210-060 testing software(65 to 80) for examinee: May 2016 Edition

210-060 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/210-060/

Exam Code: 210-060 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-060 Exam.

2016 May 210-060 Study Guide Questions:

Q65. An administrator wants to gauge the load and performance capacity of Cisco Unified Communication Manager devices, including conference bridges, gateways, and trunks. Which report would the administrator run? 

A. CAR 

B. CDR 

C. SIP 

D. RTMT 

E. CUBE 

Answer: A 


Q66. Which menu should be used to create a username and password in the Cisco Unified CME GUI? 

A. configure > pilot number 

B. configure > extension 

C. configure > phones 

D. configure > system parameters 

Answer: C 


Q67. Why is quality of service critical to voice network traffic? 

A. Voice traffic is real-time network traffic. 

B. Packets can be resent without affecting conversations. 

C. Voice traffic is bursty in nature. 

D. Voice traffic cannot be compressed. 

Answer: A 


Q68. Which protocol is used to monitor active voice call quality? 

A. RTCP 

B. RTP 

C. QoS 

D. STP 

E. SDP 

Answer: A 


Q69. The receptionist has a Cisco 7965 phone with 24-button side-car configuration. The side-car button of the phone does not light up when the line is in use..Which phone configuration is missing? 

A. Subscriber calling search space 

B. Location 

C. BLF audible alert setting 

D. Phone button template 

Answer: A 


2passeasy.com

Far out 210-060 practice exam:

Q70. An end user is unable to sign into Jabber. Assuming that network connectivity has been verified, which three settings for the end user should be checked? (Choose three.) 

A. Jabber Advanced Settings 

B. Cisco Unified Communications Manager Service Profile 

C. Cisco Unified Communications Manager User Management 

D. Cisco Unified Presence Server Advanced Settings 

E. Cisco Unified Presence Server Application Listener 

F. Cisco Unified Presence Server System Topology 

G. Jabber Version 

Answer: A,B,C 


Q71. An engineer has deployed IM-user-only mode for the IM and Presence Service. Which two features will be available? (Choose two.) 

A. third-party XMPP clients are not supported 

B. IM and Presence support without Cisco Unified Communications Manager 

C. audio/video calling 

D. Cisco Unity voicemail retrieval via SMTP 

E. XMPP federation capabilities 

Answer: B,E 


Q72. Which Cisco Unified CME GUI menu option is used to navigate to the screen used to add or change a user name or password using the Cisco Unified CME GUI interface? 

A. Administration > Update System Info 

B. Configure > System Parameters 

C. Configure > Phones 

D. Configure > Extensions 

Answer: C


Q73. A user would like all calls to be forwarded to voice mail. The user's phone is not set up with a soft key for this feature. Which option accomplishes this configuration from within the Cisco Unified Communication Administrator Directory Number configuration page? 

A. Call Forward and Pickup Settings > Forward No Coverage External > Select voice mail check box 

B. Call Forward and Pickup Settings > Forward Busy External > Select voice mail check box 

C. Call Forward and Pickup Settings > Forward All > Select voice mail check box 

D. Call Forward and Pickup Settings > Forward Unregistered External > Select voice mail check box 

Answer: C 


Q74. A company has invested in an on-premises VoIP solution. For design simplicity purposes, network engineers have opted to use a single VLAN for both data and voice traffic. Shortly after implementing IP phones, customers are reporting problems. 

Which two potential problems may be reported about the calls as a result of this design decision? (Choose two.) 

A. jitter detected in voice calls 

B. problems with email latency 

C. slow internet download speeds 

D. choppy voice calls 

E. PCs are getting IP addresses but phones are not 

Answer: A,D 

77. A user is assigned more than one directory number. Which option allows one voicemail box to serve both directory numbers? 

A. Alternate Extension 

B. Notification Devices 

C. Alternate Names 

D. Message Settings 

E. Caller Input 

F. Mailbox 

Answer: A 


2passeasy.com

High quality 210-060 bible:

Q75. Use the exhibits below to answer the question. 


Refer to the exhibits 



Which configuration option, in the device configuration page, will allow an administrator to assign a device to a group of like devices? 

A. Media Resource Group List 

B. Device Pool 

C. Location 

D. AAR Calling Search Space 

E. Calling Search Space 

Answer: B 

Explanation: 

Use device pools to define sets of common characteristics for devices. The device characteristics you can specify for a device pool are: 

.Region 

.Date/time group 

.Cisco CallManager group 

.Calling search space for auto-registration 


Q76. After getting reports that users cannot make calls out to the PSTN, a network administrator opens the Cisco Unified Communications Manager Administration web page and begins to review route patterns. Why would the administrator look here when troubleshooting PSTN connectivity troubles? 

A. A route pattern contains a list of gateways that can reach the PSTN. 

B. A route pattern contains dial plan information for calling the PSTN. 

C. A route pattern contains the necessary privileges for calling the PSTN. 

D. A route pattern contains a list of SIP trunks that can reach the PSTN. 

Answer: B 


Q77. RAG DROP 


Answer: 



Q78. An engineer is configuring the Cisco Unified Communications Manager disaster recovery system. Which three statements about the disaster recovery system are true? (Choose three.) 

A. It requires the use of schedules for backups. 

B. Backup files are encrypted using the cluster security password. 

C. If the backup device is listed in a backup schedule, it cannot be manually deleted. 

D. If the backup does not complete within 40 hours, the backup times out. 

E. Archiving backups to tape drives is supported. 

F. SSL is used between the master and local agents. 

Answer: B,C,F 


Q79. Which option allows an engineer to deploy new firmware to a single phone, while reducing possible impact? 

A. Define a new firmware load on specific device. Save configuration and reset individual device. 

B. Define load in device defaults. Reset Device Pool. 

C. Upload firmware to TFTP server. Restart TFTP service. 

D. Enable Peer Firmware Sharing. 

Answer: A 


Q80. RAG DROP 


Answer: 




see more Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0