An Expert interview about dproc 200-355

200-355 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-355/

Ucertify older Cisco lecturers and experts may say yes to that Ucertify Cisco 200-355 examination answers and questions are nearly proper. The complete price of Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals has been nearly 95 %. Over al, were able to prove how the 200-355 research supplies made useful reference regarding Cisco applicants. Our own 200-355 pdf worth the examinees sparing with out to review. You can bet your own boot you will have a positive result from the Ucertify Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exercise assessments.

2016 Jul 200-355 cbt nuggets:

Q41. What APTx Power Level Assignment would be required to increase power by 3 dBm on 2.4GHz radio? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

G. 7 

H. 8 

Answer: D 


Q42. A wireless bridge is being installed near an airport. An organization informs the city council about complying with max power levels that could be used and settings on any 5GHz channels used that might interfere with the airport radar. What organization is this? 

A. Institute of Electrical and Electronics Engineers 

B. Internet Engineering Task Force 

C. Federal Communications Commission 

D. Wireless Fidelity Alliance 

Answer: C 


Q43. Cisco Client Management Frame Protection is running on a mobility group with two controllers. 

Which two MFP requirements protect the network? (Choose two.) 

A. forces clients to authenticate, using a secure EAP method only 

B. implements the validation of wireless management frames 

C. requires Cisco Compatible Extensions v5 

D. requires the use of a nonbroadcast SSID 

E. requires Cisco Compatible Extensions v4 

Answer: B,C 


Q44. What are the three primary functions of the Cisco Unified Wireless LWAPP architecture? (Choose three.) 

A. control and management of the CAPWAP 

B. tunneling of VPN clients over the WAN 

C. tunneling of WLAN client traffic to the WLC 

D. collection of 802.1Q trunks 

E. collection of 802.11 data for management 

F. control and management of VTP 

Answer: A,C,E 


Q45. Which device divides a signal between two antennas? 

A. splitter 

B. lightening arrestor 

C. attenuator 

D. amplifier 

Answer: A 


200-355  free exam

Most recent 200-355 exam:

Q46. On the Cisco Wireless LAN Controller GUI, what sub-menu option under the Command menu will transfer code and configuration files to the controller? 

A. Download File 

B. Upload File 

C. Download Configuration 

D. Upload Configuration 

Answer: A 


Q47. Which spread spectrum technique uses 11-bit chips to transmit 1 bit of data over a 22-MHz channel? 

A. DSSS 

B. FHSS 

C. OFDM 

D. MIMO 

E. CCK 

Answer: A 


Q48. An engineer wants to setup WPA2 Enterprise using EAP-TLS and a remote RADIUS server. What device(s) would the engineer specify the EAP type on? 

A. the supplicant and authentication server 

B. the supplicant and authenticator 

C. the authenticator and authentication server 

D. the supplicant only 

E. the authentication server only 

Answer: A 


Q49. What three components must be the same on a controller and the RADIUS server when adding a RADIUS server to a WLC? (Choose three.) 

A. Username 

B. Shared Secret 

C. Index Priority 

D. Port Number 

E. IP Address 

F. Network Mask 

Answer: B,D,E 


Q50. An installation uses a 21dBi parabolic dish. It is connected to the 802.11n radio via low loss antenna coax rated at 4dB loss/100 feet. After testing, it has been determined that 2mW of power will be lost in the cable. An EIRP producing 200mW is desired. What should the transmit power be set to? 

A. 8mW 

B. 3dBm 

C. 3.16mW 

D. 5mW 

Answer: C 



see more Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals