How to pass VMware 2V0-620 Real Exam in 24 Hours [test preparation 46-60]

2V0-620 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/2V0-620/

Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2016 Mar 2V0-620 Study Guide Questions:

Q46. When attempting to power on a Virtual Machine you observe the following error: 

Cannot open the disk '/vmfs/volumes/volume/vm/vm-000002.vmdk' or one of the snapshot disks it depends on. 

Which three actions will be the best solutions to address this problem? (Choose three.) 

A. Verify that the virtual machine's disk files are present. 

B. Investigate the host and virtual machine log files. 

C. Verify the vmdk descriptor files and if required, recreate them. 

D. Delete the disk file preventing the power on operation. 

E. Migrate or register the virtual machine to a different host. 

Answer: A,B,C 


Q47. An administrator is upgrading a vSphere Distributed Switch. The existing switch is version 

6.0 and the administrator wants to upgrade to the latest version possible. The environment contains several ESXi 6.1 hosts. 

Which two options are available to ensure that the upgraded switch will be compatible with these hosts? (Choose two.) 

A. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 6.0 

B. Upgrade the ESXi 5.5 hosts to version 6.0, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

C. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.1 

D. Upgrade the ESXi host switches to 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 

Answer: B,C 


Q48. You are creating a virtual machine in the Web Client using the New Virtual Machine wizard. 

Which two steps are required? (Choose two.) 

A. Select a valid name. 

B. Select a cluster for the compute resource. 

C. Select a network adapter. 

D. Select the virtual machine compatibility. 

Answer: A,D 


Q49. The vSphere administrator attempts to connect to an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: 

-- Exhibit --


-- Exhibit --The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. 

Which tool should the vSphere administrator use? 

A. Direct Console User Interface 

B. vSphere Client 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Management Assistant 

Answer: A 


Q50. What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation? 

A. Keyboard layout 

B. IP Address 

C. Root password 

D. DNS information 

Answer: A 


2V0-620 simulations

Regenerate 2V0-620 free exam:

Q51. Which statement is true regarding the licensing of vCenter Server? 

A. The license for vCenter Server must be provided at the time of installation. 

B. Changing the license assigned to vCenter Server requires a restart of the vCenter Server service. 

C. Virtual machines can still be powered on if the vCenter Server license expires. 

D. Licensing for a single vCenter Server installation is determined by the number of managed virtual machines. 

Answer: C 


Q52. Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer: A 


Q53. What are two ways to identify TCP/IP stack information? (Choose two.) 

A. Using the vSphere Web Client 

B. Using esxcli network ip netstack 

C. Using esxcfg-netstack 

D. Using the vSphere Client 

Answer: A,B 


Q54. What are three valid disk configurations for the vSphere Data Protection 6.x Appliance? (Choose three.) 

A. 500GB 

B. 1TB 

C. 1.5TB 

D. 2TB 

E. 4TB 

Answer: A,B,C 


Q55. Which two allow for the disabling of Network Rollback operations? (Choose two.) 

A. Modifying the vpxd advanded configuration options and adding the config.vpxd.network.rollback key 

B. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the<rollback> xml tag 

C. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the <networkrollback> xml tag 

D. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\firstboot\vpxd-service-spec.prop file and adjusting the <rollback> xml tag 

Answer: A,B 


2V0-620 exam guide

Tested 2V0-620 actual exam:

Q56. You have just installed an ESXi 6.x Host. As part of your company security regulations, a security banner must be presented on the console of the host. 

How can this action be accomplished? 

A. Configure the Advanced Settings > Annotations screen of the ESXi host. 

B. This is configured from the Direct Console User Interface configuration menu. 

C. It is not possible to configure a security banner for the ESXi host. 

D. From vCenter Server, this setting is configured globally in the vCenter Server configuration. 

Answer: A 


Q57. An administrator is unable to login to vCenter Server when using the vSphere web client. The administrator successfully accessed vCenter Server using the client earlier the same day. 

What is the most appropriate first step the administrator should take to resolve this issue? 

A. Verify the web browser being used has Adobe Flash plugin version 11.5 or later 

B. Verify the vCenter Single Sign-On service is running on the vCenter Server 

C. Verify the vSphere Web Server service is running on the vCenter Server 

D. Verify the administrator has permissions configured in vCenter Server 

Answer: B 


Q58. An administrator is only able to see the Health Badge when using the vRealize Operations user interface. 

What is the likely cause of this behavior? 

A. The vRealize Operations Foundation License is in use. 

B. The vmware-sps service failed to start. 

C. The vRealize Operations Standard License is in use. 

D. The vmware-rbd-watchdog service failed to start. 

Answer: A 


Q59. What is required when changing a virtual machine name using the vSphere Web Client? 

A. Verify connectivity to the ESXi host where the virtual machine is running and its inventory list is accessible. 

B. Verify in which datastore the virtual machine resides and that you have access and its inventory list is accessible. 

C. Verify that virtual machine files are stored in the same datastore and can be accessed in the datastore browser list. 

D. Verify the virtual machine is not running in Fault Tolerant mode and that it is not in a Distributed Resource Scheduler cluster. 

Answer: A 


Q60. When attempting to access a virtual machine, an administrator is unable to login using the vSphere credentials. 

What two options are probable causes of the authentication failure? (Choose two.) 

A. The vSphere credentials have not been granted permissions. 

B. The vSphere credentials are granted read-only permissions. 

C. The vSphere credentials are granted no-access permissions. 

D. The vSphere credentials are not a member of the local administrator group. 

Answer: A,B 



see more vSphere 6 Foundations Beta Exam