Top 10 pack 220-902 for customers (171 to 180)

220-902 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-902/

Download of 220-902 actual exam materials and free samples for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!

2016 May 220-902 Study Guide Questions:

Q171. A technician must secure company documents from accidental disclosure. Which of the following should be implemented? (Select TWO). 

A. User training 

B. Anti-malware 

C. Paper shredding 

D. Time of day restrictions 

E. Employee badges 

F. Mantraps 

Answer: A,C 


Q172. CORRECT TEXT 

Two components of Genericwafe2.0 are causing performance issues on a Windows 7 PC One Genencware2.0 component is currently not responding and needs to be disabled upon reboot. To prevent further performance issues ensure both components are no longer running upon reboot without making any other changes to the current system or without deleting registry keys or shortcuts. 

Instructions: When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 

Answer: Please review explanation for detailed answer. 


Q173. Ann, a home user, brings a Windows XP PC in for repair and reports that several disk read errors are occurring. She has run check disk and errors have been reported several times. 

Which of the following should a technician recommend? (Select TWO). 

A. Increase the amount of RAM to improve disk checks 

B. Backup all data on the drive 

C. Upgrade to a home server 

D. Purchase a new hard drive 

E. Change the drive configuration to RAID 0 

F. Upgrade to Windows 7 Professional 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Most recent 220-902 practice exam:

Q174. Which of the following is a risk of implementing a BYOD policy? 

A. Introducing malware onto the network 

B. DHCP may fail due to incompatibility 

C. Different encryption technology 

D. Higher risk of phishing attacks 

Answer: A 


Q175. Users are reporting that their laser printer is picking up multiple pages. The printer has very high utilization. Which of the following should be performed to resolve this issue? 

A. Use a maintenance kit 

B. Calibrate the printer 

C. Replace the toner 

D. Replace the fuser 

Answer: A 


Q176. An engineer working with large detailed CAD files notices over time that the workstation is taking significantly longer to open files that used to launch quickly. Other applications work fine, and the engineer confirms all of the data has been backed up the night before. A technician determines that the workstation is about two years old. Which of the following would be the technician’s FIRST step in troubleshooting the problem? 

A. Run defrag on the hard drive 

B. Restore the CAD files from backup 

C. Replace the hard drive 

D. Remove and reinstall the CAD software 

Answer: A 


2passeasy.com

Verified 220-902 questions pool:

Q177. Joe, a technician, arrives onsite at a customer’s home. Upon entering the home, Joe notices an unpleasant odor. In response to this, Joe pinches his nose and holds his breath. After Joe leaves, the customer reports the behavior to Joe's supervisor. The supervisor decides the issue must be addressed. Which of the following topics would the supervisor be MOST likely to cover? 

A. Maintaining good communications with the customer 

B. Maintaining good personal hygiene 

C. Avoiding being judgmental 

D. Avoid dismissing the customer’s problems 

Answer: C 


Q178. An administrator must upgrade multiple workstations with a new image being deployed using Windows Deployment Services. Which of the following client-side boot methods initiates the deployment of the new image? 

A. USB flash drive 

B. CD-ROM 

C. PXE 

D. GRUB 

Answer: C 


Q179. When dealing with a difficult customer, which of the following is the BEST way to handle the situation? 

A. Do not argue with the customer and/or be defensive 

B. Use technical terms to assure customer confidence 

C. Escalate the customer’s issue to a supervisor 

D. Sympathize with the customer about issue 

Answer: A 


Q180. A support technician is using virtualization software on a Windows 7 Enterprise PC to test Windows 8.1 Enterprise for a future deployment. When operating the Windows 8.1 VM, performing tasks in the host operating system becomes considerably slower. Which of the following options may improve performance in the host operating system? (Select TWO). 

A. Install more physical memory. 

B. Increase the size of the virtual hard drive. 

C. Install a different hypervisor. 

D. Reduce physical memory allocated to the VM. 

E. Clear temporary files in the VM. 

F. Install additional physical hard drives. 

Answer: A,D 



see more CompTIA A+ Certification Exam (902)