Resources to free 220-802 simulation questions

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-802/

Act now and download your CompTIA 220-802 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-802 tutorials. Download Latest CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-802 with a classic professional.

2016 Jul testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q431. - (Topic 3) 

Which of the following mobile phone features redirects the screen orientation as the user turns their phone? 

A. GPS 

B. Geotracking 

C. Locator application 

D. Gyroscope 

Answer: D 

Explanation: http://android.stackexchange.com/tags/auto-rotation/info 

Topic 4, Troubleshooting 


Q432. - (Topic 1) 

A consultant is looking to consolidate six company servers onto one physical system. Which of the following requirements is MOST important on the new setup to ensure stable functionality of the virtual environment? 

A. Client hardware requirements 

B. Server software security requirements 

C. Server hardware resources 

D. Network resources 

Answer: C 

Explanation: http://searchdatacenter.techtarget.com/guides/Using-hardware-resources-to-maximize-virtualization-performance 


Q433. - (Topic 5) 

Which of the following can an Android device use to synchronize with desktop contacts? (Select TWO). 

A. HDMI cable 

B. CAT6 cable 

C. USB cable 

D. Bluetooth 

E. IEEE 1394 cable 

Answer: C,D 


Q434. - (Topic 1) 

From which of the following tools can a technician locate the PID of an application? 

A. Local Security Policy 

B. MSCONFIG 

C. Computer Management 

D. Task Manager 

Answer: D 

Explanation: http://www.ehow.com/about_5255845_pid-task-manager.html 


Q435. - (Topic 5) 

A small office has two routers, one wired and one wireless. Joe, a laptop user, experiences no issues while at his desk, but when he unplugs his laptop to go to a conference room, Joe is no longer able to access the Internet. Other users do not have this issue. A technician checks the laptop and sees an IP address of 169.254.13.142. Which of the following actions should the technician take FIRST so that Joe can access the Internet? 

A. Disable the wired connection. 

B. Reinstall DHCP on the server. 

C. Refresh the network connection. 

D. Power cycle the wireless router. 

Answer: C 


220-802  free question

Far out cbt nuggets 220-802:

Q436. - (Topic 2) 

Which of the following security threats does NOT use software to extract sensitive information or credentials? 

A. Grayware 

B. Shoulder surfing 

C. Malware 

D. Man-in-the-Middle exploits 

Answer: B 

Explanation: http://searchsecurity.techtarget.com/definition/shoulder-surfing 


Q437. - (Topic 5) 

In iOS, which of the following settings would need to be configured for ActiveSync? 

A. Mail, Contacts, & Calendars 

B. Music & Videos 

C. Phone & Messages 

D. Notifications & Location Services 

Answer: A 


Q438. - (Topic 1) 

A technician is reconfiguring an email account for off-line mode. Which of the following will describe the expected time of account synchronization with the email server? 

A. It will depend on the SMTP settings of the email server. 

B. It will depend on the time when the account was last synchronized. 

C. It will depend on the POP settings of the email server. 

D. There is no off-line mode for email. 

Answer: B 

Explanation: 

When you configure email account for offline mode, the software uses synchronization at a point in time to download all email messages to the computer. There is time between synchronizations and it depends on the time of the last synchronization. 


Q439. - (Topic 5) 

Which of the following is responsible for flipping the image when a smartphone is rotated? 

A. Accelerometer 

B. Shock sensor 

C. Gyroscope 

D. Ambient light sensor 

Answer: C 


Q440. - (Topic 2) 

Which of the following security threats is BEST mitigated through proper user training? 

A. A Worm 

B. Rootkits 

C. Social Engineering 

D. Browser Adware 

Answer: C 

Explanation: http://www.veracode.com/blog/2013/03/hacking-the-mind-how-why-social-engineering-works/ 



see more CompTIA A+ Certification Exam (220-802)