n10-005 comptia network+ pdf : Jun 2016 Edition

250-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/250-513/

Exam Code: 250-513 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administration of Symantec Data Loss Prevention 12
Certification Provider: Symantec
Free Today! Guaranteed Training- Pass 250-513 Exam.

2016 Jun 250-513 Study Guide Questions:

Q61. - (Topic 2) 

An administrator running a company's first Discover scan needs to minimize network load. The duration of the scan is unimportant. Which method should the administrator use to run the Discover scan? 

A. ignore smaller than 

B. ignore larger than 

C. throttling 

D. date last accessed 

Answer: C 


Q62. - (Topic 2) 

As the storage administrator for a large multifaceted environment, you are faced with the challenge to support the growth of the environment's capacity and to manage the budget for that growth. The company's management requires you to limit the growth of expenses, even at the cost of using slower storage configurations. On the other hand, the application administrators demand maximum performance. How can you resolve this conflict? 

A. You can use DST to accelerate access to specific volumes. 

B. You must manually assign files to specific volumes at run time. 

C. You can use DST to retrieve inactive data from volume snapshots. 

D. You can use DST to distribute files to appropriately-configured storage within the storage allocated to a DST file system. 

Answer: D 


Q63. - (Topic 2) 

You are auditing a current storage environment that is utilizing storage tiering. You will use the information gained from the audit in setting up policies for this tiered storage environment. When assigning the policy, you want to take into account applications that run concurrently that compete for I/O resources when data is placed on separate storage devices with separate access paths. Which policy factor should you use for the above scenario? 

A. Availability 

B. Business considerations 

C. Expected access patterns 

D. Load Balancing 

Answer: D 


250-513  test preparation

Improved n10-005 practice questions:

Q64. - (Topic 3) 

You want to remove the disk named datadg01 from the disk group named datadg. You also want to remove the public and private regions from the disk. However, you want to retain the data stored on the disk. Which commands will you use to achieve this? 

A. vxdiskunsetup vxdg rmdisk vxevac 

B. vxdg rmdisk vxevac vxdiskunsetup 

C. vxremove vxdg evac vxdisk rmdisk 

D. vxevac vxdg rmdisk vxdiskunsetup 

Answer: B 


Q65. - (Topic 2) 

An administrator receives the following error: 

Error Code:3018 lt;profile name> has reached maximum size. Only 44245 out of 97737 

documents are indexed. 

What must the administrator do to resolve this error? 

A. increase the advanced server setting Lexer.MaximumNumberOfTokens to 90k 

B. reindex the current IDM to refresh the .IDX files 

C. split the IDM into multiple indexes when the index is too large 

D. increase the advanced server setting FileReader.MaxFileSize to 300M 

Answer: C 


Q66. - (Topic 1) 

You have planned to implement Storage Foundation Basic in pre-production environment. You identify a server that has the following configuration: Operating System: SUSE Linux Enterprise Server 9 with SP3. Number of CPUs: 4. Memory: 1 Gigabyte. Disk SpacE. 40 GB with 25 GB free. When you begin the installation, it fails with an error. 

What could be a probable cause? 

A. You have exceeded the maximum number of VxVM volumes. 

B. You need to upgrade the operating system to SUSE Linux Enterprise Server 10. 

C. You have exceeded the maximum CPUs in the server. 

D. You need to increase the memory in the system. 

Answer: C 


2passeasy.com

Real network+ pdf n10-005:

Q67. - (Topic 2) 

You have installed all the features for Storage Foundation for DB2. On the VxFS file system, you execute a command /opt/VRTS/bin/qiomkfile -s 500m /db01/dbfile. 

What will be the outcome of this command? 

A. The command will resize a Quick I/O file to 500 MB. 

B. The command will terminate without providing any result. 

C. The command will create a concurrent I/O capable file. 

D. The command will create a 500 MB Quick I/O capable file. 

Answer: D 


Q68. - (Topic 2) 

While administrating the Veritas Volume Manager for Veritas Storage Foundation, you have accidentally destroyed the disk group. You now need to recover the destroyed disk group. You are sure that disk group have not been modified or reused before recovering the disk group. 

What step do you need to perform to recover the destroyed disk groups? 

A. Use the vxdg import command to import the disk group with the disk group id. 

B. Use vxdarestore command to restore the disk group. 

C. Use vxrecover disk group command to recover the disk group. 

D. Use vxconfigrstore to recover the disk group. 

Answer: A 


Q69. - (Topic 2) 

You are responsible for managing Veritas Enterprise Administrator. You are in the process of creating a new disk group. You first initialize an unitialized disk and then create a new disk group using the disk you initialized. You want to ensure that this disk is mounted when you boot the system. 

What should you do next? 

A. Mount the volume 

B. Create a new volume on the disk 

C. Add the disk to the disk group 

D. Verify the disk name in the Object Tree 

Answer: B 


Q70. - (Topic 1) 

You have installed Storage Foundation 5.0 Standard server with a number of hosts. You want to centrally monitor and manage the hosts. You also want to generate reports for the hosts and the storage resources that the hosts consume. 

What should you do? 

A. Install the Veritas Quick I/O option on Storage Foundation 5.0 server. 

B. Install Veritas Storage Foundation Management Server on Storage Foundation 5.0 server. 

C. Install Veritas Storage Foundation Management Host on Storage Foundation 5.0 server. 

D. Upgrade Storage Foundation 5.0 Standard to Storage Foundation 5.0 Enterprise. 

Answer: B 



see more Administration of Symantec Data Loss Prevention 12