Tips to Pass 200-125 Exam (161 to 170)

200-125 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-125/

The examinees that read the Pass4sure Cisco 200-125 puts are success regarding extremely qualified teachers, living a great existence. Pass4sure continues to be devoted to build your future protected and start the Cisco 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam formulations from the most recent updated Pass4sure tests 200-125 examination engine. Your dreams will come correct simply by begin the 200-125 vce regarding CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam via Pass4sure Cisco examine instructions just. You will not capable of stand out your talent in the first try regarding 200-125 examination if you are using a additional pathway than Cisco. Cisco Cisco 200-125 pdf file provides you with beauty and make you adequate certain about all of your existence.

2016 Jul 200-125 training

Q161. - (Topic 3) 

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: A,D 


Q162. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q163. - (Topic 2) 

Which command can be used from a PC to verify the connectivity between hosts that connect through a switch in the same LAN? 

A. ping address 

B. tracert address 

C. traceroute address 

D. arp address 

Answer: A 


Q164. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q165. - (Topic 2) 

Refer to the topology shown in the exhibit. 


Which ports will be STP designated ports if all the links are operating at the same bandwidth? (Choose three.) 

A. Switch A - Fa0/0 

B. Switch A - Fa0/1 

C. Switch B - Fa0/0 

D. Switch B - Fa0/1 

E. Switch C - Fa0/0 

F. Switch C - Fa0/1 

Answer: B,C,D 


200-125  pdf exam

Most up-to-date 200-125 exam prep:

Q166. - (Topic 8) 

Which command allows you to verify the encapsulation type (CISCO or IETF) for a Frame Relay link? 

A. show frame-relay lmi 

B. show frame-relay map 

C. show frame-relay pvc 

D. show interfaces serial 

Answer: B 


Q167. - (Topic 3) 

The network administrator needs to address seven LANs. RIP version 1 is the only routing protocol in use on the network and subnet 0 is not being used. What is the maximum number of usable IP addresses that can be supported on each LAN if the organization is using one class C address block? 

A. 8 

B. 6 

C. 30 

D. 32 

E. 14 

F. 16 

Answer: C 


Q168. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


For what two reasons has the router loaded its IOS image from the location that is shown? (Choose two.) 

A. Router1 has specific boot system commands that instruct it to load IOS from a TFTP server. 

B. Router1 is acting as a TFTP server for other routers. 

C. Router1 cannot locate a valid IOS image in flash memory. 

D. Router1 defaulted to ROMMON mode and loaded the IOS image from a TFTP server. 

E. Cisco routers will first attempt to load an image from TFTP for management purposes. 

Answer: A,C 


Q169. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D 


Q170. - (Topic 6) 

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: D,E 



see more CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)