comptia a+ 220-801 and 220-802 practice exams : May 2016 Edition

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-802/

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q421. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST example of social engineering? 

A. Impersonation 

B. Key logger 

C. Virus 

D. Malicious cookie 

Answer: A 


Q422. - (Topic 4) 

A customer calls and reports that when they walk away from their laptop for an extended period of time they have to reconnect to wireless when they get back. Which of the following will MOST likely correct this issue? 

A. Disable screensaver 

B. Adjust power settings 

C. Replace the wireless card 

D. Install a higher capacity battery 

Answer: B 

Explanation: http://www.wikihow.com/Adjust-Power-Settings-in-a-Windows-Vista-Laptop 


Q423. - (Topic 5) 

A residential customer just purchased a new wireless router. During the setup, which of the following should be done to increase the default security of the router? 

A. Change the default SSID 

B. Change the default password 

C. Turn off DHCP services 

D. Change the default wireless channel 

Answer: B 


220-802  exam cram

Down to date vce 220-802:

Q424. - (Topic 1) 

An office of 25 computers is interested in employing a file server, network shares, and print server functionality. Which of the following network setups would be BEST suited for this situation? 

A. Ad-hoc 

B. Workgroup 

C. Domain 

D. Token ring 

Answer: C 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-au/windows-vista/what-is-the-difference-between-a-domain-and-a-workgroup 


Q425. - (Topic 4) 

After installing a new printer the organization determines that there are problems printing images and very large files. Which of the following will MOST likely resolve the issue? 

A. Update the drivers using WHQL drivers 

B. Install additional memory to each computer 

C. Install additional memory to the printer 

D. Apply the latest OS service pack 

Answer: C 

Explanation: http://www.ehow.com/how_6875286_install-printer-memory.html 


Q426. - (Topic 5) 

Which of the following is true when Bob, a technician, is setting default security permissions on a folder? 

A. There are no significant changes to other files. 

B. The created folder inherits the most restrictive permissions within the folder. 

C. The permissions are inherited by all files and folders within that folder. 

D. All folders within that folder are given a restrictive password. 

Answer: C 


2passeasy.com

Guaranteed comptia a+ 220-801 and 220-802 exam cram:

Q427. - (Topic 1) 

Which of the following operating systems supports full usage of 8GB DDR3 RAM? 

A. Windows 7 Professional x86 

B. Windows 7 Home Premium x64 

C. Windows XP Professional 

D. Windows Vista Home Premium x86 

Answer: B 

Explanation: http://www.tomshardware.com/answers/id-1677684/12gb-ram-installed-8gb-showing-windows-ultimate-x64.html 


Q428. - (Topic 4) 

A technician recently removed spyware from a computer and now the user is getting error messages about system files. Which of the following tools would a technician use to verify all system files are intact and in their original versions? 

A. Repair Disk 

B. SFC 

C. FIXMBR 

D. ASR 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm 


Q429. - (Topic 1) 

Which of the following is the BEST tool for a technician to use to make sure the network wires are securely fastened in a wall jack? 

A. Crimper 

B. Small flat screwdriver 

C. Wire strippers 

D. Punch down 

Answer: D 

Explanation: http://www.computercablestore.com/punch-down.aspx 


Q430. - (Topic 5) 

Which of the following should be checked FIRST when troubleshooting a computer that intermittently shuts down after heavy usage? 

A. Proper paper levels in the printer 

B. Inadequate available RAM 

C. Optical drive device drivers 

D. Central processing unit fan 

Answer: D 



see more CompTIA A+ Certification Exam (220-802)