2v0-621 vce [Jun 2016]

2V0-621 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/2V0-621/

Exam Code: 2V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621 Exam.

2016 Jun 2V0-621 Study Guide Questions:

Q169. Which three options are available for replacing vCenter Server Security Certificates? (Choose three.) 

A. Replace with Certificates signed by the VMware Certificate Authority. 

B. Make VMware Certificate Authority an Intermediate Certificate Authority. 

C. Do not use VMware Certificate Authority, provision your own Certificates. 

D. Use SSL Thumbprint mode. 

E. Replace all VMware Certificate Authority issued Certificates with self-signed Certificates. 

Answer: A,B,C 


Q170. An administrator is attempting to enable Fault Tolerance on a virtual machine with 4 vCPUs 

and observes the following in the vSphere Web Client: 

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>. 

What is the minimum licensed edition that supports this configuration? 

A. Enterprise 

B. Enterprise Plus 

C. Standard 

D. Essentials Plus 

Answer: A 


Q171. A vSphere 6 High Availability cluster has been configured with default settings. Four virtual machines in the cluster have been configured with these priorities: 

Prod-DB. High 

Prod-Email: High 

Prod-VC. Medium 

Dev-VDI: Low 

How many VM Overrides would need to be defined at the cluster level to meet the restart priorities? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: B 


Q172. Refer to the Exhibit. 


An administrator has created the DRS cluster shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which statement is true? 

A. Under CPU contention, Prod-VM1 receives four times the CPU resources than Test-VM1. 

B. The Prod-VM1 will always have more CPU resources than all other virtual machines. 

C. The Test-VM2 will always have less CPU resources than all other virtual machines. 

D. Under CPU contention, Test-VM1 will receive 25% of the total CPU resources. 

Answer: A 


2V0-621  practice question

Most up-to-date 2v0-621 vce:

Q173. Which two methods are recommended for managing the VMware Directory Service? (Choose two.) 

A. Utilize the vmdir command. 

B. Manage through the vSphere Web Client. 

C. Manage using the VMware Directory Service. 

D. Utilize the dc rep command. 

Answer: A,B 


Q174. Refer to the Exhibit. 


An administrator is using the esxtop command to troubleshoot storage performance issues on a virtual machine. The esxtop capture is shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.) 

A. The iSCSI device is experiencing high latency. 

B. The ESXi kernel is experiencing high latency. 

C. The Guest OS is experiencing high latency and response time. 

D. The NFS device is experiencing high latency. 

Answer: A,C 


Q175. An administrator is deploying ESXi 6.x hosts using Auto Deploy and wants the image profile to be available, even after closing and opening a new PowerCLI window. 

Which command can be used to ensure that image profiles are preserved across PowerCLI sessions? 

A. Set-EsxImageProfile 

B. Export-EsxImageProfile 

C. Save-EsxImageProfile 

D. Preserve-EsxImageProfile 

Answer: B 


Q176. Refer to the Exhibit. 


An administrator reviews the Health of a virtual machine, as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which three metrics can be used to determine the virtual machine's Workload characteristics? (Choose three.) 

A. CPU 

B. Memory 

C. Network IO 

D. Threads 

E. vNUMA Stats 

Answer: A,B,C 


2passeasy.com

Download vmware 2v0-621:

Q177. Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.) 

A. Issue Events 

B. Power off and restart virtual machines 

C. Reset virtual machines 

D. Leave Powered On 

Answer: A,B 


Q178. Which three parameters should be considered when calculating the bandwidth for vSphere Replication? (Choose three.) 

A. Data change rate 

B. Traffic rates 

C. Link speed 

D. Application type 

E. Hardware type 

Answer: A,B,C 


Q179. What is the maximum number of snapshot instances in vSphere Replication that can be configured to recover a virtual machine at a specific point in time? 

A. 16 

B. 24 

C. 48 

D. 72 

Answer: B 


Q180. A vSphere Replication user needs to connect a source site to a target site. 

What privilege is needed at both sites? 

A. VRM remote.Manage VRM 

B. VRM datastore mapper.Manage 

C. Host.vSphere Replication.Manage replication 

D. Virtual machine.vSphere Replication.Manage replication 

Answer: A 



see more VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization