Tips to Pass 200-530 Exam (121 to 130)

200-530 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/200-530/

Pass4sure is really a chief inside the method to obtain candidates with the most existing coaching elements for any Zend Technologies qualification exam research. The most effective coaching is really a all-natural Zend Technologies 200-530 CBT in Pass4sure ( blank ) definately not any destructive head Zend Technologies 200-530 off-road, Zend Technologies 200-530 price of the particular cousin, the value of costs level involving gain Zend Technologies 200-530 along with 200-530 paperwork are perfect , absolutely the assurance Zend Technologies 200-530 tried the earliest test.

2016 Aug 200-530 free exam questions

Q121. How can a SimpleXML object be converted to a DOM object? 

A. dom_import_simplexml() 

B. dom_export_simplexml() 

C. simplexml_import_dom() 

D. SimpleXML2Dom() 

E. None of the above. 

Answer: A


Q122. Which of the following data types is implicitly passed by reference in PHP 5 while it is passed by value in PHP 4? 

A. Class 

B. String 

C. Object 

D. Array 

Answer: C


Q123. Which of the following statements about database connections are commonly true? (Choose 2) 

A. Database connections are closed after each SQL statement is executed 

B. Database connections are closed at the end of each request 

C. Database connections are only closed when the Web server shuts down 

D. A single database connection may serve more than one PHP application at the same time 

Answer: BC


Q124. Which of the listed changes would you make to the following PHP 4 code in order to make it most compliant with PHP 5? (Choose 2) 

<?php 

class Car { 

var $model; 

function Car($model) { 

$this->model = $model; } function toString() { 

return "I drive a $this->model."; 

}} 

$c = new Car('Dodge'); 

echo $c->toString(); 

?> 

A. Change var to public or private 

B. Change function Car to function_construct 

C. Change "I drive a $this->model." to "I drive a {$this->model}." 

D. Change function toString()to static function toString() 

Answer: AB


Q125. An object can be counted with count() and sizeof() if it….. 

A. implements ArrayAccess 

B. has a public__count() method 

C. was cast to an object from an array 

D. None of the above 

Answer: D 


200-530  exam question

Up to the minute 200-530 exam question:

Q126. PHP's array functions such as array_values() and array_key_exists() can be used on an object if the object... 

A. implements Traversable 

B. is an instance of ArrayObject 

C. implements ArrayAccess 

D. None of the above 

Answer: D


Q127. You need to escape special characters to use user input inside a regular expression. Which functions would you use? (Choose 2) 

A. addslashes() 

B. htmlentities() 

C. preg_quote() 

D. regex_quote() 

E. quotemeta() 

Answer: CE


Q128. CORRECT TEXT 

Which SPL class implements fixed-size storage? 

Answer: SplFixedArray 


Q129. Which of the following statements are NOT true? 

A. SimpleXML allows removal of attributes. 

B. SimpleXML allows addition of new attributes. 

C. SimpleXML allows removal of nodes. 

D. SimpleXML allows addition of new nodes. 

E. None of the above 

Answer: E


Q130. What will the $array array contain at the end of this script? 

1 <?php 

2 function modifyArray (&$array) 

3 { 

4 foreach ($array as &$value) 

5 { 

6 $value = $value + 1; 

7 } 

9 $value = $value + 2; 

10 } 

11 

12 $array = array (1, 2, 3); 

13 modifyArray($array); 

14 ?> 

A. 2, 3, 4 

B. 2, 3, 6 

C. 4, 5, 6 

D. 1, 2, 3 

Answer: B



see more http://www.2passeasy.com/dumps/200-530 /