comptia a+ 220-801 and 220-802 notes [Jun 2016]

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-802/

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q321. - (Topic 5) 

A user reports that their printouts contain a shadow of the previous image. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Separation pads 

B. Fuser assembly 

C. Corona wire 

D. Pickup assembly 

Answer: B 


Q322. - (Topic 4) 

A user reports that the desktop PC shuts down 10 minutes after turning it on in the morning. When the technician moves the PC, it sounds like there are loose parts sliding around in the case. Which of the following is the MOST likely explanation for the PC shutting down? 

A. The CMOS battery is bad. 

B. A memory module has become unseated. 

C. The heat sink retaining clip has broken loose. 

D. The hard drive cable has become unseated. 

Answer: C 

Explanation: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/96260/broken-heatsink-on-mother-board/ 


Q323. - (Topic 3) 

A technician needs to configure their neighbor’s iPad. The neighbor wants to access their work email. The technician requires some information from their neighbor’s work IT department. Which of the following information does the technician need? 

A. IP address and domain 

B. Server and domain 

C. Server and gateway 

D. IP address and DNS 

Answer: B 

Explanation: 

To setup email on any device, you need server address and the domain of the email server. POP3 and SMTP url are actually server addresses. 


220-802  free exam

Improve comptia a+ exam 220-802:

Q324. - (Topic 5) 

An iOS user does not want to automatically connect to wireless networks that are broadcasting. Which of the following settings must be enabled in iOS 5.x to authorize connecting to wireless networks? 

A. Connect to WiFi 

B. Change adapter settings 

C. Manage wireless networks 

D. Ask to join 

Answer: D 


Q325. - (Topic 4) 

A technician responds to a hardware issue with a server. The technician discovers that one of the hard drives in the server has failed. The server is set up in a RAID 1 configuration. Which of the following steps would the technician perform NEXT? 

A. Remove the hard drive and back up the data 

B. Run CONVERT on the hard drive 

C. Reboot the server 

D. Swap hard drive and rebuild array 

Answer: D 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/254643-32-replace-failed-raid-configuration 


Q326. - (Topic 1) 

Which of the following operating systems can be upgraded directly to Windows 7 Professional by a default installation? (Select TWO). 

A. Windows 7 Home Premium 

B. Windows Vista Business 

C. Windows XP Home 

D. Windows XP Professional 64-bit 

E. Windows XP Media Center 

Answer: A,B 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd772579(v=ws.10).aspx 


2passeasy.com

Download what is comptia a+ 220-802:

Q327. - (Topic 4) 

A senior technician requests a diagnostic tool for checking external ports and connectors on computers and laptops. Which of the following tools would BEST accomplish this task? 

A. Wireless locator 

B. Corona wire 

C. Toner probe 

D. Loopback plugs 

Answer: D 

Explanation: http://www.webopedia.com/TERM/L/loopback_plug.html 


Q328. - (Topic 4) 

A user tries to connect to the Internet using a dial-up modem and receives a “No dial tone detected” message. Which of the following is the FIRST thing the technician should check to troubleshoot the issue? 

A. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-45 port. 

B. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-11 port. 

C. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-45 port. 

D. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-11 port. 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/326681 


Q329. - (Topic 5) 

A technician plugs a USB device into the computer. The system tray displays a message that reports the device is installed, but may not work properly. Which of the following is the MOST likely cause of the message? 

A. The device needs a firmware update. 

B. The device needs an updated driver installed. 

C. The plugged in device is too slow for the USB port speed. 

D. The device is incompatible with the installed version of Windows. 

Answer: B 


Q330. - (Topic 2) 

A user reports that every time they use a search engine and click on a link to go to a website, they instead are taken to a site blocked by their company’s content filter. The user is not trying to go to the blocked site and needs to be able to successfully use the search engine to complete their assignment. Which of the following tools would a technician use to BEST resolve this issue? 

A. Anti-malware software 

B. Factory pre-installation 

C. System restore 

D. Recovery console 

Answer: A 

Explanation: http://wiki.answers.com/Q/How_does_anti-malware_scanners_work 



see more CompTIA A+ Certification Exam (220-802)