Jun 2016 updated: cx-310-200 pdf

200-310 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-310/

Exam Code: 200-310 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-310 Exam.

2016 Jun 200-310 Study Guide Questions:

Q17. What is the most compact representation of the following IPv6 address? 

2001:db8:0000:0000:cafe:0000:0000:1234 

A. 2001:db8::cafe::1234 

B. 2001:db8::cafe:0000:0000:1234 

C. 2001:db8:0:0:cafe::1234 

D. 2001:db8::cafe:0:1234 

Answer: C 


Q18. DRAG DROP 


Answer: 



Q19. Which three options are characteristics of data center evolution? (Choose three.) 

A. consolidation 

B. virtualization 

C. automation 

D. standardization 

E. optimization 

F. modulation 

Answer: A,B,C 


Q20. When designing a WAN backup for voice and video applications, what three types of connections should be used? (Choose three.) 

A. Private WAN 

B. internet 

C. ISDN 

D. MPLS 

E. dial-up 

F. ATM 

G. DSL 

Answer: A,C,D 


Q21. A circuit order has been placed for Gigabit Ethernet and is 80KM from the carrier equipment. What type of SFP will be required? 

A. TX 

B. SX 

C. ZX 

D. LX 

Answer: C 


2passeasy.com

Replace scsa cx-310-200:

Q22. DRAG DROP 


Answer: 



Q23. A secure WAN design requires dynamic routing and IP multicast. What two VPN protocols meet these requirements? (Choose two.) 

A. Standard IPsec 

B. P2P GRE over IPsec 

C. DMVPN 

D. AnyConnect 

E. PPTP 

F. Easy VPN 

G. SSL/TLS 

Answer: B,C 


Q24. Which design is the recommended geometric design for routed topologies? 

A. linear 

B. triangular 

C. rectangular 

D. circular 

Answer: B 


Q25. Which two link state routing protocols support IPv6 routing? (Choose two.) 

A. BGP4+ 

B. OSPF 

C. RIPng 

D. EIGRP 

E. IS-IS 

Answer: B,E 


Q26. Which three are associated with the distribution layer within the campus design? (Choose three.) 

A. access layer aggregation 

B. route summarization 

C. network trust boundary 

D. next-hop redundancy 

E. layer 2 switching 

F. port security 

G. broadcast suppression 

Answer: A,B,D 


2passeasy.com

High value 200-310-ahg:

Q27. A network engineer is using the traditional switched hierarchical design. The client has asked to increase uplink utilization from the access layer to the distribution. How can the engineer attain this new requirement without adding new physical connections? 

A. enable spanning-tree portfast 

B. enable VSS at the distribution layer 

C. increase the MTU size on the uplink interfaces 

D. ensure the root bridge priority is equal on both distribution switches 

Answer: B 


Q28. Which four services does the architecture for Media Services contain? (Choose four.) 

A. access services 

B. transport services 

C. storage services 

D. forwarding services 

E. session control services 

F. security services 

G. filtering services 

H. remote access services 

Answer: A,B,C,E 

Explanation: 

An architecture framework for media services supports different models of video models. As shown in Figure 14-13, the network provides service to video media in the Media Services Framework. Those services are access services, transport services, bridging services, storage servers, and session control services, which arc provided to endpoints. 

Access services provide identity of end devices, mobility, and location services. 

Transport services provide QoS for reliable packet delivery. 

Bridging services provide transcoding, conferencing, and recording services of media streams. 

Storage services provide capture and storage of media streams and content management and distribution. 

Session control services provide session signaling and control and gateway services. 



Q29. What are the three primary functions of the distribution layer of the campus network design hierarchy? (Choose three.) 

A. provide end-user connectivity 

B. provide high speed transport 

C. provide QoS services 

D. enforce security policies 

E. provide WAN connections 

F. connect access devices to the core backbone 

Answer: C,D,F 


Q30. Which protocol is used for voice bearer traffic? 

A. MGCP 

B. RTP 

C. SCCP 

D. CDP 

E. ICMP 

Answer: B 

Explanation: 

VoIP Control and Transport Protocols 

A number of different protocols are used in a VoIP environment for call control, device provisioning, and addressing. 

Figure 14-15 shows those protocols focused on VoIP control and transport. 



Q31. You are designing a network that requires a routing protocol that will use minimal network bandwidth. Which would satisfy this requirement? 

A. RIPv2 

B. RIPng 

C. OSPF 

D. ARP 

E. EGP 

Answer: C 


Q32. With deterministic Wireless LAN Controller redundancy design, the different options available to the designer have their own strengths. Which one of these statements is an example of such a strength? 

A. Dynamic load balancing, or salt-and-pepper access point design, avoids the potential impact of oversubscription on aggregate network performance. 

B. N+N redundancy configuration allows logically grouping access points on controllers to minimize intercontroller roaming events. 

C. N+N+1 redundancy configuration has the least impact to system management because all of the controllers are colocated in an NOC or data center. 

D. N+1 redundancy configuration uses Layer 3 intercontroller roaming, maintaining traffic on the same subnet for more efficiency. 

Answer: B 

Explanation: With such an arrangement there is no complex mesh of access points & controllers. Link: http://www.cisco.com/web/learning/le31/le46/cln/qlm/CCDA/design/understanding-wireless-network-controller-technology-3/player.html 

N+N WLC Redundancy With N+N redundancy, shown in Figure 5-14. an equal number of controllers hack up each other. For example, a pair of WLCs on one floor serves as a backup to a second pair on another floor. The top WLC is primary for API and AP2 and secondary for AP3 and AP4. The bottom WLC is primary for AP3 and AP4 and secondary for API and AP2. There should be enough capacity on each controller to manage a failover situation. 


N+N+1 WLC Redundancy 

With N+N+1 redundancy, shown in Figure 5-15, an equal number of controllers back up each other (as with N+N), plus a backup WLC is configured as the tertiary WLC for the APs. N+N+1 redundancy functions the same as N+N redundancy plus a tertiary controller that backs up the secondary controllers. The tertiary WLC is placed in the data center or network operations center 




see more Designing for Cisco Internetwork Solutions