0/12 

C. Switch4, port fa0/11 

D. Switch4, port fa0/2 

E. Switch3, port Gi0/1 

F. Switch3, port Gi0/2 

Answer: C 


Q49. - (Topic 5) 

In GLBP, which router will respond to client ARP requests? 

A. The active virtual gateway will reply with one of four possible virtual MAC addresses. 

B. All GLBP member routers will reply in round-robin fashion. 

C. The active virtual gateway will reply with its own hardware MAC address. 

D. The GLBP member routers will reply with one of four possible burned in hardware addresses. 

Answer: A 


Q50. - (Topic 4) 

Which statement describes the process ID that is used to run OSPF on a router? 

A. It is globally significant and is used to represent the AS number. 

B. It is locally significant and is used to identify an instance of the OSPF database. 

C. It is globally significant and is used to identify OSPF stub areas. 

D. It is locally significant and must be the same throughout an area. 

Answer: B 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)