2v0-621 dump [May 2016]

2V0-621 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/2V0-621/

100% Correct of 2V0-621 practice test materials and vce for VMware certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!

2016 May 2V0-621 Study Guide Questions:

Q133. The command esxcli network vm list displays four virtual machines connected to the Production vSwitch. Within the vSphere Web Client, five virtual machines are seen. 

What explains this behavior? 

A. The fifth virtual machine is currently powered off. 

B. The fifth virtual machine has two vnics. 

C. The fifth virtual machine has an invalid IP address. 

D. The fifth virtual machine has an invalid MAC address. 

Answer: A 


Q134. When attempting to place a datastore in Maintenance Mode, the task remains at 1%. 

What are two potential causes for this? (Choose two.) 

A. Storage DRS is disabled on one or more virtual machine(s) disk(s). 

B. Storage DRS rules prevent migration recommendations for the disk. 

C. Storage DRS datastores have insufficient space to accommodate failover. 

D. Storage DRS provisioning network has been limited with I/O control policies. 

Answer: A,B 


Q135. Refer to the Exhibit. 


What will be created upon completion of the steps in this wizard? 

A. 100GB VMFS5 datastore with free space available for expansion 

B. 100GB VMFS5 datastore with free space available for a second datastore 

C. 100GB VMFS3 datastore 

D. 200.01 GB VMFS5 datastore 

Answer: A 


Q136. Which statement is true for the Path Selection Plug-In VMW_PSP_MRU? 

A. VMW_PSP_MRU is default for a majority of active-active and active-passive arrays. 

B. VMW_PSP_MRU will remain on the selected path even if the state were to change. 

C. VMW_PSP_MRU is recommended for Virtual SAN. 

D. VMW_PSP_MRU will have no preferred path setting for the Plug-In. 

Answer: D 


2V0-621  practice test

Improve 2v0-621 dump:

Q137. Which two features are available for virtual machines configured with DirectPath I/O? (Choose two.) 

A. Fault Tolerance 

B. Suspend and Resume 

C. Virtual Symmetric Multi-Processing (vSMP) 

D. Virtual Non-Uniform Memory Access (vNUMA) 

Answer: C,D 


Q138. To reduce the attack vectors for a virtual machine, which two settings should an administrator set to false? (Choose two.) 

A. ideX:Y.present 

B. serial.present 

C. ideX:Y.enabled 

D. serial.enabled 

Answer: A,B 


Q139. An administrator notices that the time on an ESXi 6.x host is incorrect. 

Which two actions should the administrator take to correct this issue? (Choose two.) 

A. Modify the time for the host using the vSphere client. 

B. Correct the NTP settings in the /etc/ntp.conf file. 

C. Configure NTP from the Direct Console User Interface. 

D. Use the vicfg-ntp command from the vSphere Management Appliance. 

Answer: A,B 


Q140. What is the command to list multipathing modules on an ESXi 6.x host? 

A. esxcli storage core list plugin --plugin-class=MP 

B. esxcli storage core list plugin --class-plugin=MP 

C. esxcli storage core plugin list --plugin-class=MP 

D. esxcli storage core plugin list --class-plugin=MP 

Answer: C 


2passeasy.com

Breathing 2v0-621 dump:

Q141. Which three statements are true when restoring a Resource Pool Tree? (Choose three.) 

A. Distributed Resource Scheduler must be set to manual. 

B. Restoring a snapshot can only be done on the same cluster from which it was taken. 

C. No other resource pools can be present in the cluster. 

D. Restoring a resource pool tree must be done in the vSphere Web Client. 

E. Enabling Enhanced vMotion Compatibility on the cluster is required. 

Answer: B,C,D 


Q142. An administrator has decided to create 10 ESXi 6.x hosts via Auto Deploy for a new Test/Dev cluster. The hosts are configured to obtain their networking configuration via DHCP. 

Which Direct Console User Interface option should the administrator use to renew the DHCP lease for the hosts? 

A. Restore Network Settings 

B. Test Management Network 

C. Restart Management Network 

D. Network Restore Options 

Answer: C 


Q143. What is the minimum Virtual Hardware version required for vFlash Read Cache? 

A. Version 8 

B. Version 9 

C. Version 10 

D. Version 11 

Answer: C 


Q144. A user notifies an administrator that Content Libraries are not visible. 

What is a possible solution? 

A. Assign the user the read-only role at the global permission level. 

B. Assign the user the read-only role at the vCenter Server root level. 

C. Assign the user the read-only role at the vCenter Server data center level. 

D. Assign the user the read-only role at the vCenter Server cluster level. 

Answer: A 



see more VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization