[May 2016] ccna 200-120 pdf study guide

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-120/

Precise of 200-120 practice test materials and dump for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q191. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Central Florida Widgets recently installed a new router in their office. Complete the network installation by performing the initial router configurations and configuring R1PV2 routing using the router command line interface (CLI) on the RC. 

Configure the router per the following requirements: 

Name of the router is R2 

Enable. secret password is cisco 

The password to access user EXEC mode using the console is cisco2 

The password to allow telnet access to the router is cisco3 

IPV4 addresses mast be configured as follows: 

Ethernet network 209.165.201.0/27 - router has fourth assignable host address in subnet 

Serial network is 192.0.2.176/28 - router has last assignable host address in the subnet. 

Interfaces should be enabled. 

Router protocol is RIPV2 

Attention: 

In practical examinations, please note the following, the actual information will prevail. 

1. Name or the router is xxx 

2. EnablE. secret password is xxx 

3. Password In access user EXEC mode using the console is xxx 

4. The password to allow telnet access to the router is xxx 

5. IP information 

Answer: Router>enable Router#config terminal Router(config)#hostname R2 R2(config)#enable secret Cisco 1 R2(config)#line console 0 R2(config-line)#password Cisco 2 R2(config-line)#exit R2(config)#line vty 0 4 R2(config-line)#password Cisco 3 R2(config-line)#login R2(config-line)#exit R2(config)#interface faO/0 R2(config-if)#ip address 209.165.201.4 255.255.255.224 R2(config)#interface s0/0/0 R2(config-if)#ip address 192.0.2.190 255.255.255.240 R2(config-if)#no shutdown R2(config-if)#exit R2(config)#router rip R2(config-router)#version 2 R2(config-router)#network 209.165.201.0 R2(config-router)#network 192.0.2.176 R2(config-router)#end R2#copy run start 


Q192. - (Topic 4) 

Which three elements must be used when you configure a router interface for VLAN trunking? (Choose three.) 

A. one physical interface for each subinterface 

B. one IP network or subnetwork for each subinterface 

C. a management domain for each subinterface 

D. subinterface encapsulation identifiers that match VLAN tags 

E. one subinterface per VLAN 

F. subinterface numbering that matches VLAN tags 

Answer: B,D,E 


Q193. - (Topic 5) 

What SNMP message alerts the manager to a condition on the network? 

A. response 

B. get 

C. trap 

D. capture 

Answer: C 


200-120  practice test

Updated cisco ccna routing and switching 200-120 pdf free download:

Q194. - (Topic 9) 

Which technology can enable multiple VLANs to communicate with one another? 

A. inter-VLAN routing using a Layer 3 switch 

B. inter-VLAN routing using a Layer 2 switch 

C. intra-VLAN routing using router on a stick 

D. intra-VLAN routing using a Layer 3 switch 

Answer: A 


Q195. - (Topic 2) 

What parameter can be different on ports within an EtherChannel? 

A. speed 

B. DTP negotiation settings 

C. trunk encapsulation 

D. duplex 

Answer: B 


Q196. - (Topic 4) 

A Cisco router is booting and has just completed the POST process. It is now ready to find and load an IOS image. What function does the router perform next? 

A. It checks the configuration register. 

B. It attempts to boot from a TFTP server. 

C. It loads the first image file in flash memory. 

D. It inspects the configuration file in NVRAM for boot instructions. 

Answer: A 


2passeasy.com

Certified free ccna 200-120 dumps:

Q197. - (Topic 2) 

Cisco Catalyst switches CAT1 and CAT2 have a connection between them using ports FA0/13. An 802.1Q trunk is configured between the two switches. On CAT1, VLAN 10 is chosen as native, but on CAT2 the native VLAN is not specified. 

What will happen in this scenario? 

A. 802.1Q giants frames could saturate the link. 

B. VLAN 10 on CAT1 and VLAN 1 on CAT2 will send untagged frames. 

C. A native VLAN mismatch error message will appear. 

D. VLAN 10 on CAT1 and VLAN 1 on CAT2 will send tagged frames. 

Answer: C 


Q198. - (Topic 9) 

After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled? 

A. Router#show ip interface loopback 0 

B. Router#show run 

C. Router#show interface loopback 0 

D. Router#show ip interface brief 

Answer: A 


Q199. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is valid? 

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B 

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B 

Answer: D 


Q200. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)