Top 10 pack 220-902 for customers (131 to 140)

220-902 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-902/

Download of 220-902 actual exam materials and free samples for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!

2016 Jun 220-902 Study Guide Questions:

Q131. Virtual machines provide users with the ability to do which of the following? 

A. Extend 32-bit machines to 64-bits 

B. Share hardware resources 

C. Increase the network download speed 

D. Use less memory in the machine 

Answer: B 


Q132. A user’s CRT display is not displaying colors correctly. Turning the display to the right or left sometimes temporarily corrects the problem. Which of the following should the technician check? 

A. The video card display driver 

B. The CRT power cable 

C. The video cable 

D. The CRT On Screen Display (OSD) 

Answer: C 


Q133. A user wants to configure a smartphone to save all attachments from an Outlook.com email to a cloud-based service. Which of the following would be BEST to use to accomplish this? 

A. Google Drive 

B. iCloud 

C. One Drive 

D. FTP 

Answer: C 


2passeasy.com

Most recent 220-902 practice exam:

Q134. A user is installing Windows 7 on a PC with a RAID card. The user has verified all of the cables are connected correctly, but the installation media does not detect any hard drives. Which of the following should the user do to help detect the hard drives? 

A. Press F8 when prompted 

B. Hit the refresh button to force a re-detect 

C. Enable PATA in the BIOS 

D. Select load driver 

Answer: D 


Q135. A customer is experiencing issues with email and calls the help desk. The technician 

determines it would help clarify the issue if the customer agrees to share their desktop. Prior to establishing a Remote Desktop Assistance connection with a customer, a technician should ask the customer to: 

A. close any items of a personal nature. 

B. reboot the computer and log back in. 

C. capture a screen-shot of the error message. 

D. take steps to reproduce the error. 

Answer: A 


Q136. CORRECT TEXT 

A technician has just removed malware from a Windows 7 system, but the user reports that every time they type a URL into Internet Explorer to navigate to a search engine the same standard page is being displayed on the browser. The page is asking the user to purchase antivirus software. 

Please resolve the problem using the available tools shown. 

When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 


Answer: Please review explanation for detailed answer. 


2passeasy.com

Verified 220-902 questions pool:

Q137. A customer’s Windows 7 Home Premium computer displays a stop error and automatically reboots. Which of the following system utilities can a support technician use to find more information about the cause of the error? 

A. Action Center 

B. Event Viewer 

C. File Explorer 

D. Disk Management 

Answer: B 


Q138. A technician has been tasked with disposing of hard drives that contain sensitive employee data. Which of the following would be the BEST method to use for disposing of these drives? 

A. Recycling 

B. Shredding 

C. Overwriting 

D. Reformatting 

Answer: B 


Q139. A user wants to save a file into another user’s directory, but the file save is denied. Which of the following is the MOST likely reason the file save cannot be completed? 

A. The user must be a member of the Users group 

B. The user requires write permissions to the folder 

C. The user requires read permission to the folder 

D. The user must be a member of the Administrators group 

Answer: B 


Q140. Joe, a technician, would like to map a network drive when he starts up his computer in the morning. Which of the following commands would he use to accomplish this task? 

A. NSLOOKUP 

B. NETSTAT 

C. NBTSTAT 

D. NET 

Answer: D 



see more CompTIA A+ Certification Exam (902)