[High value] 200-355 Cisco free practice test 61-70 (Jun 2016)

200-355 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-355/

You will get the comprehensive explanation whenever you deal with difficulties in your 200-355 examine. Testking provide you the 200-355 Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals blueprint legibly in the 200-355 dumps. All these are significantly preserving your costs to get familiar with the Cisco courses.

2016 Jun 200-355 exam price

Q61. What is the maximum number of access points supported on Cisco WCS with an enterprise license? 

A. 5,000 

B. 10,000 

C. 50,000 

D. 100,000 

Answer: C 


Q62. Which Cisco AnyConnect module provides wireless connectivity? 

A. telemetry 

B. web security 

C. VPN 

D. NAM 

E. DART 

F. posture 

G. CSSC 

Answer: D 


Q63. What two capabilities would be present on a wireless client device that supports CCXv3? (Choose two.) 

A. WPA2 

B. 802.1x 

C. PEAP-MSCHAP 

D. NAC 

E. MFP 

F. EAP-TLS 

Answer: A,B 


Q64. An engineer needs to find out the maximum EIRP allowed for their office in Asia. What regulatory body should be contacted? 

A. CRTC 

B. ETSI 

C. IEEE 

D. NTT 

Answer: D 


Q65. Which four levels of messages will be sent to the logging server? (Choose four.) 

A. alerts 

B. critcal 

C. debugging 

D. emergencies 

E. errors 

F. informational 

G. notifications 

H. warnings 

Answer: A,B,D,E 


2passeasy.com

Improved 200-355 torrent:

Q66. Which Cisco WCS tool allows you to view current reports, open specific types of reports, create and save new reports, and manage scheduled runs? 

A. Reports menu 

B. Reports launch page 

C. Scheduled Run results 

D. saved reports 

Answer: B 


Q67. RAG DROP 

Answer: 


Q68. An engineer is trying to identify if radar has impacted the wireless network at a customer site. When using the controller GUI, which dashboard in the Monitor section presents this information? 

A. 802.11a/n - Air Quality Reports 

B. Clean Air - Worst Air Quality Report 

C. 802.11b/g/n - Interfering Devices 

D. Statistics - Mobility Statistics 

Answer: A 


Q69. An enterprise needs their iPhones to connect to the EAP-TLS network. How should the devices be configured? 

A. push profile and certificate through Configuration Utility 

B. configure directly through Settings application 

C. email certificate to device then configure through Settings application 

D. download certificate from web page then configure through Settings application 

E. push profile and certificate through iTunes 

Answer: A 


Q70. Refer to the exhibit. A help desk ticket has been entered for the wireless infrastructure. A wireless client is not able to connect at IEEE 802.11n rates. Which option allows for connectivity? 

A. Set WMM mode to Optional or Required. 

B. Set Quality of Service (QoS) to Silver. 

C. Set Quality of Service (QoS) to Platinum. 

D. Set 7920 AP CAC to Enabled. 

Answer: A 



see more Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals