[May 2016] vmware 2v0-621

2V0-621 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/2V0-621/

Exam Code: 2V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621 Exam.

2016 May 2V0-621 Study Guide Questions:

Q85. An administrator attempts to place a Storage DRS enabled Datastore into Maintenance Mode. The task never completes, and the Entering Maintenance Mode status remains at 1%. 

Which two actions should the administrator take to resolve this problem? (Choose two.) 

A. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 1. 

B. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 0. 

C. Disable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

D. Enable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

Answer: A,C 


Q86. An administrator is troubleshooting a performance problem with a virtual machine (VM). The VM and ESXi host configuration is as follows: 

. The application which runs within the virtual machine is highly sensitive to memory latency, but has low processor utilization. 

. The virtual machine has 6 vCPUs. 

. The ESXi host CPU topology has 2 Physical CPU Sockets, each with 8 Logical CPUs. 

. The ESXi host CPU has Hyper Threading enabled. 

The administrator would like to improve CPU performance for this VM. Other VMs on the host have no performance issues. Which action should the administrator take to resolve the issue? 

A. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = TRUE in the virtual machine configuration file. 

B. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = FALSE in the virtual machine configuration file. 

C. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 1 in the ESXi host configuration file. 

D. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 0 in the ESXi host configuration file. 

Answer: A 


Q87. An administrator is unable to start the vCenter Server service. The vpxd.log file shows this service failure: 

[13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump [13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough space on the disk. 

What is preventing the start of the service? 

A. Insufficient space on the vCenter Server 

B. Insufficient space on the Database Server 

C. Insufficient space on the VMFS volume 

D. Insufficient space on the ESXi ramdisk 

Answer: A 


Q88. An administrator is configuring the clock tolerance for the Single Sign-On token configuration policy and wants to define the time skew tolerance between a client and the domain controller clock. 

Which time measurement is used for the value? 

A. Milliseconds 

B. Seconds 

C. Minutes 

D. Hours 

Answer: A 


2V0-621  practice test

Replace vmware 2v0-621 exam:

Q89. An administrator has upgraded a Distributed vCenter Server environment from 5.5 to 6.0. 

What is the next step that should be taken? 

A. vCenter Inventory Service must be manually stopped and removed. 

B. vCenter Inventory Service must be changed from manual to automatic. 

C. vCenter Inventory Service must be manually stopped and restarted. 

D. vCenter Inventory Service must be changed from automatic to manual. 

Answer: A 


Q90. What command line utility can be used to upgrade an ESXi host? 

A. esxcli 

B. esxupdate 

C. vihostupdate 

D. esxcfg 

Answer: A 


Q91. How does vSphere High Availability calculate the memory slot size of a virtual machine? 

A. Virtual machine memory reservation + overhead of largest virtual machine 

B. Virtual machine memory reservation - overhead of largest virtual machine 

C. Virtual machine memory reservation + overhead of smallest virtual machine 

D. Virtual machine memory reservation - overhead of smallest virtual machine 

Answer: A 


Q92. What are three reasons why a virtual machine might fail to power on? (Choose three.) 

A. The virtual machine is running on an ESXi host which has an expired license. 

B. The virtual machine is running on a datastore which has insufficient disk space for the .vswp file. 

C. The virtual machine is in a cluster with vSphere HA Admission control enabled. 

D. The virtual machine has a disconnected network adapter. 

E. The virtual machine does not have a Virtual Hard Disk assigned. 

Answer: A,B,C 


2passeasy.com

Actual 2v0-621 dump:

Q93. An administrator is configuring Storage I/O Control. After enabling, the administrator notices high device latency and poor storage performance. 

Which two actions would likely reduce latency and improve functionality? (Choose two.) 

A. Set the congestion threshold to 15ms 

B. Set the congestion threshold value to 5ms 

C. Ensure that each datastore has independent spindles 

D. Ensure that each datastore uses shared spindles 

Answer: A,C 


Q94. An administrator has decided to create 10 ESXi 6.x hosts via Auto Deploy for a new Test/Dev cluster. The hosts are configured to obtain their networking configuration via DHCP. 

Which condition would explain why none of the hosts are able to receive a valid DHCP address? 

A. The BIOS DHCP File Name was incorrectly entered on the DHCP server. 

B. The DHCP scope was set too small. 

C. The DHCP lease duration is set too short. 

D. The Boot Server Host Name has been set to the TFTP server. 

Answer: A 


Q95. Which two solutions require Physical Mode Raw Device Mapping (RDM)? (Choose two.) 

A. Direct access to the storage array device 

B. Virtual Machine Snapshots 

C. Hardware Acceleration 

D. Guest Clustering across ESXi hosts 

Answer: A,D 


Q96. Which secondary Private VLAN (PVLAN) type can communicate and send packets to an Isolated PVLAN? 

A. Community 

B. Isolated 

C. Promiscuous 

D. Primary 

Answer: C 



see more VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization