[Jun 2016] what is comptia a+ 220-802

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-802/

Free of 220-802 practice question materials and samples for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q231. - (Topic 5) 

Which of the following command line tools will bring up a GUI interface to shutdown a remote PC? 

A. shutdown -a 

B. shutdown -f 

C. shutdown -g 

D. shutdown -i 

Answer: D 


Q232. - (Topic 4) 

A technician is fixing a very slow computer. Antivirus and Malware programs have been run, and some detections have been removed. After running Disk Cleanup, the system still seems to be slow, especially with multiple programs running. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Run CHKDSK 

B. Manually erase all cookies 

C. Go back to the latest restore point 

D. Run defrag 

Answer: D 

Explanation: http://windows.about.com/od/maintainandfix/ss/SBSdefragWin7.htm 


Q233. - (Topic 4) 

Which of the following utilities will display a listing of active IP ports on the computer being tested? 

A. NETSTAT 

B. PING 

C. IPCONFIG 

D. TRACERT 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/commandlinereference/p/netstat-command.htm 


220-802  practice question

Avant-garde practice test 220-802:

Q234. - (Topic 5) 

A user calls the corporate helpdesk stating that their battery is not charging. The operating system shows that there is a problem with the battery. Which of the following should the 

technician do FIRST to determine what the issue is without erasing the user’s unsaved data? 

A. Using a known-good computer of the same type, switch batteries between the two laptops. 

B. Remove the A/C adapter while the system is running and observe if the screen dims. 

C. Completely shut down the laptop, remove the A/C power source and restart the laptop. 

D. Using a known-good computer of the same type, switch A/C adapters between the two laptops. 

Answer: A 


Q235. - (Topic 5) 

Which of the following can a technician implement to ensure that only company owned mobile devices can connect to the wireless network? 

A. Deploy a script to auto-configure employees’ mobile devices wireless settings. 

B. Configure MAC address filtering on the access points. 

C. Implement a wireless policy and train all users. 

D. Enable WPA2-Personal with a strong password. 

Answer: B 


Q236. - (Topic 3) 

Which of the following allows a user to pinch zoom on an Android device? 

A. Accelerometer 

B. Micro USB port 

C. Multi-touch 

D. A trackball 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch 


2passeasy.com

Exact comptia a+ operating system 220-802:

Q237. - (Topic 4) 

A technician has a client’s laptop that is randomly shutting down. Which of the following is the FIRST step of the troubleshooting theory that the technician will perform to resolve the laptop’s issue? 

A. Document finding, actions, and outcomes 

B. Identify the problem 

C. Establish a theory 

D. Establish a plan of action to resolve the problem 

Answer: B 

Explanation: http://compcamp.blogspot.com/2011/10/comptia-six-step-troubleshooting.html 


Q238. - (Topic 4) 

A technician has finished replacing the network card in a laptop and has verified full system functionality. Which of the following troubleshooting steps should the technician take NEXT? 

A. Document findings, actions, and outcomes 

B. Escalate problem to a senior technician 

C. Re-establish new theory of probable cause 

D. Perform a full system backup 

Answer: A 

Explanation: http://ptgmedia.pearsoncmg.com/images/9781587132636/samplechapter/9781587132636 _ch04.pdf 


Q239. - (Topic 5) 

A technician is using a test tool that is displaying the current voltage output of a power supply on the tool. Which of the following tools is the technician using? 

A. Loopback plug 

B. Cable tester 

C. POST card 

D. Multimeter 

Answer: D 


Q240. - (Topic 4) 

A user is looking for the Application Data directory in their profile but cannot see it. Which of the following Control Panel options would correct this? 

A. System 

B. Display 

C. User Accounts 

D. Folder Options 

Answer: D 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows7/change-folder-options 



see more CompTIA A+ Certification Exam (220-802)