210-060 class(49 to 64) for examinee: Apr 2016 Edition

210-060 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/210-060/

Exam Code: 210-060 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-060 Exam.

2016 Apr 210-060 Study Guide Questions:

Q49. For which three reasons would a voice engineer create a separate user template in Cisco Unity Connection? (Choose three.) 

A. Certain users changed their extensions. 

B. Certain users are in a different partition. 

C. Certain users are using a different call handler. 

D. Certain users are using a different phone system. 

E. Certain users are being added to Cisco Unified Presence Server. 

F. Certain users are being moved to a different branch office. 

Answer: B,C,D 


Q50. CDR/CMR Reporting is being enabled on Cisco Unified Communications Manager. As part of this process, which two service parameters must be activated? (Choose two.) 

A. Cisco CAR Web Service 

B. CDR Enabled Flag 

C. Cisco Serviceability Reporter 

D. Call Diagnostics Enabled 

E. Statistics Enabled 

Answer: B,D 


Q51. Which Cisco Unified Communications Manager configuration causes an IP phone screen to display a "registration rejected" message? 

A. Cisco Unified Communications Manager is unable to reach user IP phone. 

B. Cisco Unified Communications Manager database replication status is 2. 

C. Cisco Unified Communications Manager auto registration is disabled. 

D. Cisco Unified Communications Manager is unable to allocate DN. 

E. Cisco Unified Communications Manager subscriber is offline. 

Answer: D 


Q52. A technician is checking services in response to the recent failed delivery of all voicemails. Which service must be running for message delivery to function properly? 

A. Connection DB Event Publisher 

B. Connection Database Proxy 

C. Connection Notifier 

D. Connection Message Transfer Agent 

Answer: D 


Q53. An administrator group is looking to on-board multiple users with Cisco Unified Communications Manager at one time. Which option should be used? 

A. Bulk Administration Tool 

B. Product Upgrade Tool 

C. Command Lookup Tool 

D. Cisco Unified Communications Manager User Options Page 

E. Cisco Upload Tool 

Answer: A 


210-060 exam answers

Renew 210-060 download:

Q54. A group of managers for a company has requested IP telephony reports with performance data and graphs. Which steps should the network administrator take to gather these reports using Cisco Unified Communications Manager web interface? 

A. Select Cisco Unified Serviceability > Trace > Serviceability Reports Archives. 

B. Select Cisco Unified Serviceability > Alarm > Serviceability Reports Archives. 

C. Select Cisco Unified Reports > Tools > Serviceability Reports Archives. 

D. Select Cisco Unified Reports > Trace > Serviceability Reports Archives. 

E. Select Cisco Unified Serviceability > Tools > Serviceability Reports Archives. 

Answer: E 


Q55. Which command is used to troubleshoot calls as they enter and leave a PRI connection? 

A. Debug isdn q 931 

B. Show voice call summary 

C. Debug voip dialpeer 

D. Show dial-peer voice summary 

Answer: A 


Q56. An administrator wants to verify that a new PRI is properly connected to the PSTN status. Which Layer 2 status should be seen? 

A. MULTIPLE_FRAME_ESTABLISHED 

B. TEI_ASSIGNED 

C. LINK_UP 

D. CONTROLLER_UP 

Answer: A 


Q57. When you attempt to add a phone to the Cisco Unified Communications Manager Express using the GUI interface, the error "No New Phone to Add" appears. Which command is causing the error? 

A. No auto-reg-ephone 

B. No service ephone-reg 

C. SIP-ua no auto-reg-ephone 

D. stcapp ccm-group 1 

Answer: A 


Q58. An end user is experiencing performance issues with their IP phone. Which phone feature could the administrator configure to allow the end user to notify them when issues occur? 

A. Cisco Quality Report Tool 

B. System Log Management 

C. Cisco CDR Analysis and Reporting 

D. Cisco JTAPI 

Answer: A 


210-060 answers

Actual 210-060 keys:

Q59. Which two components are needed before a user can be assigned to a Presence node? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Service 

B. service profile 

C. phone button template 

D. mobility profile 

E. device profile 

Answer: A,B 


Q60. An engineer receives an isolated report that the customer can make calls successfully from an IP phone to other IP phones, but receives an error recording when attempting to call someone over the PSTN. The user cannot recall the error recording to provide the specific error message. Which two steps should the network engineer take to begin troubleshooting? (Choose two.) 

A. Enable debug isdn q931 on the gateway and have user make the same call from the IP phone to PSTN again. 

B. Check the region used by the IP phone in Cisco Unified Communications Manager. 

C. Test the call using Dialed Number Analyzer in Cisco Unified Communications Manager administrator. 

D. Check the calling search space used by the line on the IP phone in Cisco Unified Communications Manager. 

E. Check the gateway to determine which codec is being used by the appropriate dial peer. 

Answer: C,D 


Q61. Which IM and Presence chat feature allows for an always-available chat room that remains active, even if all of the participants leave the chat? 

A. Personal 

B. Group 

C. Persistent 

D. Ad-hoc 

Answer: C 


Q62. Which type of template should be used when a network engineer adds a new call center agent in the Cisco Unity Connection? 

A. Contact 

B. Call handler 

C. User 

D. Notification 

Answer: C 


Q63. Which two options are available when adding a user to Call Unity Express? (Choose two.) 

A. GUI 

B. CLI 

C. BAT 

D. TAPS 

E. LDAP 

Answer: A,B 


Q64. Which profile must be added to the end user profile when enabling an end user for Cisco Unified Presence? 

A. Device profile 

B. UC service profile 

C. Extension mobility profile 

D. SIP profile 

Answer: B 



see more Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0