[May 2016] comptia a+ operating system 220-802

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-802/

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q81. - (Topic 3) 

When putting a mobile device into airplane mode, which of the following features is typically disabled? (Select TWO). 

A. Bluetooth 

B. Multi-touch ability 

C. Data encryption 

D. Cellular data 

E. Wireless 

Answer: D,E 

Explanation: http://support.apple.com/kb/HT1355 


Q82. - (Topic 1) 

Which of the following terms BEST describes the software or hardware used to manage virtual machines? 

A. Hypervisor 

B. Cloud Server Manager 

C. Supervisor 

D. Virtual Disk Manager 

Answer: A 

Explanation: http://www.datacenterknowledge.com/archives/2012/08/01/hypervisor-101-a-look-hypervisor-market/ 


Q83. - (Topic 5) 

A technician has discovered two PCs with the same name being used on the network. Which of the following BEST describes what has been happening and how to resolve the problem? 

A. Both users can log in but only one can access company shares; both PCs need their network names changed. 

B. Only one user can log in; one PC needs to have its network name changed. 

C. Both users can log in and access company shares; one PC needs to have its network name changed. 

D. Neither user can log in; one PC needs to have its network name changed. 

Answer: B 


220-802  vce

Renew comptia exam 220-802:

Q84. - (Topic 2) 

A company recently had a security breach and is now required to increase the security on their workstations. A technician has been tasked to harden all the workstations on the network. Which of the following should the technician do? 

A. Enable Windows automatic updates 

B. Enable screensaver required passwords 

C. Enable MAC filtering 

D. Enable wireless encryption 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows-vista/use-your-windows-password-for-your-screen-saver-password 


Q85. - (Topic 5) 

A technician is concerned that archiving computers over the network is taking too long to finish each night. A vendor suggests incremental backups. Incremental backups would 

accomplish which of the following? 

A. Limited number of computers would be fully archived each night 

B. Backup an increasing number of files until the backup window closes 

C. Backup only changed items on each computer 

D. Limited number of directories on each computer each night 

Answer: C 


Q86. - (Topic 4) 

A technician is repairing a workstation that exhibits random reboots at odd times of the day. Which of the following should be performed FIRST when troubleshooting the issue? (Select TWO). 

A. Check the PSU integrity 

B. Check the CMOS battery 

C. Check the video card integrity 

D. Check the memory integrity 

E. Check the optical drive integrity 

Answer: A,D 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/352927-31-computer-rebooting-frequently 


2passeasy.com

Validated a+ 220-802 objectives:

Q87. - (Topic 5) 

Which of the following is the correct term for the local platform on which client virtual machines run? 

A. Administrative shares 

B. Guest OS 

C. Cloud 

D. Hypervisor 

Answer: D 


Q88. - (Topic 5) 

A user is reporting that their computer is running slow and is having trouble connecting to the Internet. After further inspection, the technician notices that the antivirus definitions are up-to-date and the system is scheduled for regular scans. Which of the following solutions will MOST likely help resolve the issues reported? 

A. Enabling system restore 

B. Anti-spyware software 

C. Spam blocker 

D. Pop-up blocker 

Answer: B 


Q89. - (Topic 2) 

Which of the following allows a user to reset their password with a series of security questions that only the user should know? 

A. Permission propagation 

B. Administration 

C. Verification 

D. Authentication 

Answer: D 


Q90. - (Topic 4) 

An alert needs to be sent to the administrator when the CPU stays above 90% for a period of time. Which of the following tools would BEST be used to accomplish this? 

A. Performance Monitor 

B. Task Scheduler 

C. Task Manager 

D. System Configuration 

Answer: A 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc749249.aspx 



see more CompTIA A+ Certification Exam (220-802)