Top 10 pack 220-902 for customers (121 to 130)

220-902 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/220-902/

Download of 220-902 actual exam materials and free samples for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!

2016 Jun 220-902 Study Guide Questions:

Q121. A technician receives a report that the pages coming out of a laser printer are smearing when touched. Which of the following components should the technician check FIRST to 

resolve this issue? 

A. Drum 

B. Fuser 

C. Pickup roller 

D. Corona wire 

Answer: B 


Q122. CORRECT TEXT 

A Windows 7 machine appears to have a failure. Every time it is rebooted, the message "BOOTMGR is missing" appears. You have previously inserted a Windows 7 installation DVD into the DVD-ROM. Please repair this failure without overwriting the customers' local user profiles. 

Instructions: 

Launch the simulation to repair the failure 

Type Help in command line to show list of available commands 

When you have completed the simulation, please select the done button. 


Answer: Please review explanation for detailed answer. 


Q123. DRAG DROP 

Drag and drop the following Windows 7 versions in order according to their feature-sets, from MOST to LEAST. 


Answer: 



2passeasy.com

Most recent 220-902 practice exam:

Q124. A user reports that a file they shared out on their computer for another network user is not accessible to the third party. The user insists they specifically gave this third party Allow rights for Read and Write access. Which of the following could explain the problem at hand? 

A. The parent folder has explicit Allow rights set for this user. 

B. The parent folder has explicit Deny rights set for this user. 

C. The user forgot to share the parent folder and only shared the specific file. 

D. The parent folder likely has the “archive” attribute enabled. 

Answer: B 


Q125. A user has a Windows 8.1 RT operating system and wants to add additional programs to the computer. Which of the following is available for installing more applications? 

A. Microsoft Store 

B. DVD 

C. Google Play 

D. iTunes 

Answer: A 


Q126. A technician is tasked with analyzing computer settings managed by Microsoft Group Policy configuration. The technician wants to print a report to an HTML file for offline review. Which of the following Windows command line tools would allow the technician to accomplish this task? 

A. gpedit.msc 

B. gpupdate 

C. gpresult 

D. gpmc.msc 

Answer: C 


2passeasy.com

Verified 220-902 questions pool:

Q127. A technician is working on a home theater PC in a location where the electrical system may not be properly grounded. As the technician is finishing the installation, which of the following should the computer technician do before connecting a cable TV line to a TV tuner card? 

A. Perform self-grounding 

B. Unplug the computer power cable 

C. Use an ESD strap 

D. Require the electrical system be brought up to code 

Answer: B 


Q128. A user is having issues with a Windows computer. Upon loading the operating system, several messages appear referring to a DLL file that cannot be found. Which of the following would be the BEST course of action for the technician to perform NEXT? 

A. Copy the DLL file from a working PC and use the regsvr32 command to load the file 

B. Run the Windows Update utility to manually reinstall the DLL file 

C. Run the defrag utility to correct any fragmentation that may have damaged the file 

D. Research the DLL file to identify the application it corresponds to before continuing 

Answer: D 


Q129. A technician has just installed a video card in a PC. The video card is not working, although 

it was working fine on the test bench. Which of the following Windows tools should the technician use to start troubleshooting the problem? 

A. Task Manager 

B. Device Manager 

C. System Configuration 

D. Computer Management 

Answer: B 


Q130. A technician recently installed a new video card in a PC. The PC already has integrated video on the motherboard. When the technician turns on the PC, there is no video. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. The motherboard BIOS version is out of date. 

B. The incorrect video card drivers are installed. 

C. The power connector for the video card is unplugged. 

D. The video card is unsupported by the motherboard. 

Answer: C 



see more CompTIA A+ Certification Exam (902)