Apr 2016 updated: Actualtests Cisco 200-310 brain dumps 65-80

200-310 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-310/

Exam Code: 200-310 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-310 Exam.

2016 Apr 200-310 Study Guide Questions:

Q65. DRAG DROP 


Answer: 



Q66. Which two features are supported by single wireless controller deployments? (Choose two.) 

A. automatic detection and configuration of LWAPPs 

B. LWAPP support across multiple floors and buildings 

C. automatic detection and configuration of RF parameters 

D. Layer 2 and Layer 3 roaming 

E. controller redundancy 

F. mobility groups 

Answer: A,B 


Q67. Your supervisor wants you to recommend a management protocol that will allow you to track overall bandwidth utilization, utilization by traffic type, and utilization by source and destination. Which is ideally suited for this function? 

A. MRTG 

B. NetFlow 

C. RRD 

D. SNMP 

Answer: B 


Q68. A client wants to deploy a video conferencing platform in a multisite WAN environment. What two design considerations need to be evaluated? (Choose two.) 

A. CODECs supported by the video units 

B. buffer sizes on the routers 

C. POE capabilities of the switches 

D. number of current calls 

E. number of hops between sites 

Answer: A,D 


Q69. What three design requirements are key to designing a campus core? (Choose three.) 

A. low latency 

B. access control 

C. traffic filtering 

D. high speed 

E. redundant links 

F. QoS tagging 

Answer: A,D,E 


200-310 testing engine

Avant-garde 200-310 exam price:

Q70. In the enterprise data center, which are the three main components? (Choose three.) 

A. Network Infrastructure 

B. Interactive services 

C. Data Center Management 

D. Internet services 

E. WAN services 

F. VPN and remote access 

Answer: A,B,C 


Q71. An engineer receives a resource utilization alert on a router. What command should be used to investigate the issue? 

A. show processes cpu 

B. show memory 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: A 


Q72. Which Cisco technology using Nexus NX-OS infrastructure allows the network architect to create up to four separate control and data plane instances of the Nexus chassis? 

A. virtual port-channel 

B. virtual routing and forwarding 

C. virtual switching system 

D. virtual device context 

Answer: D 

Explanation: 

Virtualization 

Virtual local-area network (VLAN), virtual storage-area network (VSAN), and virtual device contexts (VDC) help to segment the LAN, SAN, and network devices instances. 

Cisco Nexus 1000V virtual switch for VMware ESX and ESXI help to deliver visibility and policy control for virtual machines (VM). 

Flexible networking options with support for all server form factors and vendors, including support for blade servers from Cisco, Dell, IBM, and HP with integrated Ethernet and Fiber Channel switches. 


Q73. A network engineer is following the three tiered Network Hierarchical Model. At which tier is 

route summarization implemented? 

A. core 

B. distribution 

C. backbone 

D. access 

Answer: B 


Q74. What is the benefit of VLSM? 

A. reduces configuration complexity by using the same subnet mask length 

B. reduces the routing table size by using automatic route summarization 

C. reduces the routing table size by using manual route summarization 

D. allows the subnet mask and classful routing updates to be advertised 

E. secures the hosts on a subnet by using RFC 1918 addresses 

Answer: C 


200-310 testing engine

Actual 200-310 study guides:

Q75. In which operation mode does the AP act as a dedicated sensor for location-based and intrusion detection services? 

A. monitor mode 

B. promiscuous mode 

C. discovery mode 

D. sniffer mode 

Answer: A 


Q76. DRAG DROP 


Answer: 



Q77. Which is the North American RIR for IPv4 addresses? 

A. RIPE 

B. ARIN 

C. IANA 

D. IEEE 

E. APNIC 

Answer: B 


Q78. If a teleworker is required to access the branch office via a secure IPSEC VPN connection, which technology is recommended to provide the underlying transport? 

A. ISDN 

B. Metro Ethernet 

C. Frame Relay 

D. ADSL 

E. ATM 

Answer: D 


Q79. At which layer of the network is route summarization recommended? 

A. data link layer 

B. core layer 

C. distribution layer 

D. access layer 

Answer: C 


Q80. To provide Layer 2 connectivity between the primary and remote data centers, given that the two data centers are using Layer 3 routed DCIs, which NX-OS technology can be used to facilitate this requirement? 

A. VRF 

B. OTV 

C. MPLS 

D. SPT 

E. VPC 

Answer: B 



see more Designing for Cisco Internetwork Solutions